Раздяла

• 5 373
  • 55
  •   1
Отговори
# 15
Какво значи в ужасни отношения? Вие вече не би трябвало да имате никакви отношения. Нито ужасни, нито добри, никакви.

Под ужасни имам предвид блокиране на номера, фб, навсякъде ( обичайните изпълнения на 21ви век). А за мен това е жалко и не исках да свършва така, видяхме се скоро (моя грешка) за да се изясним поне, но както казах видях, че той е продължил напред, а е минало едва 1-2 седмици

Прбва ли при врачка да му направите бяла магия за любов и да се върне при теб? Чувал съм, че помага.

да му сложи снимката в буркан от кисели краставици и да го остави под леглото ли ? Smiley

# 16
Заместителите с нов човек са за идиотите. Просто си позволи ред сополи, ред сълзи и после пак, докато ти втръсне. Пречистването помага. Избистря се и ума.

# 17
Какво значи в ужасни отношения? Вие вече не би трябвало да имате никакви отношения. Нито ужасни, нито добри, никакви.

Под ужасни имам предвид блокиране на номера, фб, навсякъде ( обичайните изпълнения на 21ви век). А за мен това е жалко и не исках да свършва така, видяхме се скоро (моя грешка) за да се изясним поне, но както казах видях, че той е продължил напред, а е минало едва 1-2 седмици

ами намерил си е друга и те е оставил, това е.

Дори и да е така е без значение, защото аз страдам за себе си, а не за него

# 18
ами вместо да страдаш за себе си излизай с приятели, а като си готова си намери друг

# 19
ами вместо да страдаш за себе си излизай с приятели, а като си готова си намери друг

Да излизам, започнах работа не съм в супер депресия все още 😀 гледам да приема нещата зряло като част от неизбежните неща в живота и все пак не е леко, макар и да не искам да съм с него, предполагам ще ме разберете 😀

# 20
  • Варна
..... и все пак не е леко, макар и да не искам да съм с него, предполагам ще ме разберете 😀

Значи лекуваме наранено его, ок, по-добре така, отколкото тръшкане "обичам го, той е единственият".
Ще боли, няма начин, но с малко разум и повечко време, всичко си идва на място. Ако междувременно се появи някой интересен, не го  подминавай щото ти било "рано".

# 21
..... и все пак не е леко, макар и да не искам да съм с него, предполагам ще ме разберете 😀

Значи лекуваме наранено его, ок, по-добре така, отколкото тръшкане "обичам го, той е единственият".
Ще боли, няма начин, но с малко разум и повечко време, всичко си идва на място. Ако междувременно се появи някой интересен, не го  подминавай щото ти било "рано".

Абсолютно вярно!
Не живея в илюзия, че щом е първи-ще е последен. Бях лоялна и изтърпях неща, които днешните момиченца не биха, така че  ми е неблагодарна цялата история, но сигурно и аз имам вина, млада съм и греша в някои неща.

# 22
Скрит текст:

Да излизам, започнах работа не съм в супер депресия все още 😀 гледам да приема нещата зряло като част от неизбежните неща в живота и все пак не е леко, макар и да не искам да съм с него, предполагам ще ме разберете 😀

Linda65, просто ще го изстрадаш. За нито една връзка няма гаранция, че ще продължи цял живот. Приеми, че хората се срещат и разделят, по хиляди различни причини. Имала си хубави моменти с тоя човек, не го мрази, ако можеш, ако пък той се държи гадно с теб, та не е възможно, ами оставяй го, нека си върви по неговия път, ти имаш свой. Болезнени са тия раздели, факт, но не са болка за умирачка.

# 23
Раздялата никога не е лесна, но си на 20 млада си тази любов, както ти сама каза ти е първата ще имаш още доста влюбвания и раздяли, но каквото и да се случва никога не трябва да загърбва себеси. Сега се опитай да не мислиш за този човек да се занимаваш с нещо, което ти е приятно например ако можеш да рисуваш нарисува нещо или чети книга, гледай филми и сериали просто не мисли за това разсей се и ще забравиш за него.Grinning

# 24
  • Варна
Няма какво да изяснявате, детенце (можеш да си ми дъщеря на тия години). Виждането ви не знам за какво е било и кой го е инициирал, но не е било за да си изясните нещата. Краят е дошъл, от това по-ясно няма.

И отсега да си знаеш, че ако храниш илюзии да запазите приятелски отношения, няма да го бъде. Не се мъчи.

# 25
разчистил ти е път за по-яко гадже...няма какво да ревеш за см0тльо, който те блокира..
слагай усмивка и смело напред..

# 26
разчистил ти е път за по-яко гадже...няма какво да ревеш за см0тльо, който те блокира..
слагай усмивка и смело напред..

Точно така, в израза "всяко зло за добро" има много истина!

# 27
И мен така един ме "три", сега след три години ме търси. Е, не му хареса че си имам друг... Да е мислил, имаше време и възможност, не да хукне след бившата, която УЖ се била оправила от наркозависимост. Ще ти е смешно след време, повярвай ми. Но ти трябва време и разсейване. В никакъв случай не си стой у вас да си ревеш.

# 28
Няма какво да изяснявате, детенце (можеш да си ми дъщеря на тия години). Виждането ви не знам за какво е било и кой го е инициирал, но не е било за да си изясните нещата. Краят е дошъл, от това по-ясно няма.

И отсега да си знаеш, че ако храниш илюзии да запазите приятелски отношения, няма да го бъде. Не се мъчи.

Аз звъннах да попипат ,защо ме е блокирал и да му кажа, че е нелепо и той предложи да се видим

# 29
  • Варна
Предложил за да си начеше егото за твоя сметка и да се изфука, че не му пука за теб. А ти за чий искаш обяснения? Какво значение има дали те е блокирал? Даже трябваше първа да го направиш. Без да го осъзнаваш си търсила повод да го видиш. Направила си му кефа да се покаже какъв е пич, а на теб ти е станало супер гадно. Голяма грешка. Не я повтаряй.

Боже, все едно чета себе си преди петнайсетина години... И аз бях като тебе. Сега ако съм, ще види откъде изгрява слънцето.

Общи условия

Активация на акаунт