Звездни компромати - Март'21

• 269 937
  • 2 562
  •   1
Отговори
# 2 325
  • Бургас
Този келеш Явор съм го виждала на живо какво е лайно гадно и безотговорно.На Градина тръгна пак да се качва в колата съвсем неадекватен и добре,че имаше нормални хора в компанията му и го спряха.Иначе щях да позвъня веднага!
За пример на всички други надрусани джигити трябва да го вкарат в затвора!
И всеки друг,който кара пиян и дрогиран!
Той да съжалява?!Абсурд!

# 2 326
  • софия
Така, така, така де, що дири друсан в 120 минути? Личи му от 3тата дума, примижалите очи и всичко останало. Това дори не е лицемерие, не е огромна наглост, не знам как да го определя.
Уфффффф, колкото брат му е стабилен, толкова този е рядко, мазно го***о.

# 2 327
Момичета, никога не бъдете толкова категорични за нещо, което не сте видели с очите си - това по повод твърденията колко бил друсан Явор в 120 Мин.
Ето ви един наистина надрусан гост (за да направите разликата 😉)
https://www.vbox7.com/play:5f0172373d

# 2 328
  • софия
Мира, дали е нужно да гледаме 100 интервюта, ако сме виждали подобно поведение на живо?
Всеки наркотик има различно проявление в поведението на приемащия го.

# 2 329
Водещият го попита нещо от сорта дали си е признал сам на себе си, че има проблем с наркотиците и Явор отговори, че с наркотиците проблем няма, просто понякога алкохолът го правел по- експанзивен и можел да агресира. Не че съм очаквала и да си признае в ефир, де.
Не скри обаче, че общественото мнение го е смачкало. Много нестабилен изглежда, тикосан целият, облизваше се през 5 секунди, има нужда от сериозно лечение.

# 2 330
Страшно неприятно лайно е този, не знам защо се толерира подобно поведение. Захари ме кефи.

# 2 331
  • In The Middle Of Nowhere
Изгледах няколко минути от интервюто с "рапъра" и нищо друго не забелязах в поведението му освен, че беше доста простоват.

# 2 332
  • На морето!
Мира, дали е нужно да гледаме 100 интервюта, ако сме виждали подобно поведение на живо?
Всеки наркотик има различно проявление в поведението на приемащия го.
А и тоя Гарджок е изключително прост, той и без да е надрусан ще е такъв.

# 2 333
И аз се отвратих от това интервю в национален ефир. Той Явор говореше с премрежени или притворени очи през цялото време. И това облизване...

# 2 334
  • софия
Дори не съм отваряла предложеното за сравнение видео. Вярвам на това, което видях и нямам нужда от сравнения, защото Явор не е първият с подобно поведение, който виждам. От живия живот, не от телевизора.
"Цветя, цветя, цветя
От края на осемдесетте"

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 22:58 от zvаnchе

# 2 335
  • София
Категорично и за мен не беше адекватен Бахаров. Особено ме притеснява и чистенето на имидж в 120 мин. По национална телевизия.
Дали е бил пресен или вчерашен. Не беше ок. Видимо.

Инцидент било. Колкото и пъти да се повтори, пак няма да се трансформира в “инцидент”..

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 23:27 от silver birch

# 2 336
Има хора, които всеки ден пушат треви, вместо нормални цигари. За тях това не е наркотик, за мен е.
Явор беше напушен, според мен.

А тоя гарджок не беше друсан, просто е тъп.
Милен 🖤

# 2 337
А кога ще стане ясно дали ще лежи ефективно, знае ли се?
Книжката му е отнета за година и половина и 500 лева глоба - егати глобата, честно.
Рая Пеева изглежда много амбициозна, как го търпи още не знам.

# 2 338
А какво стана с приятелката на Гарджока, която беше изчезнала? Намери ли се?

# 2 339
  • Пловдив
 Гарджока пък наскоро го бяха арестували, че откраднал такси надрусан. От Варна, та в Шумен чак го хванали.
https://www.flagman.bg/article/233619
За приятелката му не знам дали я намериха. Не мога да си представя и как може изобщо да си гадже с такъв.

Общи условия

Активация на акаунт