Прием на ученици в първи клас в общинските училища - София - 9

• 32 448
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, къде излизат тези критерии, прилежащи райони? На мен ми отваря само да си опресня данните на детето - адрес, и на нас родителите. Нищо повече Disappointed Relieved

# 136
  • Sofia
Момичета, къде излизат тези критерии, прилежащи райони? На мен ми отваря само да си опресня данните на детето - адрес, и на нас родителите. Нищо повече Disappointed Relieved

Цъкате на трите чертички до името на детето. Там са и кандидатурите.

# 137
Цъкате на трите чертички до името на детето. Там са и кандидатурите.
[/quote]

Огромно благодаря Flowers Bouquet

# 138
  • София
така са ги скрили, че даже не бях разбрала, че вече могат да се попълват кандидатури.
И аз благодаря за инфото.

# 139
  • Sofia
Знаете ли дали системата след 19.04 ще показва списък с “чакащи” с точките им, както е за градините? Т.е. Дали ще може да се види шанс за прием за децата от 4-та група?

# 140
Знаете ли дали системата след 19.04 ще показва списък с “чакащи” с точките им, както е за градините? Т.е. Дали ще може да се види шанс за прием за децата от 4-та група?
Като нищо може и да има такава възможност, поради причината, че след обновяване на системата на 30 март между 23:00 и 24:00 на следващия ден до към 12:00 в "страниците" на всяко едно училище излезе списък с чакащи и съответните точки на всеки кандидат.

# 141
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
На средната щерка пише история в кои училища е била, в коя ясла и коя градина ... Тя е в момента 5 клас Simple Smile
Малката обаче ... нейния набор сега трябва да е първи клас, но ... аз я записах с набор 2013 и вече изкласява като първолачка. В системата на ИСОДЗ обаче си се води, че е на градина, а не ученичка Simple Smile Та, може да повтори 1.клас Simple Smile

# 142
  • Sofia
Като нищо може и да има такава възможност, поради причината, че след обновяване на системата на 30 март между 23:00 и 24:00 на следващия ден до към 12:00 в "страниците" на всяко едно училище излезе списък с чакащи и съответните точки на всеки кандидат.

Благодаря! Изпуснала съм да го видя, дано има тази функция и после. Реално това е единственият начин да можеш да проследиш и самото класиране.

# 143
  • Sofia
Някой запознат ли е как набор 2015 може да кандидатства за първи клас? В момента ми излизат само училища с подготвителни групи, дали трябва да искам смяна на набор или?!? Писах им, но кой знае кога ще ми отговорят, дано поне да го направят..
Има тази възможност, защото някои родители си пускат децата на 6г.

И моята дъщеря е набор 2015 и избрах в системата опцията за кандидатстване за 1-ви клас. Бях изумена да видя, че по настоящ адрес (с уседналост над 3г.) нямаме училище! Промених адреса (махнах индекса на блока) и о чудо, училището се появи във първа група. Върнах пак реалния адрес (с индекса на блока) и пак сме без училище! Какъв е тоя бъг? Но по този начин (ако реша да кандидатствам за 1-ви клас) ние не можем да кандидатстваме с реалния си адрес. Дано я пооправят малко платформата, че не ми се мисли какви каши ще забърка.

# 144
  • София
Някой запознат ли е как набор 2015 може да кандидатства за първи клас? В момента ми излизат само училища с подготвителни групи, дали трябва да искам смяна на набор или?!? Писах им, но кой знае кога ще ми отговорят, дано поне да го направят..
Има тази възможност, защото някои родители си пускат децата на 6г.

И моята дъщеря е набор 2015 и избрах в системата опцията за кандидатстване за 1-ви клас. Бях изумена да видя, че по настоящ адрес (с уседналост над 3г.) нямаме училище! Промених адреса (махнах индекса на блока) и о чудо, училището се появи във първа група. Върнах пак реалния адрес (с индекса на блока) и пак сме без училище! Какъв е тоя бъг? Но по този начин (ако реша да кандидатствам за 1-ви клас) ние не можем да кандидатстваме с реалния си адрес. Дано я пооправят малко платформата, че не ми се мисли какви каши ще забърка.

Това е много интересно, а виждате ли училища с подготвителни групи, аз виждам само такива, но не и прилежащото ни училище за първи клас, където няма подготвителни групи.

# 145
Точно под пола на детето в профила му има падащо меню, откъдето може да изберете дали кандидатства за ПГ или за 1 клас.

# 146
  • Sofia
Точно.
Първо трябва да избереш за какво кандидатствате - за 4-та група или за първи клас.
Като избереш 4-та група ще се появят и подходящите за вас училища и ДГ.

# 147
  • София
Аз моят проблем си го реших, като изтрих баткото от профила. Бях им писала на обратната връзка, но досега не са ми отговорили.

# 148
Здравейте, дами! Добре, че е този форум за по-добра ориентация в системата. Моля ви, обяснене ми (като на явно-не-много-интелигентен, може и със скрийншот) КЪДЕ са тези три чертички до името на детето, откъдето се избират кандидатури? Нищо подобно не виждам, освен при менюто.
И още едно питане - след като актуализирахте профилите си, стоеше още надписът "Въведете актуалния адрес....", въпреки че съм записала информацията при мен го има?
Благодаря предварително Simple Smile

# 149
  • София
Вече не са три чертички, а стрелкичка надолу. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт