Отговори
# 180
Добро утро!

Предположението за новия герой ми харесва, защото аз подкрепям всеки, който би оскубал перушана. Изглежда ми правдоподобно, защото тя се има за голямата работа, та е добре да бъде приземена и озаптена. Снимките може да са като предупреждение да се кротне и ако не стане, хайде како, на голям екран по време на ревюто, та излагацията да е тотална. Мечти, но знае ли човек какви са ги накъдрили сценаристите?!🌺🌺🌺

# 181
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един ползотворен ден изпълнен с много настроение, положителни емоции и усмивки Simple Smile

# 182
  • Кърджали
Добро утро!
Не вярвам да се случи това с прожектирсме на снимките, макар че Селин точно това заслужава, а и е достоен финал на серията. Но сценаристите с нишо не показват, че са способни така да нагласят нещата.
Но новият определено ще има нешо общо със снимките. И ще поизпоти Селин.

# 183

Добро утро, момичета!
Желая ви леки усмихнат ден!
Днес чакаме снимки и озет, макар че съм сигурна, че няма да ни разкрият повече от колкото вече видяхме във фраговете.
Колкото до новия... Аз също харесвам идеята той да е някой, който иска да си отмъсти за нещо на Селин и да застане плътно зад Еда и да й помогне в тази "борба". И аз като Алекс мисля, че това с прожектирането на снимките няма да се случи, поне не сега. Вероятно от по-далеч ще започне да я измъчва този господин, та докато стигне до пълно разкриване. Може би би било по-добре и ако Серкан има малко повече натрупани спомени и по-осъзнати чувства към Еда, за да може да реагира адекватно на тези снимки, защото в това си състоянив съм сигурна, че няма да реагира така, както трябва.
За финалната сцена видях снощи някоя от вас беше писала, че е възможно да свърши с въпроса на Серкан дали наистина иска да се омъжи за Дениз, а Еда би отговорила "Дай ми една причина да не го направя". Това наистина би ми харесало, но само ако последвалият отговор на Серкан е пак обяснение в любов, за което още се съмнявам. 😄

# 184
Добро утро Момичета,

Много ми харесва идеята за голям екран и за  орезеляването на Кокошката,
                                         Много отдавна си го е заслужила, това са само моите мечти, но мечтите са безплатни.
                                         Мисля обаче, че още нашето момче не е много наясно какво да прави с чувствата си
                                         към Еда и дали ще реагира адекватно. Според мен това нещо да се случи, но малко по-
                                          късно когато дойде времето, да осъзнае, че не може да живее без Еда.
                                                        Аз също си мисля, че последния кадър от епизода ще бъде въпроса на Серкан:
                                          " Дали би се омъжила за Дениз" Ние ще си чакаме до следващата събота.

Някоя от вас беше питала дали новите СЦ са гледали началните серии. Мисля,
                                          че не са.СЦ не са усетили духа на сериала, магията ,която ни завладя, не бяха само ГГ,
                                          които създадоха тази магия. Магията я създадоха според мен СЦ, режисьор, целия
                                          млад екип, който участва в този проект. Създадоха един невероятен тандем, който
                                          ни плени нас като фенове.
                                                        Магията беше в диалозите между ГГ, във финеса на представяне на любовта
                                          и изобщо цялата фабула на сериите, във всеки жест, поглед и докосване, както и
                                          мислите и разговорите между приятелите. Естествено Керем и Ханде всичко това
                                          го представиха по-възможно най-добрия начин и заради това се получи един
                                          цялостен ансамбъл, емоционално издържан, нещата следваха своя естествен ход,
                                          всичко беше логично, естествено и издържано.
                                          Новите СЦ не са усетили духа на сериала, за да го продължат . Те не можаха да се
                                          впишат в тази хармония, която вече беше създадена, карат я на парче , усеща се
                                          едно творческо безсилие, някак си и нещата не следват своя естествен ход и
                                          заради това сериала вече не е същия. Ще го гледам докрай, за да се наслаждавам
                                          на моите любимци, но емоцията ми вече не е същата, защото липсва хармонията
                                          и магията на целия продукт.

Аз не съм   човек, който е в областта на киното, не знам нищо от кухнята на           
                                          киното, но споделям всичко това единствено и само като зрител, дали ще се съгла-
                                          сите с мен не знам, но изказвам само моето мнение, не ме замеряйте с тежки
                                          предмети ,моля.
                                                                  Пожелавам ви един прекрасен ден Момичета.

.

# 185
В интернет се върти това:

Най-много ме учуди, че са снимали епизода два пъти.

Слагам в скрит текст нещо като превод, за който не вижда снимката или не му се чете на английски

Скрит текст:

- Новите епизоди ще са супер
- Ще има сладки ЕдаСеркан сцени
- Еда и Серкан ще видят снимките с Дениз и Селин
- Играта на Дениз и Селин ще бъде разкрита малко по-малко
- Има страхотна причина за това Еда и Серкан да дефилират заедно
- Селин и Дениз ще заварят Еда и Серкан заедно нещо като изненадващия финал от 32
- лъжите на Селин ще излязат наяве
- Денис и Селин ще се сближат
- Март е месецт на Еда и Серкан
- Няма целувка в промото
- Ако не одрежат някои сцени епизода ще е супер
- Селин скоро си отива
- Има голяма промяна в сценария и са снимали епизода два пъти отначало

- Ханде и Керем имат добри отношения и са щастливи
- Прекарват много време заедно
- Керем бил прекарал време с Мави
- Майката на Керем била още в Турция
- Майката на Керем и Ханде били прекарали време заедно
- Майката на Керем посетила филмовата площадка и отишли с Ханде и Керем някъде сигурно да ядат заедно

# 186
Кукличке, всичко това звучи чудесно, дано наистина е така. Има голяма мистерия около предстоящия епизод и започвам да се вълнувам, а в началото на седмицата не беше така. Това, което ти постна наистина ме ентусиазира. 😍

Роклята на Еда как ли ще бъде приета от комшиите? Те трудно преглътнаха роклята от първото дефиле, а не знам какво би било с тази?

# 187
  • Пришълец
Гледам гифчето в поста на Миси - макар все едно да е увита в перде като принцеса е Ханде, пу пу да не са ѝ уроки Heart Eyes

Танче, така е, просто новите не са усетили духа на сериала, онази магия, която нас ни завладя. Увеличиха целувките и моментите със скрит подтекст, но сякаш обезличиха символите на любовта на ЕдСер.

# 188
Дано наистина ревюто да се впише в действието, както обещават в поста на Кукличка Heart , защото съм забелязала, че в дизитата много обичат да показват талантите на самите актьори и когато имаш първокласна манекенка като Ханде - вкарваш ревю, когато имаш някой, който пее - вкарваш песни, на танцьорите им пишат сцени с танци, на говорещите езици - чуждестранни партньори, на спортуващите - спортни сцени, на можещите да яздят - коне и т.н.

Не знам доколко преснимането на епизод е добър знак. Да не се плашим, но или им е дошла по-гениална идея за сценария, или нещо друго го е наложило...В тази връзка, Невинност втора седмица подред бележи много добър рейтинг и то в ден сряда.

Иначе за Ханде, Керем и връзката им - знам, че сестра му и Тео се бяха прибрали, за майка му не бях чула, но може. Според мен е въпрос на време да изскочи някоя снимка, како Сийке Kissing Face

# 189
  • София
Здравейте, момичета - кокичета!

Хубави неща е споделила Кукличка и аз се надявам да са истина. Но не виждам никаква допълнителна комуникация относно епизода. Хубаво е, ако ще има епизод - бомба, по някакъв начин да го комуникират или да промотират повече - да пуснат още един трейлър или др. За да се гледа епизодът в събота и да си повишим рейтинга, че с тези два фрага досега не мисля, че публиката е особено ексайтед. Да видим озета и промо снимките. Може там нещо да загатнат.

Пожелавам на всички усмихнат и слънчев ден!

# 190
Аз на резюмето много не разчитам, БРО, че напоследък е буквално от по 2 кратки изречения. Освен това, ако правят промени по епизода, до събота има немалко време Rolling Eyes

# 191
Добър ден.
Имам много надежди за този епизод.
Сценаристите притиснати от феновете и рейтинга,мисля са направили промени с първоначалния сценарий на този епизод,както се получи когато се появи принца и жена му която прилича на Еда.
Ако е истина че ще преключат в края на март има логика да посетят последните епизоди на ГГ.
Дано да оправдаят очакванията на феновете.
Лек ден.

# 192
Въпрос към момичета с Инстаграм:
Вярно ли е, че Ханде е публикувала тази снимка в  IG story и след 5 мин. я е изтрила.

Феновете предполагат, че мечето е подарък от "приятел" Wink

# 193
Ако сторито е изтрито, няма как да го видим, но сега трябва да се разследват всички играчки на Мави, за да се убедим, че мечокът не е нейн. Да се зумне отражението в лявото око на мечето за "улики". Също така дали не се вижда някоя буква от името на клиента, което Старбъкс принципно пишат по чашата. За предпочитане е буквата да бъде "К", примерно. Да се види и какво е черното нещо пред Мечо. Също така да се сравни какъв е подът у Керем - ламинат - да/не и защо прозорецът е отворен (точно така, най-често проветряваме сутрин, след като се събудим, в спалнята) Kissing Face

# 194
Кате, зумна ли са оченцето на мечето, но нищо не се вижда ..... Stuck Out Tongue Winking Eye
Открили са тази снимка на Бамби - сега въпросът е Мечо същият ли е ? Sunglasses

Ако сторито е изтрито, няма как да го видим, но сега трябва да се разследват всички играчки на Мави, за да се убедим, че мечокът не е нейн. Да се зумне отражението в лявото око на мечето за "улики". Също така дали не се вижда някоя буква от името на клиента, което Старбъкс принципно пишат по чашата. За предпочитане е буквата да бъде "К", примерно. Да се види и какво е черното нещо пред Мечо. Също така да се сравни какъв е подът у Керем - ламинат - да/не и защо прозорецът е отворен (точно така, най-често проветряваме сутрин, след като се събудим, в спалнята) Kissing Face
От Анил:
https://twitter.com/i/status/1367412877594939392

Последна редакция: чт, 04 мар 2021, 12:02 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт