Частни училища-информативно-дискусионна тема 46

• 67 736
  • 956
  •   1
Отговори
# 600
Климент Охридски също е опция, бусовете взимат деца почти отвсякъде.  Ние също живеем в краен квартал на София и се възползваме от транспорта. От Лозен знам със сигурност, че има едно дете.
По наше време не вземаха, но ако сега вземат - силно препоръчвам. И двамата ми сина минаха през КО.

# 601
  • София
А пък аз се сещам за Иззи, които до 3-4 години ще се пренесат в Лозен. Ще има 1-2 години дискомфорт, но до Витоша по околовръстното няма да е повече от 20 мин. Бусчетата ходят, до където се каже Wink

# 602
  • София
Е то нали стана ясно, че не е ясно дали Иззи изобщо ще имат сграда в Лозен. 😃

# 603
Бусчетата ходят, до където се каже Wink
Даже и да ходят, отнемат доста време. Но са вариант в краен случай. Но пък не карат приятели/съученици на гости.

# 604
А пък аз се сещам за Иззи, които до 3-4 години ще се пренесат в Лозен. Ще има 1-2 години дискомфорт, но до Витоша по околовръстното няма да е повече от 20 мин. Бусчетата ходят, до където се каже Wink

Последно, от приятелка, която записа детето си там, чух че нямало да се местят за сега. Отложили са новата сграда, след като са взели хотела.

# 605
  • София
Когато малката ми дъщеря беше в детската градина на Свети Георги, ни презентираха проекта за новата сграда, която трябваше да се построи до две години. Сградата в Лозен така и не стана факт, а с нова сграда се сдобиха някъде към 7-ми клас. Joy

# 606
Като имаща опит с АЕА го препоръчвам с две ръце. Първо не е толкова скъпо, второ е наистина добро училище.
Може и да няма места и да се наложи да сте в листата на чакащите. Капацитетът на училището е 200 деца и не могат да поемат повече.

# 607
  • София
А местното лозенско училище проучвали ли сте? Позната след злощастен опит с ЧУ им беше хвърлила око. То пък се оказа, че няма места Joy Предвид, че доста добре образовани хора с деца се изместиха в Лозен, нищо чудно да си струва и да има прилична среда. Иначе, от Лозен знам за деца в няколко различни ЧУ и не задължително съвсем близо. ЕСПА също са на приемливо разстояние.  Реално и СС по околовръстното не излизат толкова далече. Но, да, най-малко 25-30 Мин път ще има до почти всяко.

# 608
  • в страната на чудесата
Аз 4 години возих младежа по 45 Мин в посока. Идеално време за разговори. Не бих го изпуснала. Е е този период смених заниманието за да имам време, но си заслужаваше.

# 609
  • Отвъд алеята зад шкафа
Като че ли Българско школо е най-близо. Англо-американското май не дава бг диплома.

# 610
Има и българска програма и получават и българска диплома.

# 611
  • София
Говорите просто за различни училища - за Англо-американското в Панчарево се сеща Гадамер, а не за АЕА в Лозен.

# 612
  • София
Какъв хотел са взели Иззи?

# 613
Като имаща опит с АЕА го препоръчвам с две ръце. Първо не е толкова скъпо, второ е наистина добро училище.
Може и да няма места и да се наложи да сте в листата на чакащите. Капацитетът на училището е 200 деца и не могат да поемат повече.

Американо-английската в Лозен е девет хиляди плюс евро. Не е като англо-американското в Горубляне 16000, но пак е почти двойно на СС, КО и т.н. И е съвсем различен тип от тях, за съвсем различна клиентела, която засега не е полазила Лозен. Прилича ми малко на Св.Георги.

# 614
Аз говора за АЕА в Лозен. Има и българска програма, която получава българска диплома.

Общи условия

Активация на акаунт