Отговори
# 135
Здравейте, момичета! Hug
Честит празник! 🇧🇬

Съгласна съм с анализа на Кукличка, Джерен се държи доста зле, избягва Еда, а тя даже не знае защо всъщност го прави това. Нямаше право да казва на Серкан, още повече по този начин, с тези думи. Не беше правилно, не беше приятелско, не беше от добри чувства, а толкова хубаво приятелство имаха..

Ханде е ужасно лъчезарна и красива! Новите снимки за списанието са страхотни! Heart

# 136
Благодаря за новата тема Heart Eyes
Рових си из профила и видях, че в предната тема съм публикувала цели 2 коментара Joy айде дано в тази да успея поне 3 Joy
Честита Баба Марта и честит национален празник на всички ! Heart
По ирония днес на този хубав български празник изпратих мъжа си в командировка в чужбина...за неопределено време...хубавата новина е, че ще имам повече време за вас Joy

Мисля , че Славена беше споделила някаква новина за Мелиса и съседите й. Ето и статия на български какво точно е станало.
https://tvnovellas.blogspot.com/2021/03/blog-post_3.html?m=1

# 137
  • София
Повреждам ли се, какво става - не знам. Но започвам яко да шипвам Дениз и Селин. 😅 Изгледах сума ти клипчета с тях, фенски мераци засега. И започнах да ги харесвам като двойка. Би могла да се получи интересна развръзка там. Дано сценаристите напипат правилния начин. 🤘🏼

# 138
Включвам се отново с малка част от интервюто на Ханде за списание Elle Grinning

Въпросът е дали би работила във филм с Керем.
Отговорът на Ханде: Защо не? Наистина вярвам, че тази енергия, която постигнахме с Керем ще направи всяка работа прекрасна!
Питали са я за това от кой иска съвет и тя е казала, че има няколко много важни жени в живота си, които винаги я напътстват.
Още са я питали какво харесва в Еда.
Отговорът: Еда прави нещата по свой собствен начин и се бори за това, в което вярва независимо какво се случва с нея. Много обичам това нейно качество.
Как прекарва свободното си време - играе си с кучетата си и ходи да вижда Мави, за друго няма време.
Много обича да се усмихва заради тръпчинките си.
Добавям още 1 въпрос: Ако загуби паметта си както Серкан какво не иска да забравя.
Отговорът: Всеки момент в ума ми е част от мен.. Имам толкова много спомени, които ме правят още по-мъдра, не бих искала да губя никой от тях.
Видях го в профил в инстаграм на английски, не знам дали точно е преведено от турски. Smile

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 16:48 от hopexx

# 139
  • София
Честит национален празник, прекрасни момичета!

Още малко снимки на очарователната, харизматична и пленителна Ханде Ерчел от фотосесията й за списание ELLE, специално за тези, които я харесват в розово Sunglasses

Весел празник! Flowers Hibiscus

# 140
https://youtube.com/shorts/C8RxKoV9vXs
Heartpulse 🥰🤩🤩🥰🔥🔥❤️🧡💛💚💙💜💓💞💕

# 141
🤍💚❤Честит празник и от мен! 🤍💚❤

Ханде е наистина прекрасна, истински сияе на снимките за ELLE.

# 142
  • Пришълец
Бърборанке, подписа ти много готин Kissing Heart Тъкмо минах на пълна версия, за да видя как ти стои.
Селин и Дениз - определено си отиват повече отколкото Селин и Серкан.

Още нещо. Ханде и да е на токчета, и да не е, винаги на ръст си изглежда почти колкото Керем. На вас правило ли ви е впечатление newsm78

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 17:59 от Маргарита Н.

# 143
  • София
Марги, благодаря ти! 😘 Хубаво съм се брандирала с нашите, да не би някой да не забележи чий фен съм. 😅

Ами... според чичко Гугъл Керем е 1.79, а Ханде - 1.75. Или не са верни измерванията, или правят някаква магия с камерата. Което е напълно възможно - има си разни похвати при заснемането. (Помня как Хазал Кая я слагаха на едно трупче, за да не стои прекалено ниска до Чаатай.) Керем не е особено висок, а Ханде си е висока. Но въпреки това си отиват много. Спор няма. 🤘🏼

# 144
Бро, и на мен много ми харесва подписът ти, страхотен е! ❤
Аз пък идвам за друго.. според вас показаха ли ни финала на епизода в двата фрагмана? Според мен не са, нито една сцена не ми изглежда като за финал. 🤔

# 145
  • Плевен / София
Честит празник момичета!
"Играем с живота на 7 милиона българи - трябва зряло да се постъпва." - Васил Левски
 Любов от пръв поглед... ли беше

Тази вечер серията на ДЕК е с хаштаг "човек променя ли се ?"
Вие как мислите.....

# 146
Ninika,  мерси!  Flowers Hibiscus

Nrgmama, + 1 за поста ти по-долу!

Само за тоя чай, дето някой питаше какъв ли чай пият сценаристите, някой успя ли да разбере нещо повече за прочутия мардински чай, с който Еда изкара Айдан навън.  'Че се чудя дали няма да бори и короната? 

Всмисъл, има ли такава билка в действителност,  как ли се казва, и може ли да се поръча, или е измислица на Айше (защото на Айшето й се получаваше и измислиците и звучаха много реалистично) - ами то какво да кажа - открийте 10 разлики в началото и края на коня, дето го поства Марги.

Скрит текст:
Привет от мен отново в новата!:hibiscus:

Благодарности за Марги за чудесната нова тема и на Али за експресния превод на текста на трейлъра! В никакъв случай не искам да внасям негативизъм в темата, но съм съгласна напълно с написаното от Кукличка, Блу и Гостенка! Играта на котка и мишка стил Том и Джери продължава със те похвати, каквито гледахме последните епизоди след завръщанета на Серкан със Селин (Серкан и Еда, Серкан и Селин, Еда и Дениз, Селин и Дениз), а на мен тази игра отдавна започна да ми нагорчава! Да не говорим, че играта на котката (визирам Серкан) търпи критики от дълго и все по-сериозни при това! Слаби илюзионисти се оказаха новите сценаристи на сериала според мен, иначе нямаше да гледаме толкова мудни по отношение на действие, развитие на събития, липса на динамика епизоди! Очевидно за тях е достатъчно "развитие" на сюжета това, че в един епизод ще ни покажат как част от героите в сериала са отишли някъде за уикенда; Айфер и Айдан "убиха" един италиански готвач и се опитват да се "измъкнат от правосъдието"; колектива на фирмата е на почивка в един хотел в гората или да видим прекрасните ни главни герои като участници в едно модно ревю! На мен това не само не ми е достатъчно, ами определено много ми доскучава и трябва нещо да се случи, за да се събудят всички задремали в сладка дрямка или направо заспали от скука милиони фенове на сериала по света! И като пиша нещо да се случи нямам предвид да гледам как Серкан изведнъж реши да търси сметка на Еда дали обича Дениз, дали иска да се омъжи да него! Защото по мое мнение той няма моралното право да задава подобни въпроси! Той е този, който се върна с амнезия и си позволи да сътвори набързо годеж със Селин, той е този който многократно обясняваше на Еда нейната липса в  миналото, настоящето и бъдещето на личния му живот! Научил или не, че Еда играе игра с Дениз, пак няма право да й задава подобни въпроси! Аз бих му обърнала гръб и бих си тръгнала, ако съм на мястото на Еда, защото това би преляло чашата на моето търпение! Явно търпението на Еда (т.е. е на сценаристите е огромно!). Green Heart

За това, че сериала изгуби отдавна очарованието, оригиналността и магията си съм писала много пъти след 22/23 епизод! Но мое огромно съжаление обаче от 29 епизод сериала изгуби най-важната част, привличаща тези милиони зрители по света към него! Изгуби любовта! Това, че Еда се бори за любовта си, че страда заради нея, че се опитва по различни начини, с различни думи да си я върне, че гледа Серкан с поглед пълен с обич, любов и страдание не е любов! Защото любовта е споделяне!  Споделяне от двама на всичко красиво, чувствено, прекрасно, трепетно в душите им! Това трябва да върнат най-напред сценаристите в сериала, ако искат да запазят интереса на зрителите! Да видим вече един не колебаещ се, лутащ се из дебрите на собственото си забвение Серкан, отново един колебаещ се между логичната жена Селин и очарователната жена Еда, а един действащ с размаха, който имаше след 11 еп. Серкан! Спомнил си тази последна една година или не, влюбен в Еда или не, да покаже, че наистина е един умен, възпитан, интелигентен мъж и знае какво иска от живота! Този Серкан, който гледаме вече цели пет епизода (с обяснението и оправданието, че е с амнезия) зрителите приеха, търпяха и обичаха, но мисля че е време дори с амнезия и появяващи се кратки спомени от миналото, да видим Серкан в действие! Heart

Хубава вечер, прекрасни момичета! Nature First Quarter Moon With Face

P.S. Редактирам се, защото видях, че освен споменатите по-горе в поста ми момичета и paterina и Габи са писали подобни на моите разсъждения!

# 147
  • София
Гости, според мен да, променя се, но само ако поиска и го прави заради себе си. Насила или заради нещо / някого не става. Wink Отделно че според мен хората се променяме с годините, в следствие на опита и обстоятелствата. Simple Smile

Магия, и аз мисля, че не са ни я показали. Надявам се в този епизод да се случат по-интересни неща от показаното в двата фрага. Благодаря за подписа - и аз много си го харесвам! ❤

# 148
Момичета здравейте отново. След като снощи си споделих мъката днес наистина ми е по-спокойно и можах да поразсъждавам малко по-трезво. Та наминавам да споделя нещо, донякъде провокирана и от рускините, които следя с интерес. Освен нас и те са страхотни фенове на сериала при това също толкова добронамерени. Та мисълта ми е свързана и с анкетата в началото на темата ни. Първосигнално отговорих, че това ще е човека за Айфер, но като поразмислих малко това може да е човека, който помага на Еда, този който изпрати снимките на Серкан. Рускините са забелязали в последната серия при сцените на Селин, например псевдо катастрофата мъж на мотоциклет, такъв минава и когато Селин се залага да следи Серкан пред ресторанта на срещата му с Еда. Та твърде вероятно е бабата косвено да следи внучката си и защо не да и помага в този тежък за нея момент. Другото, което ми направи впечатление във фрага е сцената между Серкан и Енгин. Те са в полицията, думите на Серкан ако не са извадени от друга сцена са, че ще "я накара да си признае". Мислите ли че е възможно да говори за майка си, която е принуден да изкара от полицейското управление, а пък ние тук така да се нахвърляме срещу него?
По въпроса на Магия - не знам защо си мисля, че сцената с Еда на пейката - тъжна и сама, може и да е последната сцена или част от нея. След разговора им в спортната зала Серкан е умислен и тъжен, тъжна е и Еда на брега на морето. Имам усещане за раздяла, дано не съм права. Май тук е времето на разследващите в темата да сглобят последователността.

# 149
  • Плевен / София

По въпроса на Магия - не знам защо си мисля, че сцената с Еда на пейката - тъжна и сама, може и да е последната сцена или част от нея. След разговора им в спортната зала Серкан е умислен и тъжен, тъжна е и Еда на брега на морето. Имам усещане за раздяла, дано не съм права. Май тук е времето на разследващите в темата да сглобят последователността.
Че те в момента заедно ли са

Общи условия

Активация на акаунт