Частни училища-информативно-дискусионна тема 46

• 67 795
  • 956
  •   1
Отговори
# 570
В Свети Георги полагат ли изпити за FCE както седмокласниците в СС и в кой клас се случва това?

# 571
  • София
Хора, всяка дума може да засегне някой. Няма как да сме винаги "политически коректни"  Никой не е искал да засегне самотните родители.
Да сменя малко- има ли информация някой за Училището на Прокредит, че няколко приятели имат интерес и ще ми е интересно (може и на лични, но мисля, че ще е полезно и в темата)

# 572
  • София
Информация, освен пр и реклама няма как да има все още. Директор е бившата собственичка на Чуден свят/Свети Георги, което е нещо хубаво, поне моите впечатления от нея са положителни.

# 573
Вчера се разходихме до училището и сградата ни създаде много приятно впечатление. Инстиктивно ни се прииска да запишем децата си там, не че е възможно предвид възрастта им. Като усещане се доближава до скандинавските училища и университети, нищо общо със  стандартно бг училище.

# 574
  • София
И аз загледах Дени Дидрò, но Банкя ни е супер далеч. Таксата знае ли се каква е?

Последна редакция: нд, 06 юни 2021, 23:55 от missence

# 575
E, плюсовете на едно училище не се изразяват в дървената облицовка на сградата и модерния дизайн.
Да бъдем реалисти все пак. Важните неща са други.
Мястото си е на майната за всички, които не живеят в Банкя. До края на "Пътеката на здравето" е.

# 576
Би трябвало да предвидят и пансион. Банкя не е в София.

# 577
E, плюсовете на едно училище не се изразяват в дървената облицовка на сградата и модерния дизайн.
Мястото си е на майната за всички, които не живеят в Банкя. До края на "Пътеката на здравето" е.
На този етап едва ли някой може да сподели впечатления за нещо друго, освен за сградата. Не изключвам част от клиентите на ЧУ да правят избора си именно по такъв критерий.

# 578
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да, има ЧУ с неясно обучение, но страхотна база, като Свети Георги и Британика, които не страдат от липса на клиенти.

# 579
  • в страната на чудесата
Още от времето на Петър Берон Simple Smile

# 580
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аа, в Петър Берон си е много ясно обучението.

# 581
Аз не мога да разбера СГ с какво привлича родителите? Толкова пари за едно нищо. Много лоши отзиви чувам за нивото.

# 582
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз нямам отзиви за нивото в Св.Георги, знам само, че момчето, което премина Атлавника с гребане, е учило там.

В Петър Берон колко випуска 7 клас са завършили?

# 583
На този етап едва ли някой може да сподели впечатления за нещо друго, освен за сградата. Не изключвам част от клиентите на ЧУ да правят избора си именно по такъв критерий.

На този етап е далеч по-важна информацията за директора например. И екипа от учители. Информация за програмата и ключови моменти в концепцията им за обучение.

Випуските на ПБ не са никак малко(не ги знам като бройка по години, но не са 2-3 годините), но са малобройни. В повечето години назад във времето дори не са били пълен клас. Имат шанс сега последните години, започвайки с набор 2008 г.

# 584
  • София
Приятелите ми са от Банкя, съответно им е много удобно. Аз не намирам нищо за екипа, иначе като чета малкото написано на сайта, оставам с впечетлението, че ще са към Прогресивните, но може и да бъркам.

Общи условия

Активация на акаунт