Отговори
# 120
  • София
Честит празник, момичета!

# 121
Ханде в Elle

# 122
  • Пришълец

Много си подхождат Revolving Hearts

# 123
Здравейте честит празник

От Неслихан

# 124
  • София
Здравейте, момичета! 🍀

Честит национален празник! 🇧🇬

Снощи попаднах на няколко мнения в социалните мрежи относно развитието на сериала. Не е нещо, което не сме обсъждали тук. Просто с думите и начина, по който беше написано, ме жегна. Личи си кои обичаме сериала с цялото си сърце и макар да виждаме пропуски, си затваряме очите, ядосваме се, защото знаем какво беше и искаме да бъде отново, но въпреки това подкрепяме този екип и им се наслждаваме. Другото си е чист хейт и искрено съжалявам тези хора. Ако времето, което отделят, за да оплюват един сериал и едни актьори, отделяха за нещо смислено, което да помогне на самите тях по някакъв начин, светът щеше да е едно по-добро място. 😉

Черпя ви с две влюбени души. ❤

И едно въпросче - молба към тези от вас, които знаят как става. Опитах се да си сложа подпис (колаж с нашите), но опцията, която форумът ми дава, е само текст. Виждала съм доста потребители да са с изображения в подписа, моля да ми пишете на ЛС, за да ми обясните. Благодаря предварително!

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 11:57 от Бърборанка с розови очила

# 125
Честит национален празник на всички! Слънчев и усмихнат ден!
Събудих се рано и изгледах 30 и 31 епизод, докато семейството ми спи.
Серкан е привлечен все повече от Еда, иска да научи все повече за нея, какво са изпитвали един към друг, какво ги е привличало .  Той е влюбен в нея, но не може все още да осъзнае тези чувства, може би не иска да ги приеме. Непрекъснато обижда Еда с поведението си към нея, а защитава Селин, предлага и брак, подарява и акции, слага и годежен пръстен сякаш иска да отрече чувствата си.
Еда пък наранена,  задълбава в играта си на любов с Денис.
Серкан ще иска Еда да си признае че играе, но повече ми се иска той да си признае първи че е влюбен. Иска ми се той да полудее така от любов, че да изригне. Заслужава си да видим луд от любов Серкан, а Еда да бяга и да да не обръща внимание .
Е, не прекалено разбира се.

# 126
  • Кърджали
То Серкан и педният път искаше и чакаше първо Еда да се разкрие, ама му се наложи да действа за да не я загуби съвсем. Предполагам и този път ще е така - ще я предизвиква, ще очаква, но накрая пак той ще е този, който ще се обяснява в любов.

# 127
Струва ми се, че Серкан знае нещо повече, отколкото ни показват. Може би от гордост ще играе игри, за да я предизвика да признае първа.

# 128
От Ханде:

# 129
  • Пришълец

Преди да те намеря, искам да те търся. Преди да те обичам искам да те разбера.
Искам не да приключа живота си с теб, а всеки ден да го започвам отначало.

Обичам те толкова много, че ще стигне и за теб и за мен. Стига само да хванеш ръката ми...

Бърборанке, а пък аз просто си ги спестявам някои коментари (в Туитър, там разглеждам предимно). И не защото не зачитам различната гледна точка и държа на единомислие. Напротив. Но оценявам критиката когато е основателна и градивна, а не онова необосновано мрънкане когато гледащия не намира нищо положително за себе си, а само кусури. Действа ми натоварващо.
Гледам докато ми се гледа, не на всяка цена.

# 130
Здравейте момичета и Честит Трети Март !

Кориците на Ханде. Блести нашето момиче. Nature Star

За Elle Simple Smile Списанието го мернах качено вече.

# 131
  • Кърджали
Честно кзано, коментарите в Туитър понякога ми идват в повече. Дори и писаните от феновете. Преди няколко дни се тръшкаха че според тях цялата тази итория с трите А е писана зашото Неслихан се била тръшкала че иска да има повече едюкранно време и принудила сценаристите да ѝ  угодят.Та то не бяха обидни коментари, то не бяха чудеса...

# 132
Честит празник!

След слабото, но продължително земетресение, седя и си гледам първите серии с огромно удоволствие и огромно очакване в събота да ни растресе и серията...
Някай писа, че страстта, погледите, контактите в първите серии са различни от тях в последните серии...е, затова аз се зареждам с първите и си мечтая за следвашата ни среща с Еда и Серкан...

# 133
JoyJoyНе се сдържах JoyJoy

# 134
  • София
Марги, точно за тези токсични коментари говоря - които не са аргументирани, които просто сипят обиди и натоварват всеки, който реши да ги прочете. Аз също уважавам чуждата гледна точка, но всички ние сме интелигентни маДАМИ и можем да отсеем градивната критика от хейта. В случая става дума за едни много грозни и злобни коментари, които наистина не разбирам. Никога няма да разбера хората, които ги пишат. Още повече те сами идват на дадена фен страница и започват да сипят обиди под пост за сериал / двойка, които очевидно не харесват и не гледат. Защо?! Гледай си там, каквото ти харесва, коментирай си го. Кой те кара насила да гледаш този сериал и тези актьори? И с какво право пишеш под постове за тях, създадени от техни фенове?! Какво, кеф ти прави да дразниш феновете им ли... Да им имам на тези хора вкусовете за доставяне на лично удоволствие!

midnight_sun, прекасна е тази Ханде! Мютиш!!! Heart Особено в розово, нали ми е слабост този цвят...

П. С. И нещо офтопик - толкова си харесвам новото подписче (За която от вас не го е видяла - вижте го! Grinning), че ми иде да пиша нон-стоп коментари, че да си го гледам. Ха-ха! И специално да благодаря на Славена, че ме открехна как се прави. Wink

Общи условия

Активация на акаунт