Прием на ученици в първи клас в общинските училища - София - 9

• 32 316
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • СОФИЯ
От къде я получихте тази информация, СО или РУО? И на какво основание ще се увеличи броят в паралелка, в случай че и двете/трите деца са приети през електронната система?
Продължават с пресоляването на манджата.

# 721
https://www.facebook.com/council.sofia.bg/videos/499357264451255

Около 1:40 шлушайте Стаматов какви би плещи! Безумие!

# 722
А някои училища дори вече са отпуснали нови паралелки и подканят родителите да се запишат и да участват за 2-ро класиране https://www.facebook.com/329442327069899/posts/4634193286594760/

# 723
  • София
Здравейте, днес записах детето за първи клас и влизам в системата да видя какво пише, там дори не пише, че е класирана в училище, камо ли записана? Дали аз не гледам на правилното място и кое е правилното място? В историята е всичко до детската градина, от там насетне никъде нищо за училище... още нямам мейл, че е записана, поне имам входящ но ер от училището

# 724
  • София
Днес сутринта, когато записах моят син ми казаха, че имейл чак вечерта ще получа. Познати, който записаха детето вчера, днес са получили имайл, че е записано.

# 725
  • София
А в системата виждате ли нещо?

# 726
  • София
За момента само съобщението, че е класирано, предполагам че довечера или утре ще се вижда, че е записано. Това се вижда в профила на детето на "Кореспонденция".

# 727
  • СОФИЯ
А тези които са решили да се запишат с КЕП в петък в 16 ч. /имат това право/, кога точно ще получат мейл или ще видят в профила че са записани или нещо с документите не е ОК Astonished Мислех че знам повечето циркови номера на СО, но програмата е обновена и обогатена този сезон.

# 728
Ако подам заявлението за записване с електронен подпис, пак ли трябва да отида на място за останалите документи (акт за раждане, удостоверение и т.н.)? Ако е така, тогава защо изобщо съществува опция за електронно подаване на заявлението?

# 729
Задължително  ли е да получа имейл, че е записан. В системата пише че е записан на дата,но не посещава още

# 730
От къде я получихте тази информация, СО или РУО? И на какво основание ще се увеличи броят в паралелка, в случай че и двете/трите деца са приети през електронната система?
Продължават с пресоляването на манджата.
Звъняхме по телефони във връзка с друг казус, който ни излезе. Попитахме и за това, ако искаме да се увеличи броя се пращало доклад до дирекция образование.

За КЕП.... мисля, че отнема 1 ден да се обработи от СО и да дойде при нас. Не сме имали случай на КЕП, освен една майка, която е била пуснала заявление с КЕП вчера сутринта и на обяд дойде да се запише. Днес нямахме нищо, може би защото вече детето е отбелязано в системата като записано.

Ако подам заявлението за записване с електронен подпис, пак ли трябва да отида на място за останалите документи (акт за раждане, удостоверение и т.н.)? Ако е така, тогава защо изобщо съществува опция за електронно подаване на заявлението?
В 119. не събирали нищо освен заявленията. Как - не знам.... при нас нит ПГУ излиза нито нищо.... Как го прави Стаматов не знам наистина....

# 731
Може би не разбирам правилно, но ми се струва, че искате да увеличите броя на децата в паралелка, само защото имате класирани по правилата на системата близнаци? Защо трябва да се натъпкват паралелките, щом предварително сте заявили по 24 деца в клас, а сега се напъвате да станат повече? И защо си измивате ръцете с близнаците? Явно всички кандидати от 1, 2 и 3 група при вас са приети и не става въпрос да поберете останали без училище деца от района.

# 732
Не съм казал, че е пуснат доклад. Нито, че ще пускаме доклад. От самото начало на темата давам информация, която получавам от първа ръка дет се вика.
Питахме за близнаците, защото досега винаги ама абсолютно винаги единият влиза над определения брой!

# 733
Значи наистина не съм разбрала правилно.

# 734
Този Стаматов като Ричард Али-нещо-си стана. Каквото поиска, му се дава.

Общи условия

Активация на акаунт