Отговори
# 735
Интересно ми е да видя фрага, там може да св крият отговори..

# 736
  • София
“Феновете да се успокоят.” Ще се запиша как казвам тази реплика и ще започна да я продавам. Joy
Още епизодът официално не е свършил и феновете подпукаха Асена и сие ...

# 737
Как го виждам аз - Изваждат Еда от водата, премръзнала, защото е стояла много там и температурата й е критично ниска. Два дни в болница, а Серкан се поболява, връщат се паникатаките, от които се връщат и ВАЖНИ, но не всички, спомени.
Бях готова да кажа за кокошката, че й е време да я оскубят, опърлят и да направят една топла супа за Еда, но после кой ще ни дразни?... Нека стои.
Във фрага не очаквам да видя Еда. Не случайно наблегнаха на това, че никой, освен Селин, не я видя, че пада.

# 738
Почти 2М

# 739
  • София
Някой дали се е заел да прави нова тема? Че сме на ръба вече...

# 740
Еййй, да.. ако върнат паникатаките и поболяването по Еда, може да помогне на Серкан да си спомни..

# 741
Още епизодът официално не е свършил и феновете подпукаха Асена и сие ...

На мен ми хареса. Защо недоволстват. Голям плюс е, че не ни показаха във фраговете финалната сцена.
Имам чувството, че много сме се разглезили с тези големи числа, туитове, гледания, лайкове и няма угодия.

Напълно съм съгласна! Като недоволстват и пишат до сценаристите може само да развалят сценария.

# 742
И ние не изоставаме рекорди чупим в темата Kissing HeartKissing HeartKissing HeartKissing Heart
106 Потребители и 219 Гости преглежда(т) тази тема.

# 743
Честито - 2М

# 744
Аз нещо не разбрах, по каква логика моден дизайнер избра собствениците на архитектурна фирма за модели да му разнасят дрехите. Какъв беше замисълът. Някой, ако е разбрал да ми подскаже.

# 745
А болници не ми се гледат и два реда сополи и сълзи зад джама и цялата рода и сеирджии до пето коляно да се изредят

# 746
няма шанс пернатото да не е видяло, прострранството е точно под нея...ще си замълчи като оскубана кокошка...

ясно се видя при повторението как внимателно огледа...

# 747
  • Пришълец
Момичета, изпуснах ви от поглед за миг, после ще се върна да чета и не разбрах има ли кой да пусне тема. Ако няма да се погрижа...

# 748
Марги, май няма....

# 749
Не обвинявайте Селин, не знаем какво са ни приготвили сц, може да е всякаква но едва ли е " убиец"

фрага може така да е представен, че да не разберем какво е станало

Общи условия

Активация на акаунт