Отговори
# 105
Да се запиша в новата тема, за която благодаря 🌹
Не съм гледала още фрага, защото бях на гости, поливахме едно бебе ❤
Връщам се да ви чета!

# 106
  • Пришълец
Налбантова, сори ама няма само на мен да ми е гадно - развалиха ми любимия пръстен, на теб пък пердетата Joy Но още има надежда да не те разочароват, сама казваш по друг календар са те... Вместо август е септември, ще приемем, че март е април (Нинче, май ми се вижда доста далече). Joy Серкан ще съблече пердетата от Еда и всичко ще е точнУ. Joy

Колкото до целувката в представите на Селин - не мисля. Днес се зачудих пак дали пък не е реална, но Еда да го отхвърли първоначално докато се убеди, че Серкан е наясно със себе си и сигурен в чувствата си. Иначе Селин си е направила напразно труда да следи Серкан ако няма какво да види...

Първите трепети са несъпоставими с последвалите, химия има, но точно онази емоция се поизпари. И все пак си ги обичаме Stuck Out Tongue Winking Eye

Нинче, благодаря, зарадва ме Heart

# 107
Цитат от текста на  Налбантова: "Ердем ме кефи, необяснимо защо, но ми е като едно магаре, попаднало в стадо с коне и си мисли, че и той е кон."

Ох, аз по-колоритно и точно описание на Ердем не бях срещала във всичките колко ? теми  за този сириал.

# 108
  • Бургас
За новия актьор - щом ще го харесваме, значи е полицейският инспектор, с който ще се заиграят А и А.
Едва ли ще пропуснат да ни лазят по нервичките, те свикнаха, ние - също.

# 109
Налбантова, Hug много добре ти се получават чаршафченцата (това е детски размер, но е добро начало).
Магийке, Heart Eyes, Нини, Kissing Heart Heart
Виж сега Налбантова, а и всички, които даваме заявки към сценаристите. От тук нататък явно трябва да сме изключително детайлни в поръчките какво искаме. Щото ето какво се получава - поръчваш си Еда+пердета и виждаме резултата. Значи трябва им по-голяма конкретика на сценаристите: примерно Серкан ясно осъзнава че иска да влезе в бизнеса с цветя, има си под ръка /пред очи цветарка, която е готова да го приеме в бранша. Серкан се взима в ръце, признава си без бой (може и след малко бой) чувствата на правилната жена - цветарка, киткоберат наяве, много романтична обстановка, музика, всичко, всички фенове сме по върбите от кеф, никой не сънува, и то след такъв уморителен труд по киткобране Серкан получава проблясък не, ами направо светкавица, че това си е неговата градинка. И натрива носа на всички вредители по най-Серкановскиотпървитеепизодиначин, и отпраща с тежък шут баристата да скубе кокошки някъде в третия свят, или най-малко през девет планини в десета. Нещо такова, като за начало. Ох, спирам се за днес, че наваксах за всички теми, в които не успях да се включа Blush
Благодаря ви за компанията на всички. Sparkling Heart Момичета страхотни сте! Всички до една! Подозирам, че и момичетата на балкона, които още не са слезли са така. Hug

# 110
  • Пришълец
И мен много ме изкефи цветущото определение за Ердем - магаре в стадо с коне Joy Joy Joy Гледам и друг в анкетата е посочил, че новият герой може би е  именно неговият баща...

# 111
Понеже чета много мнения наведнъж и забравям какво искам да напиша. С две думи, и в преднато си влюбване Серкан не беше много категоричен.
Хем влюбен в Еда, хем да не наранява Селин.

# 112
Здравейте, момичета! Виждам, че повечето от вас са песимисти относно следващата серия, но на мен трейлъра ми хареса. Мисля си ще бъде доста емоционален епизод /нещо като 11 еп./ и ще завърши съвсем неочаквано. Доколкото разбрах снимаха на яхта, която е навътре в морето. Аз лично очаквах да видя кадри от нея в трейлъра - доколкото разбрах в нея са снимали Ханде и Керем. Може би сценаристите този път искат да ни изненадат приятно. Надявам се, че сцените на яхтата няма да са 2 мин, както на 14 февруари, и ще използват яхтата за по-голяма романтика. Пък, знае ли човек може там да има перденца, пръстени и още нещо.
Лека, спокойна и позитивна вечер на всички!

# 113
Момичета, да вярно е че сегашното влюбване на Серкан няма нищо общо с първия път! Но защо? Ми защото в какво точно у Еда се влюби Серкан? В миризмата ѝ? Ходи по нея и я души като Сириус! 😄Това е единственото нещо, което той харесва у нея! Не харесва истеричния ѝ характер, нито поведението ѝ, нито работата ѝ! Не отдава никакво значение какво е направила за майка му! Това, че постоянно е пред очите му не може да е причина да се влюби в нея! Още повече, че нейното присъствие го дразни! Откакто Еда обяви годежа с Дениз, Серкан взе да се чувства зле! Защото Еда спря да му обяснява за тяхната голяма любов! Така както го представят сценаристите той само я иска като трофей, но и със Селин не знае какво да прави! Време е вече Еда да му каже, че не може всичко да е както той иска и да реши най-накрая какво точно иска! 🙄🤔
За сценаристите, тъкмо съм ги подкарала, 😁. Добре сега са други, различни, сменени за незнам кой път! Аз имам един въпрос. Тези хора гледали ли са сериала до сега? Това сериозно! Примерно им се обаждат, че ги наемат и за 1,2 седмици трябва да напишат сценария за 102 епизод😆. Ми те досега може да не са го гледали, в Турция се излъчват 1001 сериала. То физически е невъзможно да го изгледат, анализират, измислят, напишат! 😒То затова всяка следваща серия е просто едно недоразумение и не можем да познаем героите!
Марги, пусни моля те пак ония кон! 😁😆

# 114
Здравейте, фурии! Такова съм 🐌 охлювче! Докато ви изчета, Баба Марта мина! Честита Баба Марта! Здраве и късмет на всички вас и за целите ви семейства! Честит празник - смели и свободни хора да сте вие и хората около вас!
🦋 За фрага: ако не друго, ще ни покажат пърхане на пеперуди в стомаха за наш'те, погледи, прегръдки и нежност! Ще има и тъга, очакване на близост и копнеж по другия? Двамата злодеи няма да се откажат, но това няма да раздели Еда и Серкан - напротив, ще ги държи по-близо един за друг. Ще гледаме красота двамата са страхотни на дефилето - тез пердета много я "отварят" на Бамбинела, пък роботчето сърца къса! Огън са двамата! 🔥🔥💞💕
🤼 Боксовият мач разтупка не едно и две сърца, трябва спешна помощ да ни е под ръка за събота Ambulance
Аз едва вчера изгледах 32 еп. с превод и ми хареса - смях се на двете пишман престъпнички АА, преди като ги гледах ми бяха досадни! Нашите гълъбчета бяха великолепни - аз ли само не се дразня на Серкан - страдам и за двамата, за това в какво положение са - и двамата са хора, на които им липсва половината свят, изгубили са вкуса към радостта от живота! Инати са и двамата не падат по гръб, ама един без друг не могат, когато са двамата светът им е друг! Магията се случва, но трябва да бъдат по-искрени един с друг! 💞 Затова първо да видя 33 епизод с буквички, пък после ще го обсъждам!
За събота съм се настроила за нежност, копнеж, блян между двамата, любов, която не могат да спрат никакви пернати и други представители на флората и фауната. Ще гледам без очакване за развитие, ако има, още по-добре. Магията между тези двама калпазани ще ми е достатъчна, за да съм доволна и да остана пред екрана!
Вие с вашите коментари, смях и всички красоти, които слагате в темата са ми сгряващи сърцето! Gift Heart
Благодарности на Марги за новата тема, на Али за експресния превод на фрага и на всички вас за коментарите и забавните минути, които ми доставяте!
Една редакцийка: тоз перчем на Серкан взе да ми харесва, нека си е с него, какво ми става и аз не знам, но и магаре ли е, катър ли е Ердем и на мен вече ми е ок, не ме дразни това момче вече. Идващата пролет ли така ми действа, всичко приемам в името на двете ни калпазанчета - ще разцъфне любовта им пак, сигурна съм! 🥰🥰

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 02:51 от Ели-mama

# 115

Добро утро, момичета! 💙
Честит Трети Март! 🤍💚Heart Exl
Честит Национален Празник! 🇧🇬
Пожелавам ви много усмивки през днешния ден! 🤍

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 09:11 от Есенна магия*

# 116
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus и Честит Трети март!

Желая ви един страхотен празничен ден изпълнен с много добро настроение и усмивки Hug

# 117
Честит празник!

Аз пак мисля за Джерен - това нейното си е предателство. Отивайки да каже на Серкан за Еда и Дениз - Джерен предава Еда, Broken Heart и предава доверието на Еда Broken Heart. Джерен осъзнава, че не е постъпила коректно спрямо Еда.

Тя отиде при Серкан без никой да я е питал, без никой да я е викал, с едничката цел да "наколади" Еда и да разбие плановете й. Fearful

Забелязахте ли кога реши да каже на Серкан за Еда и Дениз - преди вечерята. Беше й спешно, не можеше да чака до следващия ден! Защото, току виж планът на Еда да си върне Серкан тази вечер може да бъде успешен и Серкан да поговори с Еда - така както Енгин го посъветва. Fearful
Явно Джерен реши, че не може да допусне това.
И какво казва на Серкан - "Еда те излъга"!, "това е план," - Еми в крайна сметка когато казваш нещо е важно и с какви думи го казваш!
Истината може да се представи по много начини, а начинът, по който я представя показва Еда в лоша светлина. А себе си представя като човек който бърза да предупреди Серкан, за да не допусне грешка. Persevere

Джерен се държа егоцентрично. Завижда на Еда, чувства се изоставена и на втори план. За всичко това обвинява Еда. Weary
И за да си отмъсти, решава да развали плановете на Еда (малко като работата на Селин "щом аз не съм щастлива - нека и другите страдат"). Weary
След срещата със Серкан - Джерен е разстроена, когато Ферит я намира - Разстроена е, защото мъжът, когото обича я изостави, но е и разстроена, защото е предла приятелка. Иронията е, че предавайки Еда тя е искала да се почувства по-добре, но всъщност не се чувства по-добре.

Когато Еда споделя, че Серкан е споменал "игра на любов" - Джерен хвърля един такъв тревожен поглед Frowning. Гузна е. Защо? Защото крие, че е предала Еда.

Как би реагирала Еда, ако разбере, че Джерен е казала на Серкан - ами няма да се зарадва Fearful и наистина може да сложи край на приятелството им.
В крайна сметка Джерен за втори път действа срещу Еда - да, не забравяме, че  Джерен скри от Еда, плана на Серкан да прехвърли акции на Селин.

Джерен в момента е зачеркнала Еда от живота си - така както я изряза от общите им снимки.

Не бих се учудила дори тя да е помогнала на Селин да изтрие презентацията на Еда.
Когато Мелек и Еда казаха, че Селин може да стои зад това - Джерен защити Селин и каза, че това би било прекалено.
И не пропусна да поздрави Селин, за това, че се е сдобила с 5% от акциите.

Поведението на Джерен е лицемерно. Прави се на приятелка на Еда, колкото да е в час, с това което се случва, но не помага, не си помръдна пръста да помогне на Мелек за вечерята. Уж се зарадва, че планът на Еда е проработил. Но не пропусна да попречи.

Сега Серкан знае плана на Еда, и за да не излезе губещ, няма да си признае, че се интересува от нея.
В стремежа си да не излезе губещ в играта, Серкан може да загуби нещо много по-ценно - самата Еда.

На моменти си мисля, добре, че се появиха тези снимки с Дениз и Селин, че да ги разсеят малко от Еда и Серкан, да вземат да помислят и за други неща освен това да рушат чуждото щастие.

# 118
  • Пришълец
Лаура, ей го завалията Unamused Joy

Да им се чуди човек наистина на творческите напъни на сценаристите. Те такива изменения в характери, време и пространство възникват, че с основание се съмняваме доколко запознати са със съдържанието.... подхождат несериозно. За тях просто работа, но за нас глътката свеж въздух.
Изгледах епизода снощи и сякаш нямам спомен при друг да съм превъртала толкова начесто и така да съм се напрягала при забавните моменти. Разни Ердемовци, изблиците на Пъръл са ми в повече и те, (А+А)-А тоз Александър и с присъствието, и с отсъствието си пак дразни много време му отделиха. За сметка на Серкан и Еда. Ах, този киткоберач Серкан, своЙта цветна градинка не може да я обърка с друга.  Щом терариум реши пак да подрежда, на всичко е готов, за да прекара време около Еда Stuck Out Tongue Winking Eye
Аромата на любимата жена и т.н., добре. Но се оляха във всеки епизод да повтарят за водата с лимони. Обичам много, то това е другото ми любимо, с което се наливам освен кафе без захар, но прекалено ми е вече, то не е веднъж, не е два пъти.
Същите бебешки фигурки, за които спомена Кукличка ми направиха впечатление. Може би в бъдеще ще се радват на близнаци - сърне и робот. Ама след време. Сега изпуснаха момента. Наивно би било Еда да разбере, че е бременна когато наближи раждането. Те вярно по друг календар, ама чак такива разминавания Joy
И още нещо щях да казвам, забравих обаче какво.Joy

Честит празник, момичета!

# 119
Кукличке, страхотен анализ! И на мен ми се въртяха такива мисли в главата, но не знаех как да ги изразя. Подкрепям напълно мнението ти за Джерен, много ми хареса! ❤

Общи условия

Активация на акаунт