Частни училища-информативно-дискусионна тема 46

• 67 836
  • 956
  •   1
Отговори
# 255
  • София
За контестациите отделно, те са когато излязат самите резултати. Това се прави на националния кръг. Наистина са много отдадени всичките учители, затова и не дават частни уроци. Мен не веднъж са ме питали, наистина много хора, може ли връзка с учителката ни по математика, аз също съм я питала за много близки деца в началото. Но те нямат време за такива неща, всичко което правят е за нашите деца в училището. Изключение от това правило са Данков и Симеонов, които си имат школи отдавна. Преди време и Лазарова водеше уроци във Веди, но мисля, че вече не го прави.

# 256
  • София
Ели, не са само тези.... и Шаркова, която не бих повторила ... и
 https://parvamatematicheska.com/курсове/математика-1ви-до-6ти-клас/

# 257
  • София
Да, към училището водят курсове. Но не и на друго място, не съм уточнила всъщност, моя грешка.
Защо така за Шаркова?

# 258
  • в страната на чудесата
Оооо аз Шаркова много я харесвам. Не колкото П. Тодорова, но е учител с такава класа.
При Шаркова ходеше малкия на курс в 4 клас, в Пчмг, полира му уменията, даде му много. Резултатът му беше много висок, а той няма естествена любов към мат Simple Smile
Абе училището е без коментар, надявам се да продължи в гимназията след 7 кл.

# 259
  • Отвъд алеята зад шкафа
От учителите на курсовете в 4 клас кои имена бихте препоръчали?

# 260
  • в страната на чудесата
Тодорова, Шаркова, Тони Стоянова.
То много зависи от темперамента на детето.
Така че трябва да знаеш какъв човек ще го грабне. Иначе всички са супер опитни и имат много успешни ученици.

# 261
Абсолютно е така! П. Тодорова водеше състезателна мат.на дъщеря ми. Казваше, че обяснява добре, но не й беше на сърце. Може би защото е малко строга, говореше им на вие.
Преди това бяха със Златина Митева и ми се струва, че я сравняваше с нея чисто емоционално, но тя също беше чудесен математик. Все пак ставаше дума за деца до пети клас, което е съвсем различно от 6-7.

# 262
  • Отвъд алеята зад шкафа
Моята госпожица е много, много притеснителна. Ако някой е строг или й викне, край. Няма да иска да стъпи повече там. При нея много ще помогне похвала, насърчение и положително отношение.

# 263
  • София
Не ми допадна, някак студена, над нещата, случайно се спрях на нея, трябва на Стоянова да заложа тогава.
Но то не може всеки да е харесван на 100%

# 264
  • в страната на чудесата
Ами то при всички има похвала и насърчение.
Моето момче летеше когато Шаркова му даде похвала, сега лети когато П.тодорова го направи. Но те не са много по хвалбите, изискванията са сериозни, а отношението справедливо. Не се и карат, поне аз не съм с такива впечатления.

# 265
Моята госпожица е много, много притеснителна. Ако някой е строг или й викне, край. Няма да иска да стъпи повече там. При нея много ще помогне похвала, насърчение и положително отношение.
Изберете си частен учител с индивидуален подход.

# 266
  • София
Лейка, възможно е, но аз и от бивш нейн ученик съм чувала, че не я харесва, не му допадаше, че тя ще поеме гимназистите, смени училището, бе прието в гимназията.

# 267
Един виц. Мисля че е по темата.

Въпрос на сина ми ме вкара в задънена улица:
- Ако един учител не може да преподава всички предмети,то как един ученик може да ги изучи всички тях?!

# 268
  • София

Галя Пенчева е може би най-миличкия учител, млада е и обяснява добре.

# 269
Един виц. Мисля че е по темата.

Въпрос на сина ми ме вкара в задънена улица:
- Ако един учител не може да преподава всички предмети,то как един ученик може да ги изучи всички тях?!

Като надмине учителя си, с което да докаже, че учителя му става за такъв. Заедно със стотиците други ученици на същия учител.

Общи условия

Активация на акаунт