Раздяла

• 5 373
  • 55
  •   1
Отговори
# 30
Учи, развивай се, чети интересни книги, пътувай, излизай с приятели, запознавай се с нови хора, посещавай интересни места и го забрави тотално. Не го търси, не искай обяснения. Той вече те е изтрил от живота си, изтрий го и ти.

# 31
И да не я е изтрил, изпуснал я е вече. Счупена чаша и да я лепиш, не става. И аз имах такъв случай с връщане след време на гадже, с което скъсахме, ами толкова бях изстинала към него, че нищо не почувствах. Страдаш, страдаш, пък ти писне и наистина просто го изхвърляш от живота си или вече просто не заема онова главно място, а отива някъде далеч в периферията. А животът си продължава с къде по-хубави неща.

# 32
Предложил за да си начеше егото за твоя сметка и да се изфука, че не му пука за теб. А ти за чий искаш обяснения? Какво
значение има дали те е блокирал? Даже трябваше първа да го направиш. Без да го осъзнаваш си търсила повод да го видиш. Направила си му кефа да се покаже какъв е пич, а на теб ти е станало супер гадно. Голяма грешка. Не я повтаряй.

Боже, все едно чета себе си преди петнайсетина години... И аз бях като тебе. Сега ако съм, ще види откъде изгрява слънцето.

Да може и така да е. Просто имах надежда. Вече не !

# 33
Щом една връзка е приключила-приключила е.Не си прави илюзии,че ще си останете приятели.Това го има само по филмите.Правилно те е изтрил.Изтрий го и ти но и от съзнанието си.
поплачи си и продължи напред,никакви "изяснявания" не ти трябват,сао ще страдаш.И правилно са ти писали "Времето е велик лечител"

# 34
Почти всеки е минал през това, много кофти момент е раздялата с първата любов, но минава с времето. И аз съм го изживял, направо не ми се живееше в онзи момент, давех мъката почти всеки ден се наливах до козирката. Е само след месец срещнах друго момиче в една компания и отново влязох в играта. Е не ми се получи връзката, явно беше твърде скоро, ама ми показа че тази болка се лекува успешно.
Не съжалявай за начина на раздялата, при мен беше още по-гадно това, че тя искаше да сме в добри отношения, търсеше ме, виждахме се уж като приятели. В крайна сметка заради това се събрахме след около година и трошнах покрай нея още няколко години, а сега като я срещна някъде случайно из града ни се чудя какво толкова харесвах навремето в нея.
Продължавай напред, намери си занимание, излизай с приятели, купонясвай, след време всичко ще ти изглежда по съвсем друг начин, дори ще гледаш с усмивка на ситуацията. Иначе наистина всяка раздяла боли, но като минеш през няколко вече не се изживява по същия начин.

# 35
Чат-пат се присещам с ужас за връзката ми с бившия, бяхме 6 години заедно, накрая изпрати майка си и приятелите си да ми кажат, че иска да скъсаме. По-късно разбрах, че е намесена и друга жена, унижавал ме е и е разказвал на общи познати как ми изневерява зад гърба ми. Така, че не винаги е хубаво да разбереш причините и да се уточнявате. Доколкото разбирам и при вас има друга. Аз в момента, в който разбрах, че има друга всички чувства изчезнаха.

# 36
Чат-пат се присещам с ужас за връзката ми с бившия, бяхме 6 години заедно, накрая изпрати майка си и приятелите си да ми кажат, че иска да скъсаме. По-късно разбрах, че е намесена и друга жена, унижавал ме е и е разказвал на общи познати как ми изневерява зад гърба ми. Така, че не винаги е хубаво да разбереш причините и да се уточнявате. Доколкото разбирам и при вас има друга. Аз в момента, в който разбрах, че има друга всички чувства изчезнаха.

Ами не точно. До колкото разбрах си е писал с някаква, но вече бяхме разделени. Просто беше минало около седмица и затова ми стана доста обидно

# 37
  • София
Странно, от моят опит блокира вианги по-слабия и по-влюбения. (т.е. гаджетата ми) Хем да блокира, хем да къса това е доста странно. Сигурна ли си, че не му досаждаш прекалено?

Егото тъгува, че не е най-прекрасно. Ще му мине.
Освен това, няма гаранция, че има чувства към новото момиче. Просто може да я ползва за изчистване на емоциите и рестарт.

# 38
Странно, от моят опит блокира вианги по-слабия и по-влюбения. (т.е. гаджетата ми) Хем да блокира, хем да къса това е доста странно. Сигурна ли си, че не му досаждаш прекалено?

Егото тъгува, че не е най-прекрасно. Ще му мине.
Освен това, няма гаранция, че има чувства към новото момиче. Просто може да я ползва за изчистване на емоциите и рестарт.
[/quote
Не, не мисля, че съм му досаждала.

# 39
  • Варна
Човекът е прекратил. Показал е ясно, че не иска нищо общо с теб. Оттам нататък всеки контакт с него, под колкото и благовиден предлог да е, си е досаждане. Повярвай.

# 40
Така е. Блокирането аз го тълкувам, че все едно някой те изтрива от живота си. Не знам, обаче мъжете защо го правят. Никак не е джентълменско, обидно е някак, грубо. Чак пък толкоз ? Можеш да се разделиш с някого и без да го блокираш. Какво се цели да се демонстрира ? Не го разбирам.

# 41
Като попадне на мрънкало, което се вглежда в миналия му живот, ревнува, какво да прави. На някои им се иска да са единствените, а то няма как да си изтриеш миналото с гумичка. Други от обида го правят, ако са изоставени, явно всеки си намира причината. И аз се чудя, що трябва грубо, но съм го виждала при приятели и приятелки. А у нас стоят стари снимки на гаджета мои и на ММ, не ни пречат, ами имало ги е в живота ни, шегуваме се понякога и на ум не ми е идвало да ги изхвърля. Пък има и на такъв, дето големи ревове съм му тръшкала заради него, а сега нищо, просто факт от живота ми. Не знам, човек живее с настоящето, чак толкова да се взира в миналото.....Но определено съм благодарна, че съм ги имала тия всякакви отношения с тях, можеше и да ги нямам. Ама как се живее под похлупак, да се опазиш от всичко, дето евентуално може и лоши емоции да ти донесе. Разнолик е животът и това му е хубавото. Днес ревеш, утре се смееш.......

# 42
Човек никога не се отказва от двойния аршин.
В много теми тук на жени се дават съвети да блокира бившия си, дори да смени телефонния си номер и т.н., но когато става въпрос за мъж, който блокира бивша приятелка - не било джентълменско и пр. глупости.
Истината е, че за да се стигне до блокиране, значи са преминати много граници и са пренебрегнати много шансове за нормална раздяла. В много ситуации даже блокирането е необходимо за емоционалното и душевно самосъхранение.
Не познавам мъж, който да блокира жена без никаква причина или жена, която не се държи като лепка, която не му досажда, не го преследва, не го манипулира емоционално.
Малко жени умеят да си тръгнат с достойнство и самоуважение и авторката не е една от тях.
Блокирал те е - значи за него вече не съществуваш. Да му държиш сметка за решенията и да ги оспорваш, доказва твърде голям егоизъм и незрялост. Това не е любов, това са амбиции и его.
Такова поведение е самоунижаващо и още повече ще го отблъсква от теб.
Всеки с уроците си... Кой какво ще възприеме от тях и как ще продължи напред - всеки сам решава. Насила мъдрост се не дава, нито пък се взема.

# 43
Аз мисля, че всеки ментално здрав мъж знае, че жените са емоционални същества, често истерични в любовта, особено когато нещата не вървят и се стигне до раздяла.
Понеже сте жена и мислите, като такава, грешите, когато се опитвате да мислите, като мъж. Мъжете обичат точно емоционалността у жените. Точно това е подправката, без която еротичната любов е немислима. Като манджа без сол е.

# 44
  • Варна
Да ама след раздялата тая емоционалност пресолява манджата и мъжете затова блокират. Вече не им е забавно.

Общи условия

Активация на акаунт