Отговори
# 720

Минути след финала на епизода 47,786 watching now, много показателно според мен!

Винаги спадат на рекламите и това е нормално. Като се има предвид, че сега ще гледаме една сцена още 2 пъти 50 хиляди не са малка бройка. Фокс тези числа преди нас не ги е виждал.

# 721
Според мен Селин не разбра, че Еда е паднала. Wink
Ако наистина не е разбрала, а Серкан я спаси.. Кокошката ще се изяде от яд
Дали пък уплахата да не загуби Еда, няма да събуди спомени у Серкан?

# 722
рекламата е за Мардин...

# 723
И дочакалите края на епизода HugHeart
95 Потребители и 201 Гости преглежда(т) тази тема.

# 724
Еда без спомени, не, ама Серкан със спомени се надявам да имаме следващия епизод, ако сц са така добри да не бутат Еда във водата за нищо. Толкова да се изплаши нашия за нея, че да се върнат всички спомени наведнъж очаквам.
Сега 30 минути до фрага, дано е хубав.

# 725
Още епизодът официално не е свършил и феновете подпукаха Асена и сие ...

# 726
Ммм мокър и настръхна;л Керем, опс Серкан и опулена Селин гледка безкрай
и все имам  надежда Серкан да се опомни

# 727
За жалост мисля, че Селин  ще е единствената, която видя как Еда пада и ще влезе вътре без да каже нищо.

# 728
  • София
Тази дата 20.03 нещо много я споменават... Пада се не другата събота, а по-другата. Финал на сезона, може би? Защото на сериала - олмаз!

# 729
Обаче линията Еда-Серкан няма развитие..

# 730
Не вярвам, че нещо ще се окаже катализатор за спомените на Серкан, по-добре да не се надяваме напразно.
Забелязах обаче, че в последно време най-интересното е във фрага, всичко друго е яко пълнеж. То може да се каже, че като сме видели фраговете и вече сме изгледали епизода....

# 731
Не знам вие какво мислите, но не е ли крайно време Серкан да си спомни последната година...Дано стрес от загубата на Еда , след падането от яхтата му я възвърне, че вече не мога да търпя Селин ..

hopexx , май се повтаряме, видях, че преди това ти си писала същото, докато пишех

# 732
За мен има 2 варианта - избутваме до май или ни финализират след 2 серии. Май ми е на сърце. Ох, Еда. Сега дали няма да е в безсъзнание дълго време, а робота ще види бая зор, за да си я върне.

# 733
И според мен Селин първоначално не разбра, но нарочно ни карат да мислим, че нищо не прави. Ще се усети и ще каже, нали трябва Серкан да се хвърли и да я спаси, защо ще пада иначе Joy

# 734
Още епизодът официално не е свършил и феновете подпукаха Асена и сие ...

На мен ми хареса. Защо недоволстват. Голям плюс е, че не ни показаха във фраговете финалната сцена.
Имам чувството, че много сме се разглезили с тези големи числа, туитове, гледания, лайкове и няма угодия.

Общи условия

Активация на акаунт