Звездни компромати - Март'21

• 269 909
  • 2 562
  •   1
Отговори
# 2 340
Къде мога да видя Галена с новата фасада ?

# 2 341
И според мен Гарджока не е дрогиран, просто говори на мн тежък диалект смесен с някакви бургаски лафове, които на фона на Милен звучат доста тъповато, но то момчето си е такова. Сам каза, че от всички гимназии в града го били изключили. Но без значение кой какъв е- актьор, рапър или лекар, да караш пиян или дрогиран кола за мен е предумишлено убийство от всякъде. Като искаш да погубиш собствения си живот е едно, но на други невинни хора е за затвор.

# 2 342
Хванах на Кафе с Гери Турийска, на мен ми е известна с това, че e с бившия мъж на Йоана. Бременна ли е?

# 2 343
  • На морето!
Гледах сега Явор Бахаров, аз също мисля, че е друсан, че изобщо не си дава сметка какво е /можело/ да направи и си мина участието по инструкциите на адвоката. Жалко е, че водещият, когото по принцип харесвам, не зададе нито един от въпросите, които всеки нормален човек би задал на едно пияно и надрусано леке, което са хванали за втори път в крачка. Луиза и Радина се измъкнаха от тази компания /Явор, Уош и пр/, но се чудя и на настоящата му приятелка, сигурно не ѝ е лесно с всички семейни драми и сега с любимия пак греда.

# 2 344
Мисля, че ако се замислим и сме честни пред себе си, ще си спомним много грешки, които сме правили в живота си! Аз имам много. Мисля, че всеки има. Това е моята позиция по отношение на Явор! Нека сме по-великодушни към грешките (особено признатите) на другите и нека сме по-безкомпромисни към себе си...

Това е коментарът на Иван от Иван и Андрей в темата за Съни бийч по повод интервюто на Явор . Реших, че може да ви е любопитно.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 02:33 от Little heart

# 2 345
Едно е да правиш грешки, друго е да застрашаваш другите. Не всички са правили такива грешки, сори. Иван да вземе да се гръмне и са не насърчава простотии.

# 2 346
Той Иван ги правеше същите.

# 2 347
Ирина на Иван е с Ковид.

# 2 348
Има грешки и грешки обаче. Понякога грешките могат да са фатални. Този човек въобще не осъзнава къде се намира и какво може(ше) да се случи. Доста нагло. Не бяха една и две изцепки. Наказанието му също е безумно.
И е много неадекватно при такива ситуации да твърдиш, че нямаш проблеми или алкохолът бил виновен, сякаш насила някой ти е наливал в гърлото. I Don't Like The Drugs (But The Drugs Like Me)...

"Какво толкова е станало?" с ангелски глас, невинно пърхайки с мигли изчурулика Елена Петрова, когато преди години я хванала пийнала зад волана. Жена и тогава вече майка на две деца. Е, да, за щастие не се случи нищо..

Ставийски даже беше лице на кампания, а какво стана накрая?

Защото са известни все им се разминава. Ако беше някой си Явор, щеше да си лежи в затвора.

# 2 349
Рая Пеева вече не е с Явор. Отдавна се шушука, че е с Цитиридис. Може би са много внимателни да го обявят точно докато тече делото. Той не я спомена и не й се извини, само на майка си и баба си.

# 2 350
  • софия
Ако шушуканията са истина, доста напористо и ориентирано "девойче" ще се окаже Райчето.

# 2 351
Цитиридката не е ли една кака от БНТ?

# 2 352
Цитиридката е Николаос Цитиридис.
Ами, Явор е правил грешки И явно не си е взел поуказ щом идва в такова състояние на интервюто

# 2 353
Ох, изпуснала съм едно "с"? Питам отново- Цитидидката не е ли спряган за гадже с една по- възрастна журналистка от БНТ1?

# 2 354
Спрягаха ги с Добрина Чешмеджиева, на мен честно казано не ми се вярва да е имало нещо, но знае ли се.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт