Отговори
# 90
Аз се замислих нещо... защо са в полицейски участък!?!?

До стрелката пише ,,стая за разпит", а на подчертаното- ,,Искате ли да станете полицай?"
Какво ли е станало Thinking
Съжалявам ако сте го обсъдили вече, просто сега забелязах и веднага влязох да го отбележа, връщам се да чета Grin

# 91
Нещо ново и от Пърл

# 92
Скрит текст:

До стрелката пише ,,стая за разпит", а на подчертаното- ,,Искате ли да станете полицаи?"

По идея Еда е опухала Селин, по сценарий с някого нещо е станало. Двете А нали бяха арестувани...
Фрага отново показва, но нищо не казва.

# 93
Керем го обожавам всеки знае това,но за модел не става просто той е пехливанска походка и това е!

# 94
Скрит текст:

До стрелката пише ,,стая за разпит", а на подчертаното- ,,Искате ли да станете полицаи?"

По идея Еда е опухала Селин, по сценарий с някого нещо е станало. Двете А нали бяха арестувани...
Фрага отново показва, но нищо не казва.
Вярно, толкова ми бяха досадни АА в последния епизод, че даже съм забравила факта, че двете бяха арестувани Joy

# 95
Благодаря за новата тема и  за превода на фрага.
Да попитам знае ли някой в коя част-район на Истанбул се намира офиса на Серкан и цветарницата на Еда.
Иначе на ревюто двамата изглеждат страхотно.

# 96
Тези двамата са уникални. Толкова много си подхождат

# 97
Благодаря за новата тема и  за превода на фрага.
Да попитам знае ли някой в коя част-район на Истанбул се намира офиса на Серкан и цветарницата на Еда.
Иначе на ревюто двамата изглеждат страхотно.
Домът на Еда:
Direkli Sk. No:28
Kireçburnu
34457 Sarıyer/İstanbul

Офисът на Серкан би трябвало да се намира някъде в този район:
Mashattan, Maslak, 34398 Sarıyer/İstanbul
Фирмата, в чиято сграда се намира АртЛайф, се казва Akrotes Mimarlık
Ето точен адрес:
Akrotes Mimarlık, Maslak Mahallesi, Akasya Sokak Mashattan Sitesi Ticari Alanlar No: T1107, 34485 Sarıyer/İstanbul

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 22:54 от ally.yor

# 98
Керем го обожавам всеки знае това,но за модел не става просто той е пехливанска походка и това е!

Ох, паднах от смях. А аз тъкмо щях да го похваля, че до професионалната моделка добре се справя.
 А тя е просто върха. Като я погледнеш в главата , усмивката и движенията й с разпиляна коса спират да те интересуват рокля, десен, пердета, запретнати поли  и т.н.

# 99
Али, хиляди благодарности за бързия отговор.

# 100
  • София
Едно от нещата които ще свърши Серкан ,дали няма да е наемане на частен дедектив за катастрофата и по специално последвалото му лечение в Словения.А новия герой да е именно този дедектив идваш да докладва намереното,но то е ,,очаквай неочакваното,,/ Би било редно Еда да признае че не смята да се жени за Дениз,че е приела вече че не иска бъдеще с Дениз ,Серкан не иска с нея,и тя за момента се отказваот любовта ,ще намери поприще за себе си,без да смущава Серкан и Селин,Дениз и самата себе си .А след това нейно признание  ,да не пита какво иска  Серкан защото винаги най подходящата жена за него е Селин,и да си тръгне от Серкан.Той ще има ли смелостта сам на себе си да отговори какво иска ,и как да го получи.

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 23:09 от Leddel

# 101
Така, аз сега изгледах 33 епизод. Ще повторя 80% от мненията, но какво да се прави и без друго сме събрани като "Клуб на анонимните вратички".
Харесвам, когато влюбени, неосъзнато влюбени (поне Серкан де), се карат, заяждат и т.н. по този начин. Всички виждат любовта, но само те не. Добре, Серкан още е в начални фази, обаче - двете изречения, че не може да си я избие от ума и петте терариума, не оправдават изобщо тъпото му поведение. Държи се със Селин, все едно изпитва нещо повече, отколкото може да изпитва един брат към сестра си. Защо не вдигала телефона, завивя я, гали я... Ей, тази ръка май не ти е нужна?
Той стоял от месеци в офиса и работел, не бил виждал Еда да го прави? Колко месеца са минали от завръщането му? Тези вярно са по друг календар. Изобщо не го оправдавам, че може да го е казал от ревност. Също й че сложи работата й в кавички. Нито намирам нещо логично и подозрително в поведението му - заяждаха се с Еда и после вика Мело и Джерен, за да направят изненада. Джерен в началото му каза да говори на Мело, но после "Какво ще правим? " Чакай сега, розовелке, ти в кой отбор си?
Та, майната му на това, друго ме човърка. Селин проследи Серкан до ресторанта. Ние минахме всякакви възможности за развитие. Нямам логично обяснение за тъпото поведение на Серкан, но дали не е възможно да е фантазия на Селин?
Ако Серкан съзнателно я целува, то ще е с цел. Ако той гонеше нея, разбирам, показва й какво губи или от какво се отказва, но е обратното. В следващата серия го виждаме, че ще се съмнява в нея, ще я пита за Дениз, за чувства... Значи тази целувка е някак във въздуха, нелогична, освен ако не си я представя Селин. Кокошките имат ли фантазия?!
Друго, което ме подразни, защото при мен е същото, но какво е това задаване на въпроси постоянно - кой звъни и къде отиваш? От всеки към всеки. Добре де, човек има личен живот и пространство. Айде, към Еда, Серкан и обратното, го разбирам, но Серкан да пита майка си... Както и да е.
Аз Айдан и Айфер ги минах с мишката, не мога сега и на тях да обръщам внимание 😆 Ердем ме кефи, необяснимо защо, но ми е като едно магаре, попаднало в стадо с коне и си мисли, че и той е кон.
Ще се опитам и за Джерен да кажа - аз такава приятелка не искам. Без да я пита някой, тя дава сведения. Изключително добре знае ситуацията и чувствата на Еда, но въпреки това се прави, че ги няма.  Защо да й казвала за акциите, защо това, онова и на баба ти хвърчилото. Ти в на кой къщата прекарваше 24/7 до преди това? На кого беше приятелка? Защо пазеше Еда толкова в началото, заедно с Фифи и Мело и искахте на ресторснт да ходите, за дс опознаете Серкан? Като си била влюбена в онзи козел, защо не сподели преди "годежа" на Еда и Дениз? Уж нямаше да имат тайни и се бяха зарекли да е така. Много натисна Дениз, но явно трябваше да го стори, за да й отвоеи очите. Само дано осъзнава, че Бамби не е виновна и не си го изкарва на нея. Отделно Ферит. Той е като Еда, но в мъжки вариант. Бори се за любовта на една жена, която го отблъсква. Ама неговата ситуация е по-лоша, защото жената, осъзнато и с всичкия си акъл, е влюбена в друг. Това е по-лошо от на Еда работата. По-обидно дори. Джерен не заслужава Ферит, нито да я чака, нито да се бори за нея, камоли да я утешава и прибере обратно под крилото си. Не е достойно. Един вид - като не стана с дивана, ще седне на стола.
За финал - нямам финал. Само не мога да си избия тези мисли от главата, че тази целувка не е това, на което се надяваме. Притеснявам се, че е фантазия на Селин.
Ама събота е далеко 😒

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 23:22 от Nalbantova

# 102
Гледах няколко пъти фрага, обаче не се чувствам тоооолкова ентусиазирана, струва ми се, че нищо съществено няма да се случи отново или просто вече само гледам фраговете без да се пренавивам.
Имаме лек напредък, супер минимален. Серкан чака Еда да си признае, че го обича и всичко е игра. Поне леко се отклонихме от фразата "Селин е жената, която озарява деня ми", защото той си дава сметка, че Еда е заела цялото му съзнание. Но характерът на Серкан е такъв, че той обича да печели - дали ще е в игра като тази, или в работата, факт е, че не обича да губи. За това предполагам, че след като разбере от Джерен, че Еда и Дениз не са сгодени реално,Серкан ще иска да спечели в играта на Еда или иначе казано - ще се опита по всякакъв начин да я накара да си признае, че все още има чувства и те са много далеч от омразата.
За Еда не знам какво да кажа... не одобрявам всичко това с фалшивия годеж, а ми се струва, че и тя не го одобрява вече, но няма какво да прави. Фокусирала се е в това Серкан да си я спомни, че пропуска да види, че той се влюбва в нея отново и си спазва обещанието, че колкото и пъти да се роди на този свят, толкова пъти в нея ще се влюби, защото вече е ясно, че той първо ще се влюби, а после ще си спомни. Според мен, фалшивият годеж на Еда беше грешка, защото сега не може да се измъкне от него и да се отърве от Дениз. Трябваше още в хижата да му каже, че любовта й към Серкан винаги ще живеят в нея и общите им спомени ще я поддържат жива (любовта, де), така хем ще му намекне доста ясно за чувствата си, хем няма да е съвсем директно признание. Не трябваше да чака ума му да си я спомни, а да завладее сърцето му отново както само тя си знае, но сценариите не ги пишем ние, така че... ще гледаме каквото ни покажат.
Наистина не знам какво са ни подготвили за събота, но вече не съм с толкова големи очаквания, наслаждавам се на епизодите и това е. Иска ми се да не тъпчем на едно място вече, а да видим малко развитие, малко интрига, малко забава, малко романтика и нека всичко това да е между главните герои, а не второстепенните.
П.П: Налбантова, заминаха ти пердетата, станаха на секси  рокля. 😂😂  Видях твоя чаршаф, връщам се да го чета, тъкмо преди лягане.
Хайде, лека нощ от мен. Имах много натоварен ден и усещам, че заспивам с телефона...

# 103
🌼 Записвам се и аз в тази хубава темичка 🍀.
Марги, чудесно се ни подслонила,
 за теб 🌼

Налбантова само да са посмяли да пипнат пердетата, не знам! Ние си ги чакаме къмто май месец отново/да се запотли малко/. Скица голяма си 🙂🙃
Магийке ,така хубаво описваш чувствата си с думи, продължавай все така, обичам да те чета. Обичам да  чета всички ви и не пропускам пост.

Фрагът много ми хареса, Али благодаря ти за бг.субките.
Цитат:
Серкан иска Еда да си признае чувствата.... той се отрече от любовта им, каза й че не съществува в миналото и в бъдещето му.
Тя беше готова да започнат отначало, но той не й даде шанс.

Според мен, в крайна сметка той трябва да признае чувствата си и да реши дали иска да е с нея и ако иска да и предложи брак.
... Май все още е със Селин.

И аз като кукличка мисля, че Серкан трябва да разбере чувствата си и ако се е влюбил в Еда да и го каже смело и точно.

Може Еда да си навлече много главоболия с този годеж с Дениз, но ако си стоеше кротко и мирно и само търпеливо чакаше, Серкан сигурно вече щеше да чака пред родилното Селина да роди наследника на холдинга 🤭🤫😂 .
Еда ако не беше така напориста и борбена да напомня за себе си и тяхната любов вече щяхме да сме на финала на сериала: "И.....заживяли логично и скучно Серко и Села в свят без цвят и емоция и без пердета и зависи 😊😉🙃"
Тя беше безсилна, той я отхвърли неведнъж и ясно заяви, че тя не ще да бъде и в бъдещето му. Това беше за нея последна надежда, че би пробудило  в него ревност и въпроси, които дойдоха.
Ако бе стояла мирна и тиха, ако се бе качила да работи в кабинета на горния етаж, ако не бе така приятно устата, даже и ако не бе така припряно питаща и в очакване да чуе че той си спомня нея и тяхната любов , дали той би проявил този си интерес към нея 🤔 и би я погледнал по този начин по който я гледа в момента?
Сега,когато той знае, че тя го провокира с този фалшив годеж, топката е в неговия отбор, да видим как ще я разиграе, финтира и овладее за да стигне до яснотата на собствените си чувства и да ги признае. То е ясно, че тя го обича! Не мисля, че трябва да я изпитва с въпроси относно Дениз, той знае истината, не е необходимо, необходимо е той да действа .

Prinx, бързо да оздравяваш 🤗🥰😊!

Така е момичета, няма я първоначалната магия на влюбването, може би, защото освен тяхното влюбване имаше и едни малки препратки от цитати на книги, малки бележки с послания, разказани истории, възприемайки ги все едно е да се разхождаш в градина и да избереш най-хубаво цвете за теб. Не че сега няма казване  на стихове, но я няма онази магия и страхотното чувство което ме завладя както тогава в началото. Не, че се оплаквам много и сега ми харесват, няма как, като веднъж сме го преживели това прекрасно влюбване с тях да не търсим кусури в новото, но и то си е посвоему  хубаво и вълнуващо.

# 104
Магийке, Ninika, аз знам защо стана така с тях. Нали знаем, че желанията ни стигат до ушите на сценаристите. Рано или късно. Аз повтарях и повтарях, после се помолих на всевишната ни БРО да им каже за тях. Тя го стори. Леле, дори си спомням мой коментар, беше "Еда, Пердета... ЕДА+ПЕРДЕТА" 🤯 Ама нямах предвид да облекат Еда с тях. Исках да е между тях със Серкан.
Реално - Еда облечена с пердетата е идеална компенсация, ако скоро нямаме такива, но вече и друго ми дойде на акъла.
Серкан да свали пердета, позволявам му. Да ги развее, за да пресъздадат онази сцена. От уважение към зрителите просто, не заради нашите мераци 😆

Някой дразни мама Айдан 🧐

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 23:26 от Nalbantova

Общи условия

Активация на акаунт