🎭 Като две капки вода - сезон 9 All Stars, тема 2

• 27 608
  • 818
  •   1
Отговори
# 750
Кой го харесал, кой - не, аз си го харесвам Фики! Simple Smile  Най-вече себеотдаването му, старанието му. Ами няма как да е Бионсе, но пък не изглеждаше чак нелепо. Изобщо тая вечер няколко изтеглени къси клечки имаше.

# 751
  • София
Опитаха да повторят фурора с J Lo , но зрителя не е тъп.
Браво на Фики за старанието, но продукцията се излага.

Абсолютно точно!

# 752
1. Милица
2. Поли
3. Софи
4. Рафи
5. Къци
6. Михаела
7. Фики
8. Азис

# 753
  • Велико Търново
И на този фон пълното НЕ старание на Азис.
Имайки предвид предишното му участие (не помня в кой сезон), НЕ старанието на Азис за мен е НЕочаквано. Е, днес показа мъъъъничко, колкото да не е без хич. Но общо взето е зле работата. Сега уж е в мъжкарския си период, пък се лигави в пъти повече.

Тази вечер Рафи за мен е победителят.
Много ми се искаше да харесам Милица повече. Не се получи.
Фики не трябваше да го подлагат втори път на това. ПредОбриха...

# 754
Значи работила при Азис, познавала половината Ку-Ку Бенд, че даже пяла с тях като малка. И накрая се прави на част от аристокрацията и оня кръг ,,долу чалгата". Айде моля ти се.

# 755
Ох, само не и Поли. Притеснявам се дали ще й стигне възхдуха да изпълни още веднъж тази песен. Grinning

# 756
  • Вестерос
Фънки обаче яко подпира Михаела и в нейния сезон така беше.

# 757
Защото другите си я подпират без нищо да им се казва, той е опърничевият. Ама шат-шат му е казал две думи. 😔

# 758
Значи работила при Азис, познавала половината Ку-Ку Бенд, че даже пяла с тях като малка. И накрая се прави на част от аристокрацията и оня кръг ,,долу чалгата". Айде моля ти се.
Кой това, че изпуснах?

# 759
  • София
Не е Къци за 3 според мен.

# 760
Кой това, че изпуснах?
Поли.

# 761
Да , и изобщо не му дреме, че е очевидно. Те и другите от журито пригласят . Затова си мисля, че е директива на продуцента.

# 762
  • ВАРНА
Фики така да прилича на Марая Кери.Сетих сеАзис на,кого ми напомня-на Сънчо.

# 763
Не е Къци за 3 според мен.

И аз така мисля. Според мен е заради това с ръката. Иначе се справи супер

# 764
Не знам за вас, но аз имам чувството, че гледам реклами с прекъсвания за шоу. Без Рачков и неговите импровизации времето им стига, че и остава и рекламите май са се увеличили.

Общи условия

Активация на акаунт