Отговори
# 255
Добро утро ново от 34 еп

# 256
E, озетът ни даде много важен отговор: Целувката е реалност!

# 257
Мила Алекс, Честит рожден ден!

Бъди най-вече здрава, много щастлива, усмихната и много обичана. Нека новата ти година е прекрасна и успешна!

# 258
Днес е специален ден, защото един добър човек се е родил - честит рожден ден, Алекс! Бъди жива и здрава, все така всеотдайна и много, много щастлива Heart

Снимките на ми_си са лодка - бокс - ревю. Лодката ми е най-интересна, защото до сега не я бяха показвали (дано няма спомени, за моменти със Серкан, които знаем много добре, че нямаше кога д са се случили - не обичам такива натъкмяваници със задна дата) . И Блу е права, че май шлиферчето на Еда е друго, не е това, което Серкан ще разходи по подиума.

# 259
Най-накрая ми излезе и оригиналът:

Gift Heart

# 260
Ама какви са тези озети от 2-3 изречения в последно време?

# 261
Добро утро,

На рожденичката Честит Рожден Ден, да не се отървеш от здраве, да прекараш
                                                      много щастливи мигове, тази година да имаш много късмет и сбъдване дори на
                                                      най-смелите ти мечти Алекс.Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverHeart

Нали знаете, че от озета няма нищо съществено да разберем, това е всяка сед-
                                                       мица, но това е, поне е вярно, че събота наближава.

Слънчев ден Момичета от мен:Smiley

# 262
  • Кърджали
Набих го Серкан честно. Как па се "намериха" такива инати.

Превод
След целувката. На Серкан Еда се надвва, че той си е спомнил всичко. Пита го зашо го е напфа3, но отгорорът ще я ядоса. Кой ще спечели тази игра на любов - Еда ли, Серкан ли или самата любов.

Целувката е реалност. Вероятно след разказа на Джерен Серкан решава да се поразходи из нервната система на Еда. Не че и преди не го е правил това, ама тогава го правеше с финес и си личеше любовта му, сега е толкова грубоват, че чак аз му се ядосвам...Другото е ясно от фраговете - Серкан ще идка Еда да се разкрие, Еда ще се чуди какво пак става...

# 263
  • Пришълец
E, озетът ни даде много важен отговор: Целувката е реалност!
Каква ли причина ще изтъкне обаче - иска да провери дали ще изпита нещо ли... Ох, робот докрай ще си остане Joy

# 264
Дано самата любов спечели, просто не искам повече наранени.. особено Еда. На всички снимки изглежда толкова тъжна и угрижена. Това момиче не сме го виждали да се усмихва отдавна, а мисля, че вече го заслужава..
Щом Еда ще се ядоса от целувката, сигурно ще и каже нещо много хапливо, но за сега нямам идеи какво може да е то 😂
Още си мисля, обаче, че не сме виждали финала на епизода.

# 265
Алекс, да си жива здрава и много щастлива! Въпреки, че си върла поддръжничка на Серкан, ти пожелавам живота да те среща с повече хора като Еда, които да внасят в него цвят, топлина, доброта и любов! Честит рожден ден!

Връщам се да чета озета Kissing Heart

# 266
  • Кърджали
То па един озет и да не го прочетеш нищо не губиш
Благодаря на всички за пожеланията

# 267
Честит рожден ден, мила Алекс! Flowers Bouquet
Здравето и щастието винаги да са с теб! Flowers Hibiscus
Любовта да окрилява дните ти! Gift Heart

# 268
Честит Рожден ден, Алекс! Желая ти много здраве, щастие и късмет. Cake

# 269
Единственото, което озета разкри е, че целувката е реална...явно още от началото на епизода ще подготвим тежка посуда за Серкан. Наистина се надявам скоро да предложат работа на Еда в чужбина, ако е истина, че вече не се трае Серкан.
Коментирахте какво бихте направили на мястото на Еда. Аз щях да опитам, но по-разичен начин от нейния, по-спокойно и открито да си поговоря с него. Но при положение, че срещам толкова грубост и обида бих се оттеглила с пожелания за щастлив живот на двамата студенокръвни и с много болка в сърцето. Не бих понесла да се държат така с мен.

А само на мен ли не ми харесва костюма на Серкан от ревюто? Много ми е....деведесетарски. сигурно модата се връща Neutral Face
И как го измислиха това ревю, за пореден път. Айдан не може да измисли нещо по-оригинално да ги събере....

Общи условия

Активация на акаунт