“Masumiyet”(Невинност) с Мехмет Асланту, Хюлия Афшар, Дениз Чакър и Серкай Тютюнджу

• 32 619
  • 402
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте, момичета.Надявам се да приемате нови членове в групичката си. Съвсем случайно попаднах на нашето сериалче преди 2-3 дни и го изгледах на един дъх. Много благодаря на преводачите за неуморния труд. Чак нямам търпение за довечера, все Еля и Илкер са ми в главата. От къде следите сериала по време на излъчването му - в youtube ли и има ли някъде с жив превод на руски?

# 256
Мисля си, че в края на днешния епизод ще стане ясно какво е станало онази вечер и какво е участието на Умут

# 257
  • Свети Влас
Аз го гледам от ю тюб, подразбирам някоя друга дума на турски. Рускините миналият път нямаха озвучка и не знам дали днес ще има. Иначе ако има руска озвучка и нея гледам, че повече разбирам руски. Аз все още не съм изгледала всички епизоди, но тези дни ще ги изгледам и коментирам.

Илайда Алишан и Серкай Тютюнджу (от сериала "Невинност")за свежият брой на популярното издание BeStyle!

# 258
Hug

Днес прочетох, че рейтинга на днешния епизод ще определи дали ще продължи сериалът или ще го финишират. Малко тъпичко ми се струва от страна на Fox да играят така, защото има "хляб", та да се надяваме да има покачване, че да го гледаме и есента. Иначе приятно гледане на всички Sunglasses

Да допълня, че Умут ми е много съмнителен с тази "любов" към Еля, та като нищо да е основно действащо лице в онази нощ.. ще видим

# 259
  • Свети Влас
Била е засечена кредитната му карта близо до къщата- на Умут. Полицията ще арестуват Исмаил. Щяла да получи всичко, което иска. Или ще те арестуват или ще покажа филмът на всички. Признавам си за случаят с Еля. Исмаил много гадно се е държал с Илкер в детството му,но според мен е знаел, че не е негов син. Но Хале интересно с какво го е държала толкова години...
Намерили са запис с Умут как налива бензин на Еля, явно онзи ден я е проследил.

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 22:44 от Габриела Радева

# 260
И таткото на Ирем не е толкова "благ" .. всички са замесени по някакъв начин (поне за мен) - накрая Илкер и Еля ще излязат най-невинни Joy

Хале и Харун са имали история ли Dizzy Face

Адвокатката и Харун?!?!?!! Каквоо ... Dizzy Face Scream

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 23:35 от ani_zh

# 261
  • Свети Влас
Сега да не се окаже Илкер, че е син на Харун... ааааа Харун какво играе с адвокатката...

Последна редакция: ср, 05 май 2021, 23:41 от Габриела Радева

# 262
  • Кърджали
Илкер не е син на Харун, преди 40 години Харун е предлагал брак на Хале, но тя е отказала и избраала Исмаил. За което съжалявала, ама късно е либе за китка.
Илкер си е син на Исмаил. Исмаил е бил отглеждан по съшият суров напин от неговият баша и затова той е отглеждал така и сина си - без любов, без грижа, само строгост, тормоз ( то това неговото си е било жестокост и насилие) зашото за него това е единственият начин да превърнвш момчето в мъж. Превърнал го е в попти същият като себв си. Психопат, без грам емпатия.
Сега остава да се съвзема от шока от видяното днес и от това че нишо не разбрах.

# 263
  • Свети Влас
Дано рейтинга утре е добър, че поне го завършат с качествен финал, а не претупан на бързо... Ето и без фраг ни оставиха...

# 264
  • Кърджали
Другата седмица точно в сряда се пада техният Рамазан Байрам. В тези дни ( преди поне беше така, но от последните госини нямам наблюдения) и без това почти не излъчват сериали, наблягат на забавни програми
За мен имат достатъчно време до края на май- първите седмици на юни да докарат до разкритията. Предполагам в последната серия ще ни покажат кой е виновника. До тогсва ще ни подмятат от един на друг.
Не знам дали искам втоеи сезон. Аз искам, то е ясно. Но тук това че тук има кешо разлипно го прави интересен ( за мен). Ако има втори сезон то той ще е " и какво стана сегс, да опраеяме последствията от престъпкението и обвинемията", а може и да го превърнат в класическа любивна драма, което автоматично го прави катп всеки друг. Та понякога си мисля, че по-добре един сезон, но запомнящ се. Иначе този екип бих го гледала още един сезон. Дпри и филтъра на лицето на Хюлия Авшар спря да ми прави впечатление

# 265
  • Свети Влас
И аз съм за един сезон, но с качествен финал, а не разтягане на локуми. Иначе Сърма съм я признала като СЦ.

# 266
Здравейте! След новия епизод имам едно предположение, но не знам дали ще се окаже вярно. Когато Илкер удря Еля със стола, тя пада на земята, той отива на брега. През това време пристига Харун. Еля става, чува шум, Харун с ръкавиците я хваща и Еля губи съзнание. Пребива я. В това време отдалече Умут наблюдава, но не отива да спаси Еля, защото иска накрая Илкер да бъде обвинен. Харун пребива Еля и се обажда на съучастничката си Берил. Берил, от своя страна се среща с Исмаил и някакси го уговаря да отидат в къщата. Когато отиват, Еля е пребита на земята. Качват я в колата, изхвърлят я по пътя, връщат се, оставят колата на Илкер и си тръгват. След малко Илкер се връща в къщата, паникьосва се и си тръгва.
Мисля, че нещо такова ще излезе накрая

# 267
  • Свети Влас
Ще видим дали Харун е замесен, не знам, защо, но хич не харесвам зета и той ми е доста съмнителен... За сега всички са съмнителни, без Бахар и самата Еля. Но защо все още имам съмнение, че този човек е нает от друг човек...

# 268
Момичета, какво стана на днешния епизод, аз досега гледах бг превода на 10ти...
Защо се съмнявате в Харун, защо да е пребил той Еля?
Накрая да не се окаже, че той е най-големия психопат...

# 269
  • Кърджали
На Харун проблемът му е Илкер. Не го иска да е до дъщеря му. . По-вероятно е него да пребие, отколкото някое момиче подало се на чара на бъдешият му изобщо неодобряван зет. Няма логика.
То лошото е, че който и да е, няма никаква логика в това да пребиеш човек, оше повече младо момиче, още още повече до такава степен.
Това трябва да е извършено от някой психопат ( въпрос
 с повишена трудност - има ли нормален в тази история?)
Харун не е. Мито ще спечели нещо, нито ще загуби пребивайки 19 годишно момиче. Исмаил не е- за него се разбра че "само" е изхвърлил тялото. Ирем не ми се вярва да е - няма този кураж, ревнува Илкер, иска го, но няма куража - видя се, в гнева си е наела човекь но после се е отказала.
Останаха Хале, Илкер и Умут.
Умут е обсебен, влюбен, но някак си не знам защо би я пребил.
За мен си остават Хале и Илкер. А и Бану, ако е решила да се натяга на мама Хале. Нещо все ме бута към Илкер, колкото и да го оправдават.

Общи условия

Активация на акаунт