Отговори
# 165
Гости, имах предвид раздяла в смисъл Еда се отказва и заминава някъде. Иначе и аз знам че не са заедно🤣🤣😂

# 166
# 167
  • Плевен / София
Гости, имах предвид раздяла в смисъл Еда се отказва и заминава някъде. Иначе и аз знам че не са заедно🤣🤣😂
Разбрах....Защото те по разделени от сега не могат да станат...
Вече наистина изчезвам...

# 168
Цял ден имах усещането, че е събота ....., а то е едва сряда ....
За настроение Revolving Hearts

# 169
Момчета, честит празни!

И аз като ми_си имам усещане за събота цял ден, но серия йок Grinning

За този новият си мислех дали няма да е свързан с човека с ръкавицата, който прати снимите и то вече се появиха такива теории.
Враг на Селин...допада ми тази идея, но какъв враг толкова може да има една кокошка  Thinking

# 170
А дали той не е човека с ръкавиците? Феновете ще могат малко да се успокоят, че и Селин има врагове и малко от малко може да се спре. Интересното човека Х кой е и кой стои зад него.

# 171
  • София
Момчета, честит празни!

И аз като ми_си имам усещане за събота цял ден, но серия йок Grinning

За този новият си мислех дали няма да е свързан с човека с ръкавицата, който прати снимите и то вече се появиха такива теории.
Враг на Селин...допада ми тази идея, но какъв враг толкова може да има една кокошка  Thinking

Опа, paterina ти в темата на "Почукай на вратата ми" ли пишеш или в някой друг? Да не си се объркала, тук пишем само момичета, нямам спомен момче да се е включвало! Ех, покрай този Керем Бурсин всички откачихме! Sunglasses

Това беше на шега за добро настроение, че след трейлъра аз поне бях в много минорно настроение! Аз също предполагам, че новия актьор ще бъде свързан с цялата конспирация покрай плика и следенето на Селин, за което беше споменато преди! Flowers Hibiscus

# 172
Ако този , новия е враг на Селина -много добре.Значи и кръстникът ще си намери кръстника.Защото аз се бях хвърлила в мисъл как Селина може да бъде отлепена от Серкан бей и си мислех някой печен ловджия да я отстреля ,ама с патрон за диво прасе ,щото  сачмите за пилци няма да свършат работа.А дано да е вярно,защото тя на такова следене е подложила Серкан бей , направо му не дава да диша.Yum
 Сега сериозно - сериалът загуби голяма част от инерцията и чарът  ,с който така стремително набра височина.Истерията ,която се вихри около него му вреди, и ако още го има , то е благодарение на невероятната енергия между ГГ и прекрасният млад екип от актьори и вероятно на нечии икономически интереси..Усещам някакво безсилие в сценария, на места ми е като изсмукан от пръстите.Въпреки всичко ще си го догледам ,защото го обичам, въпреки че последния епизод ви четох , докато Пъръл я биеха хормоните, просто нямах нерви да я гледам.

# 173
Здравейте дружки Heart Eyes , съгласна съм ,че сериалът позагуби блясъка си и в момента се крепи на химията между Ханде и Керем . Или СЦ да се стегнат , или да се връща Айшето , че последните епизоди са мудни + бозата ААА .

# 174
Алекс, щом ти не си разбрала каква билка е тоя чай, то мойте шансове да поръчам, ги оценям на клонящи към нула.

Гости, на въпроса ти - да, категорично, човек се променя. 
Ама във ДЕК (дето не го гледам) дали ще се промени човека, ще зависи от това какъв чай пият сценаристите на ДЕК.
Ами приятно гледане от мен!

# 175
  • Бургас
Преди няколко страници бях писала, че за мен въпросът "Искаш ли да се омъжиш за него" ще бъде финалът, за да ни държи в напрежение. По принцип ни показват финалите, та затова.....

# 176
  • Плевен / София
Ох,...свърши серията на ДЕК...
Скрит текст:
и да ви кажа не всеки човек се променя...вари го печи го, Мехди види ли зор, че не става на неговата и жените ще го зарежат с лека ръка си ги заключва...
Серкан да влиза по бързо в правият път, че да не го погна с дряновицата... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 177
Дано Еда му отговори с "Дай ми една причина, една причина да не се омъжа за Дениз" и да имаме финал подобен на този от 11 еп.

Преди няколко страници бях писала, че за мен въпросът "Искаш ли да се омъжиш за него" ще бъде финалът, за да ни държи в напрежение. По принцип ни показват финалите, та затова.....

Аз друго се чудех - как Серкан се е съгласил да дефилира. На благотворителното събитие предния път нито Серкан искаше да участва в търга, нито момичета в ревюто... та ми е странно, че са се съгласили сега и дефилират - все пак архитекти са, а не модели и дизайнери на дрехи. Joy

Видях версията, че едно време Селин е изманипулирала баща си за дяловете на фирмата. А както знаем той я е основал с Алптекин. А "умната" Селин продаде дяловете си на Ефе. И според хората баща й нито е тежко болен, нито е дал съгласие Селин да се разпорежда с дяловете както й скимне, и че нито той, нито Алптекин, нито Серкан са одобрили решението на Селин.
И затова новият актьор щял да бъде баща й или друг роднина, който да я постави на място и да и подреди чакрите - да я светне - че това нейното "искам Серкан, само Серкан" не е любов а мания  и щял да я вкара в правия път.
Видях и версията, че по време на ревюто някой щял на голям екран да прожектира снимките с целувката и с Дениз....
Ама съм малко скептична, не знам до колко в тези теории има истина, тъй, че ще си чакам епизода да разбера и аз кой направи и прати снимките.

# 178
  • София
Момичета, мисля да му поръчам една такава на Керем. Ще оцени! В комплект с венец “нека перчемът ти почива в мир”. 😅

# 179
  • София
Бърборанке, много оргинален подарък си измислила. Керем определено много ще се зарадва.
Между другото, забелязвам от известно време Керем избягва да употребява тази сакрална думичка. Дали гласовата поща от майка му, с послание към Ханде да му дърпа ушите е повлияло.  

Цитат

Качвам едно много интересно видео. Моля някое от момичетата, когато имат възможност, да го изгледат и с няколко думи да кажат, за какво точно става дума.
Защото аз оставам с впечатлетие, че има някакъв скрит конфликт на сета. За някаква завист към ХанКер става дума. Споменава се името на този артист Алиджан и неговото предаване в YouTube  
Водещият е много ядосан и определено застава на страната на Ханде и Керем.

Озаглавено е: HAN💕KER | ŞOK! SET KARIŞTI! Diziye sabotaj yapanlar kimler?
HAN💕KER | ШОК! КОМПЛЕКТ СМЕСЕН! Кои са тези, които саботират шоуто?

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 10:24 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт