Отговори
# 195
екстра си е, Бази..бих добавила сос Yum
сетих се колко сълзи лях с една приятелка като се изселваха за турция навремето...ужасно беше

# 196
  • София
аз ше казвам че е гадно но сичко шси изям. скорпьон ма1на
И аз така. Ама ще те бия зад врата и ще благодариш, келеш.

# 197
Босилке, мръвката ти се губи в тая зеления?
Африканчетата нема кво ти да им пращаш, естествения отбор с малко помощ от чичко Хейтс ще им прати там квото тряа.

# 198
  • Варна
От анадолското присъствие нищо културно и цивилизовано не е останало. Малшонс, че не са ни завладяла австрийци или англичани. Индийците си тачат експлоататорите.
Аз познавам бт военни-граничари. Ако знаете какви са реалните им,турски нагласи и мисли за нас, ще игнорирате и рахат локума. Отношението им към кюрдите е показателно.

# 199
Мойто дребосъче откъм другия род има пра-пра... (не знам колко пъти се казва в случая) дядо опълченец. Бил се е на Шипка и е останал жив, и други някакви смели неща е вършил... а потомката му днес ми вика, че в стаята имало "страшен заек". Animal Rabbit

# 200
  • Варна
Лори, не кори детето. Има време за проява на революционни гени. Ще потренира и на гаджета.😎

# 201
Са е точно времето на страшните зайци - мартенските.
Озверели са от глад и гризат де що има. Пластмасовите ми дворни столове примерно. Па те са и зелени... вкусотия.
Другите зверове - катериците, и те не им отстъпват.

# 202
  • Варна
James, всяка мадама си има страхове.

# 203
заделяй им малко моркови и ти...

# 204
Днешните деца ма грам не се вълнуват от жертвите на дедите, те живеят в друго настояще и са им други опасявам се приоритетите. Всичко според времето си. И така е редно. Войни да няма. Макар че не се знае дали не сме в биологични такива.

# 205
заделяй им малко моркови и ти...

Мислил съм вече за издълбан морков с  мишеморка. Но имам и много миещи мечета, а те са симпатяги, по мързел и непукизъм много си пасваме.

# 206
  • Варна
Лосове тормозят ли те? Енотите и коалите ми бяха детска мечта.

# 207
енотите и коалите са горе-доле кат търкиа и анадола

# 208
  • Варна
Тоа па.🤣

# 209
  • Варна
За ужас на мнозинството тук, аз клоня донякъде към размишленията на Джеймс.

Айде събуждайте се. Трябва да се бачка.

Целината ме отрезви и ми изби всякакъв апетит. Да вземете да пускате по една картинка всеки ден, а? По-ефикасно ще е от всякаква диета.

Общи условия

Активация на акаунт