Отговори
# 585
Този новият бил моден дизайнер
-Сега си мислете за първия човек, който ви дойде на ума. За първата ви среща, защото това е единственият момент. Защото няма бъдеще или минало, само този момент, само това място. Не отваряме очите си.
Не отваряме, ама нашите не могат без да се гледат Joy

# 586
Този новият бил моден дизайнер
-Сега си мислете за първия човек, който ви дойде на ума

Един път да позная и аз. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Какво прави Дениз? Документи ли смени ?

# 587
Не ми харесва особено епизода , заприличва ми на тъп ромком , а не на нашето по различно драма-комеди сериалче .
Това с Алекс голяма тъпотия Confounded

# 588
Малко изтървах, Дениз какво търси  ..

... ще играят игра, за да разберат дали има истинска любов или не.
Еда: те ще се опитат да разберат колко добре се познаваме, какво ще правим?
Селин я няма, защото явно й е гадно, не се чувства добре

# 589
Аз сериозно се притесних- сутринта Селин я боля глава, а сега ѝ било лошо и Серкан я оставил вкъщи

Малко изтървах, Дениз какво търси  ..
Щели да правят на йогата тест, за да разкрият истинската любов и Дениз май отиде да търси пожарна аларма, за да я задейства, че да се измъкнат, но не намери

# 590
Аз сериозно се притесних- сутринта Селин я боля глава, а сега ѝ било лошо и Серкан я оставил вкъщи

Предполагам, че се притесни за това, за което се притесних сега и аз. Не, не, не може да ни го причинят.

# 591
и аз се притесних може да е бременна Scream

а каква игра на истинска любов ще играят

# 592
Дано не е това, което всички, които прочетем ще си помислим.. ах, вече и аз съм притеснена.

# 593
Ще има тест за доверие между любимите...а Еда и Дениз не знаят нищо за другия...Дениз ще открадне въпросите...

# 594
Направо пренесоха маалата в офиса

# 595
Само бременна Селинка ни липсва .... Stuck Out Tongue Winking Eye
Дано не е това, което всички, които прочетем ще си помислим.. ах, вече и аз съм притеснена.

# 596
Аааа,Али сакън, не си го и помисляй...Това означава, че са "спали" ли? Не, не ...

# 597
  • София
Просто при нас беше някак си по-различен вайбът в началото - романтиката беше над всичко. А сега вкарват доста комедия. На мен ми допада обаче. Искрено се забавлявам до момента с епизода. Simple Smile
Не ми харесва особено епизода , заприличва ми на тъп ромком , а не на нашето по различно драма-комеди сериалче .
Това с Алекс голяма тъпотия Confounded

# 598
Просто не е честно, докато толкова чакаме малка фея или малък робот, да получим малка кокошчица Frowning1

# 599
Спокойно, все пак ни обещаха епизод УАУУУУУУ и че ще е бомба Wink
1,58М - малко изоставаме от графика Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт