“Masumiyet”(Невинност) с Мехмет Асланту, Хюлия Афшар, Дениз Чакър и Серкай Тютюнджу

• 32 196
  • 402
  •   1
Отговори
# 120
Побърках се от мислене кой може да я е пребил вече. То си беше ясно още от 2 серия че Илкар е влюбен в нея, като попита адвокатката си в затвора дали тя е добре.Иначе аз си мисля, че може да е приятеля и Умут или бащата на Ирем,защото в такива филми и сериали виновниците излизат най-чистите и тези които най-малко можеш да предположиш, че може да са те а това са те двамата макар че вече много хора започнаха да подозират Умут.Според мен той има най-голяма изгода от това да я пребие и да обвини Илчер,че е той. Хем си разчиства пътя от него хем може и евентуално да бъде с нея защото е влюен, а може и да има някакви психически отклонения както всички в сериала имат.Останал е без родители сестра му го е отгледала, това е идеална причина за психическа травна от детството. Дори в началото си мислех че е бащата на Ирем спирах на пауза кадрите на които я изхвърлят от колата да гледам в страничното огледало и хванах един кадър на който се вижда мъж с бяла коса точно като бащата на Ирем, после пък се отказах от него защото си викам че не може да е той и сега си мисля за Умут. На цяло ме объркаха вече

Последна редакция: нд, 28 мар 2021, 23:55 от Светла Василева 682403

# 121
  • Кърджали
Няма да е Харун.
Единствените, които не са ми под подозрение са той и Бахар (тя разбираемо зашо) . Всичко друго дето е на два крака и ходи ми е потенциален виновник вече.

# 122
Здравейте, момичета Simple Smile
Благодаря за темата и интересните постове.
Тази психо драма я хванах за разлика от "Домът - съдба". 5 серии все пак... Blush
Гледах, гледах и ... се чудих - кой е невинен все пак.
За мен всички родители (от по-старото и средното поколение) не са невинни. Включително Харун и Бахар. Последните двама обаче осъзнават и преживяват своята вина. Но ако дъщерята на Харун е започнала да живее във виртуалното пространство, той не е невинен. На другия полюс майката на Еля с живот, посветен на семейството и децата си, но ... примирена с отровата на свекърва си (и тези около нея) и невиждаща двойнствения живот на алчния си съпруг... Във всички показани семейства има някаква вътрешна борба и ... липси. Мнооого трудно нещо е изграждане на конкретната мяра в отношението към децата в такава обстановка. Особено в ерата на социалните мрежи. Тези пък много точно са определени като Линч. Не ми беше хрумвало, че "светът като огромно село" си има собствен Чарлз Линч, който светкавично печели общото мнение, обвинява, защитава и съди едновременно по собствено право. Sad  А официозното правораздаване се оказва ... заплетено от "доказателства" и губи битката. Страшно е да си го помисли даже човек...
Чудовището в този сериал обаче, според мен, е Хале. Авторитарна по отношение на сина си, хлъзгава с мъжа си и общественото мнение, безмилостна към момичетата, не познаваща каквато и да е любов, способна на крайности в действията си, макар и владееща се пред другите. Пази Боже да те обича такава жена и майка. Бррр ...

# 123
Здравейте и от мен! И аз се присъединявам към отбора гледащи. Сериалчето ме грабна от 1ва серия, вепе съм на 3та. Радвам се, че дадоха шанс на Серкай да се покаже като добър актьор. Гледах го и в Мистър грешен, където накрая направиха героя му инфантилен и в Любов на показ, където изигра много добър комедиен образ. Всички артисти играят брутално от първия момент, начело с Иляйда (не съм гледала филми с нея и не й помня фамилията) и Дениз Чакър. Не съм стигнала до моментас травмата от детството, но поведението и на двамата ГГ е ужасно типично за мен. Влюбена до безкрай в измислен герой, който иска и вълка сит и агнето цяло. Не оставя нито едната, нито другата. Доста често срещана ситуация за съжаление. Приключвам до тук за сега с коментарите 🙂

# 124
В последната преведана пета серия на няколко пъти дадоха Умут и не е изключено да е той виновникът. Освен това той един път вече я беше закарал до въпросната къща. Който и да е много ми се иска вече да се разбере и сериалът да се раздвижи в друга посока. Надявам се, че няма да търсят престъпника от първа до последна серия.

# 125
Колко е хубаво, че се събираме все-повече тук!
Ягодке, и аз от "Мистър Грешен" го харесах Серкайчо, даже повече ми харесваше чисто външно от другите герои, но наистина го направиха доста инфантилен с търчането като кученце след адвокатката...
Тук е доста по-пълнокръвен и истински образ, определено има поле за разгръщане на потенциала си.
Обожавам топлите му очи, нищо чудно, че двете му изгори не могат да му устоят..

В последната преведана пета серия на няколко пъти дадоха Умут и не е изключено да е той виновникът. Освен това той един път вече я беше закарал до въпросната къща. Който и да е много ми се иска вече да се разбере и сериалът да се раздвижи в друга посока. Надявам се, че няма да търсят престъпника от първа до последна серия.
И аз се надявам, иначе ще стане много тегаво в един момент. Хайде да правим предположения!
Моето е, че скоро ще разкрият истинския виновник за пребиването до безсъзнание на Еля, нещата ще се поуталожат, но двамата с Илкер няма да престанат да се виждат и чуват тайно, дори може нещо повече да се случи между тях, ще има много драма между семействата... да видим.

Светле, мислех, че само аз съм кукувицата, която превърта и стопира кадри, само и само да разкрия нещо повече от това, което ни показват досега.. И на мен ми прилича малко на мъж с бяла коса твоята снимка, но може и да е някаква сиво-бяла шапка, достатъчно е размазано, за да не личи...

# 126
Колко е хубаво, че се събираме все-повече тук!
Ягодке, и аз от "Мистър Грешен" го харесах Серкайчо, даже повече ми харесваше чисто външно от другите герои, но наистина го направиха доста инфантилен с търчането като кученце след адвокатката...
Тук е доста по-пълнокръвен и истински образ, определено има поле за разгръщане на потенциала си.
Обожавам топлите му очи, нищо чудно, че двете му изгори не могат да му устоят..

И аз се надявам, иначе ще стане много тегаво в един момент. Хайде да правим предположения!
Моето е, че скоро ще разкрият истинския виновник за пребиването до безсъзнание на Еля, нещата ще се поуталожат, но двамата с Илкер няма да престанат да се виждат и чуват тайно, дори може нещо повече да се случи между тях, ще има много драма между семействата... да видим.

Това предположение ми допада. Иначе драмата си я има още отначало и с това разкритие на Еля пред всички, че е носила неговото дете драмата ще се задълбочи.

# 127
Според мен пребиването е работа на жена.
ПП Единствения мъж, когото заподозрях в един момент, беше собствения й баща. Но ... някак умът ми го изхвърля от заподозрените, незнайно защо. Close

# 128
  • София
Аз засега залагам на Умут, обаче имам чувството, че и Бану има някакъв пръст в цялата работа, само че не знам доколко. А и не съм убедена колко ѝ сече пипето за чак такова нещо, за което, малко или много, си трябва ум и хитрост. Тя е по-скоро дребна душица.

Иначе Серкай е страхотен. Heart Eyes В "Мистър Грешен" той беше единствената причина да пускам сериала, даже само клипчетата с него и адвокатката гледах, другото беше боза (съжалявам за феновете на сериала или на останалите актьори, които аз изобщо не харесвам).
Дениз Чакър ми е сред топ турски актриси, но пък другата Дениз (Ирем в сериала) я открих в "Дъщерята на посланика" и след това в кратките сериите на "Eee Sonra", където е в комедийна роля. Също страхотна актриса. А за Илайда вече сте казали - мисля, че участваше в "Чукур", но беше съвсем детенце там. Тук вече си личи, че израства и като жена, и като актриса.

# 129
Привет от мен, дами влючвам се и  в темата следя сериала с огромен интерес доста различен и иновативен като жанр .И аз  като вас  не спирам да се питам кой виновен кой невинен.. Илкер в началото ме съмняваше мислех,че просто се възползва от Еля,но след като разкриват малко по малко се оказва,че наистина се е вълнувал и изпитва нещо повече,дори го сподели пред майка.Мисля,че баща му до голяма степен е повлиял на личността му не разбирам защо го подценява толкова и се държи с него по този начин,а майка му е като орлица.
Ирем е едно разглезено момиченце което живее в своя свят обсебена мисля си,че тя може би има пръст в пребиването на Еля,споделили сте и Умут възможно е да са се съюзили двамата,все па имат една  обща цел... Благодаря на Алесандра за темата екипа който ни дава възможност да гледаме серийте и всички който споделяте по нещо интересно... Приятен ден

# 130
Здравейте момичета отново от мен аз незнам защо си мисля, че е майката на Илкер и във страницата на сериала в инстаграм предложенията са за нея и главно за Умут.... Дано днес серията е малко по динамична а не само спомени и стари неща...

# 131
На мен ми допадат тези флашбеци, дават ни на час по лъжичка. На 5ти епизод съм вече и за сега ме грабна много. Иляйда си изрева очите милата. Както бях в началото убедена, че е Илкер, сега вече се съмнявам във всички. И все пак този удар със стола си е доста страшен. Какво ли обяснение ще има за него ми е чудно.

# 132
  • София
Привет!
Започва 6-ти епизод с "озвучка" на руски език.
https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456245689
Приятно гледане.

# 133
  • Плевен / София
Привет!
Започва 6-ти епизод с "озвучка" на руски език.
https://vk.com/turkiee?z=video-46308288_456245689
Приятно гледане.
тук също превеждат онлайн....
https://turkru.tv/nevinnost-6-seriya.html

# 134
Гледах серията от части по скоро хванах края.. Тая вещица какъв план пак измисли да оплете Ирем в мрежите си не разбрах какво толкова като Бахар била на чай с баща и... Пък онзи скочи като по парен петел ще кажеш, че той не игра игри зад гърба на жена си (Бахар)... Пък Еля на къде отпраши и Илкер как разбра..... Ще има загадки да разкриват за 5 епизода напред явно сериала е направен по сюжет да е все загадка....Ще чакам и вашите мнения момичета...Не съм видяла имаме и фрагман.... Ирем пак като лепка верно е мазохистка това момиче....

Общи условия

Активация на акаунт