Звездни компромати - Март'21

• 269 924
  • 2 562
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Бе не подскача от радост,айде сега Simple Smile

Позира жената,не подскача!
Симона е много щастлива и естествена!Нищо общо с майка си!

# 166
  • София
Иначе за Болдуин - някакъв източник е потвърдил, че бебето е от сурогатна майка. Момиче е, казва се Lucia, не знам дали Лучия или Луша/Лъша се произнася. Вероятно Лучия, че нали испанското й е много скъпо на сърцето.
Ако ще е испанско е Лусия.
Лучия е италианското име. Другите предположения са странни.

# 167
Мама Хилъри се нарече Хилария щото карала лятото в Испания и се помислила за латина, та може Луси да е Лъша от сурогатна майка азиатка...

# 168
  • Down south
Мама Хилъри се нарече Хилария щото карала лятото в Испания и се помислила за латина, та може Луси да е Лъша от сурогатна майка азиатка...

Не латинка,  дълго време твърдеше, че е испанка.

# 169
  • Благоевград
Да е живо и здраво детето на Симона! Тя израсна в публичното пространство. Помня времето, когато пишеше в едно списание, че Глория е бременна, била съм някъде на около 10 😂 Сега ставаме свидетели на това събитие. Дано доживея да прочета и за правнуче на Глория 😂
Майтапа настрана. Някъде ми попадна статия, че Гло не харесва зетя. На мен малко ми напомня на Загоров. Сигурно затова Глория много не го понася, ако естествено, това е истина. Може и да не й е ок, че дъщеря и роди толкова млада, не знаем. Но мисля, че си обича внучето, просто в момента на всички им е странно. Може и Симона да не се е чувствала добре И да я е боляло нещо И Гло да е притеснена за нея да не й прилошее. Та разкази по картинка много, но ми се струва, че няма да чуем Глория да казва на детето: "Я ела сега баба да ти намаше една филия" 😂

# 170
  • Rock & Roll feeling ...
А на мен Глория ми изглежда дистанцирана, заради ъгъла на снимката Joy
И майка й не ми се струва до Симона, а зад нея и бащата на детето.

# 171
  • До морето
Ами може и да е сополива Глория, примерно, и заради това да стои 1 идея по-встрани 😂

# 172
  • Rock & Roll feeling ...
Тя не беше ли "коронясана" съвсем скоро?

# 173
Тя не беше ли "коронясана" съвсем скоро?
Покрай нова година беше

# 174
Аз като видя някой наврян да пръхти и хвърля слюнка върху новородено, откачам. Особено моите като бяха по 2-3 кг, а сега е зима и Ковид.
Иначе Глория не харесва зетя и има защо.
Вероятно се тревожи за дъщеря си и не преритва от щастие, но пък не я е оставила, живят с нея и я отглежда барабар с мъжът и сега и с бебето.
Хубвава лоша, ще покрива масрафа на всички.
Всички имаме деца кой знае какви ще ни ги надробят. Аз я разбирам Гло, хич не е суетата, което я тревожи.

# 175
Няколко пъти чета, че не харесвала зет си. Защо не го харесва? Някаква клюка ли съм изпуснала?

Иначе решението да живеят заедно е странно, да. Вместо да ги прибира, Глория можеше да им подари апартамент (дори без да го пише на тяхно име). А пък и те сами могат да си позволят нормален апартамент с ипотека. Преди Ковид графикът на Симона също беше доста пълен (въпреки че аз не й знам песните), а вероятно и момчето работи нещо...

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 01:38 от Ice Queen

# 176
# 177
Аз нямам спомен Глория някога да е показала силни и топли чувства към някого.Разбира се и е сигурно,че  обича и държи на дъщеря си,но никога не съм я виждала да изпада в екстаз и да сипе суперлативи за нея.Спомням си даже ,когато Симона беше в Гласът на България и Глория трябваше там да кажи нещо,толкова беше пестелива от към думи и емоции ,че даже си помислих,че май не е много убедена в таланта й.Има и такива хора.

# 178
Съвсем нормални снимки на щастливи хора. Да им е живо и здраво детенцето.

Кайли Миноуг
Скрит текст:

# 179
Историята на Болдуинови ми е малко криипи. Момиче от сурогатна майка. Ако сурогатната беше забременяла с момче те щяха да го върнат ли? Как точно са били сигурни, че тя ще забременее с момиче? Генно инженерство?

Общи условия

Активация на акаунт