Отговори
# 150
Скрит текст:
Скрит текст:

По въпроса на Магия - не знам защо си мисля, че сцената с Еда на пейката - тъжна и сама, може и да е последната сцена или част от нея. След разговора им в спортната зала Серкан е умислен и тъжен, тъжна е и Еда на брега на морето. Имам усещане за раздяла, дано не съм права. Май тук е времето на разследващите в темата да сглобят последователността.
[/quote
]Че те в момента заедно ли са

Мх, в офиса и в главата на Серкан, по спомени от времето преди Селин.

Сигурно, Еда му е казала, че иска да се омъжи за Дениз, голяма любоФ има между тях, същата като между него и Селинджим Rolling Eyes

# 151
Очакват ли се нови снимки да пуснат? Утре ли ще пуснат озета?
От фраговете  разбрахме, че още ще се дразнят и ще се ревнуват. Според мен госта -актьор ще е техен клиент, може да е свързан с дефилето.

# 152
Снимки и озет би трябвало да пуснат утре през деня💖

# 153
  • Пришълец
Принкс, според мен  мардинския чай си е чиста измислица. Обаче за сметка на това се хванах на друга измислица - чашата, която притежава свойството да си променя цвета в зависимост от чувствата на човека, в когото е попаднала. Joy

По въпроса на Магия - не знам защо си мисля, че сцената с Еда на пейката - тъжна и сама, може и да е последната сцена или част от нея. След разговора им в спортната зала Серкан е умислен и тъжен, тъжна е и Еда на брега на морето. Имам усещане за раздяла, дано не съм права. Май тук е времето на разследващите в темата да сглобят последователността.
Че те в момента заедно ли са
Гости Sweat Smile
Това усещане за раздяла при Габи ми прозвуча малко като думите отправени от Енгин към Серкан ”още не си забравил Еда” или нещо подобно. Как да я забрави като още не си я спомнил Joy
На другия ти въпрос доколко се променя човек с времето - вероятно в зависимост от обстоятелствата. Мисля си обаче, че всички се променяме по един или друг начин, малко или много, осъзнато или не....

Габи, олекна ти, нали - ти самата каза, че сме Клуб за взаимопомощ, не забравяй Stuck Out Tongue Winking Eye

# 154
Момичета, ето какво намерих за новия герой.

Озхан Джарда отвори вратата на "Почукай на вратата ми"  и влезе.
Нов герой ще се появи в ромкома, в епизод 34.
Според всезнаещите араби, Еда, след празника, който е заснет в туристически комплекс в гората, ще получи предложение за работа в чужбина. В допълнение, спойлерите на бъдещите епизоди от поредицата намекват (кадри 33-и и 34-и епизод), че героят на г-н Джарда води  тайна борба с героя на Биге  Oнал. По негова инициатива беше организирано постоянно наблюдение на Селин. И след снимката на целувката с Дениз, Серкан и Еда ще получат снимка на фалшива катастрофа. Не е известно защо, но пред нас са имено враговете на Селин, което означава приятелите на Еда. Но кой и защо? Ще разберем в събота.
Според официалната страница ромкомът "Почукай на вратата ми" няма да направи преждевременен край, както мнозина пишат, а ще продължи до края на сезона!

# 155
А, стига бе! Ако е истина, голяма интрига се заформя. Но нашия сериал дали няма да поеме в грешната посока?

# 156
Фалшива катастрофа!?

# 157
Ново:
https://twitter.com/i/status/1367158848453292034

И според мен този път не ни дадоха финала. И в двата фрага липсваха моментите от пристанището и яхтата на която снимаха почти 2 дена.

Така че залагам финала на епизода да е свързан именно с тази сцена.
П.С. БРО, получило се е страхотно Hug

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 19:21 от mi_si

# 158
  • Плевен / София
Фалшива катастрофа!?
Тази на Селин истинска ли беше...

# 159
  • Пришълец
Фалшива катастрофа!?
Да, същата която Селин инсценира сама, докато Серкан беше в цветарницата при Еда.

# 160
Ясно, аз гледах с мишката последния епизод , ще го повторя на с превод.

# 161
И Керем е № 1 Gift Heart

# 162
  • София
Фалшива катастрофа!?
Гости, хайде още две красиви очи, за късмет. Познай чии са   

# 163
  • Кърджали
За чая някой питаше. Тогава бях проверявала, като напишеш Мардински чай излиза някакъв но така и ме разбрах от каквк билки е.

# 164
  • Плевен / София
Фалшива катастрофа!?
Гости, хайде още две красиви очи, за късмет. Познай чии са   

Ханде-Еда
Отивам да гледам ДЕК....

Общи условия

Активация на акаунт