Частни училища-информативно-дискусионна тема 46

• 67 879
  • 956
  •   1
Отговори
# 345
  • София
В Иззи как вървят нещата? Направиха ли 2 години вече? С новата сграда какво се случва? На сайта видях, че имат прием до 6 клас включително, което значи, че след 2 години ще изкарат седмокласници на НВО.

Почти 2 години, в края на учебната година. Нещата са нормални и спокойни като цяло. Ще изкарат скоро и на НВО, но аз бих казала, че първите истински резултати, само от училището, ще са след 5 години, когато ще е са първия 1ви клас от начало. Новата сграда се строи, но не мисля, че ще се пренесем в близките 2-3 години. Планът е Иззи да се лицензира и за гимназия, поне така помня и май нищо не се е променило.

Редактирам, че забравих:
Садлейди, с тия проекти и кой какво е разбрал е голямо чудо. Един понеделник треперих дали сме изпълнили проекта или пращам детето на училище с биологичния боклук от уикенда Grinning

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 11:36 от rainy...

# 346
Увекинд в челните места на ЕК Simple Smile
https://www.facebook.com/UwekindInternationalSchool/

# 347
  • София
Аз наистина не си представям какви презентации биха могли да направят деца в първи клас сами, че дори и във втори и трети, но хайде, там може би все пак могат да се намерят и такива, които да сътворят нещо с минимална помощ от родител.

Всъщност могат Simple Smile Дори Powerpoint или подобни Simple Smile Достатъчно е някой да им покаже и попиват веднага новите умения.
Не само че могат, но и много се забавляват. Третокласникът вкъщи си прави презентации по собствени задания за лично удоволствие Joy За първи клас наистина нямам лични наблюдения, но те така бързо хващат концепцията, че никакъв проблем няма да им е да схванат и powerpoint за минути

# 348

Еми честито да им е! Ех, какво щеше да бъде, ако се бяха И подготвяли за състезанието?!?!?! Satisfied

Последна редакция: пн, 19 апр 2021, 14:21 от Fancy

# 349

Еми честото да им е! Ех, какво щеше да бъде, ако се бяха И подготвяли за състезанието?!?!?! Satisfied
Само, че аз чисто статистически метнах поглед на резултатите за 1 клас .
Увекинд - 9 деца среден резултат - 44,44 точки
Питагор - 30 деца среден резултат - 50,53 точки.

Та как са на едно и също място хич не схванах Simple Smile

# 350

Еми честото да им е! Ех, какво щеше да бъде, ако се бяха И подготвяли за състезанието?!?!?! Satisfied

Медианно между поне 5 деца. Хахахах! Не дръж на подробностите. Кой ще тръгне да им проверява данните във фейса.

Веднъж питах в ПБ какво ниво на английски имат децата им след 7 клас. Дадоха една таблица с B2 накрая. Като попитах за статистика колко всъщност деца излизат с това ниво леко смънкаха. Та дяволът е в детайлите абсолютно винаги.

# 351
  • в страната на чудесата
Хахаха
Хоуп, така си го представят.
Не ви ли прави впечатление, че всеки пише и говори каквото иска и не се тормози даже да е откровена лъжа. Ако поиска някой доказателства и обвинения му се казва, че е злобен и заядлив и толкоз. Ужас е.

# 352
Хахаха
Не ви ли прави впечатление, че всеки пише и говори каквото иска и не се тормози даже да е откровена лъжа. Ако поиска някой доказателства и обвинения му се казва, че е злобен и заядлив и толкоз. Ужас е.

Е ние сме от злобните. И завиждаме.

# 353
Хахаха

Е ние сме от злобните. И завиждаме.
Аз пък направо съм в чуденка. Кому е нужно това съчинение. Статистиката в точна наука и няма как да вадим за резултати 5 от не знам какво си...
Само математиката ли почна да пълни училищата?

# 354
  • София
За съжаление, състезанията по математика си се използват за сериозна реклама. Но ясно е,  знаем за търсенето и предлагането. Специално този пост на училището ме кара да въртя очи, още повече като знам колко хора се връзват...

# 355
  • в страната на чудесата
Ама Хоуп, на тях не им трябват клиенти, които биха проверили какво говорят/пишат

Джасим още ли е учител там?

# 356
Ама Хоуп, на тях не им трябват клиенти, които биха проверили какво говорят/пишат

Джасим още ли е учител там?

Още. Само той им е достатъчен да отблъсне определен контингент и да привлече друг. Simple Smile Което е ок за мен. Събират си се единомишленици. А ние ще се държим далеч от там.

# 357
  • Пловдив/София
Кое е това евангелисткото, да не е в Младост 2? Виждала съм в парка групички деца шляпат по локвите и говорят само на английски, изглеждат около 6-7 годишни. А там има евангелистка църква.
"Щастливи деца" не се ли дистанцират от религиозния елемент? Била съм там на среща за ДГ и всичко беше нормално, никакви икони или приказки за религия, всъщност много е приятно вътре и ми е опция за номер 2. Или ги облъчват нещо?

# 358
  • София

Медианно между поне 5 деца. Хахахах! Не дръж на подробностите. Кой ще тръгне да им проверява данните във фейса.

.....
Озадачих се - т.е. Увекинд не търсят медианата на всички явили се, а само на 5 деца - правилно ли разбирам?

# 359
  • София
https://denisdiderot.bg/bg-bg/Home
Пишат, че ще приемат предучилищна и първи клас.
Наяве сградата е страхотна.

Общи условия

Активация на акаунт