Любители на кучета - 115

• 30 294
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Буба на 3 месеца

Буба на 3 годинки

# 421
Здравейте, сладките кучовци подслаждат деня ми. И да ви се оплача: в петък след работа минах при вета и купих шампоан на Кара. После тя прилежно глътна втората доза Симпарика. Нормална вечер... През нощта ме връхлетя треска и температура, събота и неделя не знаех на кой свят съм. Сега съм с положителен тест и една торба лекарства. Толкова смазана не съм се чувствала. Да си измия зъбите е цяло изпитание. Стискайте ми палци и лапи да оздравявам бързо!

# 422
  • Bарна, морето, сините вълни
Прекрасна идея! 🥰

Ерос на 2м.

1г.

2г.

3г.

Стела, аз също съм си татуирала мутрата му. Heart

Марулетка, Айра на снимката като бебе прилича на жабче. Grinning Kissing Heart

# 423
За трети път пиша, че ми изчезва писането 😔
Тоя път накратко. Всички кучета и човеци бързо да се възстановяват 🤗
Как капете сребърна вода в очите? Разреждате ли с вода, както пише на опаковката?
Макс на 45 дни, първи ден у дома:

На почти 6 години:

Вива на 38 дни, първи ден у дома:

На 45 дни:

На две години и половина:

Понеже знам, че съм ви досадала с бездомните кучешки неволи слагам с скрит текст. Който му е досадно да чете да не отваря.
Скрит текст:
Вчера ми звъни приятел и ми праща снимка на женска, ужасно слаба. Извън града в един канал до пътя стои.

Веднага се организирахме и проведохме акция за залавяне, ама много неуспешна беше. Уплаши се кучинка и като побягна. Ама ние упорити, над половин час я следвахме и гонихме в полето, но не успяхме да я хванем. На живо изглеждаше още по зле отколкото на снимката. Не стъпваше на едната задна лапа. Изяде един хляб вчера. Днес пак ще ходим да видим дали се е върнала на същото място и ше опитваме и в следващите дни да я спечелим и заловим. Ще я прибера при едни други, при които ходя всеки ден и храня. Имат си и къщички със слама. Стискайте палци да успея, че наистина беше в окаяно състояние, а сърце не ми дава да я зарежа в нищото.

# 424
  • София
Боже, колко сладки снимки Purple Heart
Джаки, бързо да се оправяш, ще мине и това! Hug

Ох, Сиви, не ти е лесно, ама жива и здрава да си дето се грижиш за тия душици. Стискам палци да хванете кучинка, ловно ми се вижда, тия мръсни гадове ловците ги изхвърлят, като не им вършат работа.

# 425
  • Bарна, морето, сините вълни
Сиви, разбира се, че на никого не досаждаш! Аз като пиша за съвсем различни от темата неща, никой веднъж нищо не ми е казал. Просто ви чувствам близки. Радвам се, че има хора, които са толкова загрижени за милите душици, които си нямат никого. Дано успеете да ѝ помогнете на кучинка, наистина изглежда много измъчена...успех! Hug

# 426
Сиви,ти си НЕчовек!Поклон!

# 427
  • UK
Сиви, успех! Дано успеете да хванете кучето и да му помогнете.

Джинкс на 3 месеца

Джинкс сега

# 428
Сиви, не досаждаш, напротив, на мен ми е много приятно да те чета и много уважавам всичко, което правиш за бездомните кучета. С надежда все повече хора да се грижат, а защо не и да осиновяват, вместо да купуват животни.
Деспи, дано всичко е наред при твоето семейство. Тези дни съм много разстроена от всичко случващо се около нас, на моменти направо не съм сигурна, че всичко това е истина.
Пускам и аз снимки на Кари само, Бела все още си е същата и няма промяна за тези два месеца и половина, откакто е у дома. На първата снимка е на предполагаеми 4-5 месеца, а на втората - на около 4 години и 4-5 месеца.

# 429
Джаки,бързо да се оправяш! Hug
Сиви,ти си прекрасен ЧОВЕК! Дано има повече хора като теб! Heart
Ето го и моя бебешор на 43 дни:

И порасналото ми магаренце на 3г:

# 430
  • Пловдив
Сиви, респект!
На мен проблема с остарелите и изхвърлени кучета (ловни) ми е най-мъчен. Експлоатираш, мъчиш и после вън. Неблагодарници. Майката на Саско е била изхвърлена (ловна, гонче), забременяла, но имала късмет да я прибере добра жена. Същата жена беше прибрала още бременна ловна кучка и едновременно търсеше дом на сума ти кученца. Не ги даваше за лов, не ги даваше и за синджир.Търсеше им семейства и успя да намери на всички.

# 431
Sivi ти си един наистина много добър човек  ! В днешно време много малко хора помагат на животни в нужда ! Респект ! Heart

# 432
Мама Мартина , много са ми любими тези кученца с този така жален поглед! До единият ни магазин има в една къща две такива,майка и дете.Като минавам от там просто ме приканват да спра и да си говорим, а малкото все едно ей сега ще заплаче.Даже има две тъмни ленти,все едно сълзи се стичат от очите.

# 433
Как искам да се включа в качването на снимки преди години и сега ..... Ама с моето двумесочно куче ....

Много не харесва да се снима . Не седи мирен . Ето тази снимка му е единствената горе–долу добра .

# 434
  • София
Гея на 3,5 месеца, на годинка и на три и половина години.

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 14:22 от Casyopea B

Общи условия

Активация на акаунт