Любители на кучета - 115

• 30 243
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
DespicableMe, честит празник! Бъди здрава, винаги заобиколена от любими двукраки и четирикраки! Бързо да минава кралското ви състояние.

# 586
  • София
Ксена е много красива Heart Вие втори собственици ли сте и?

Ние сме настойници. Laughing Гледаме я и тя ни пълни душата.

# 587
  • София
Честита да си Проклетнице! Здрава /бързо да оздравяваш/, много щастлива и все така в добрата компания на семейството си бъди! Днес една моя много близка приятелка има рожден ден и вече съм сигурна, че любовта към животните е отличителна черта на характера на родените на днес! Heart Целувки на помощниците!

Пак уникални муцуни сте показали!
Бебе Зара и мече Animal Bear

# 588
Честита да си, Деспи! Много здраве на теб и цялото семейство! Бързо ще се оправиш от вируса. Както казват: такива болести добре дошли и отишли Wink

# 589
  • На планетата земя
Здравейте !
Ето я и моята прекрасна пухена топчица Лея Simple Smile

# 590
Мила, Деспи!Нека бъдеш много обичана и щастлива!Честит рожден ден!Оздравявай и бързо да минават дните в карантина.Пиши как си.                      
    Djaky  също сподели,че  е болна.../ прекрасната спасителка на Кара/Дано е вече по- добре.
Лея е наистина пухкаво топче- бебоче!Мъничка сладурка!   
    "Да вляза или да не вляза - това е въпросът"  и едно лека нощ, от Лори [/list]

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 00:52 от Roo Roo

# 591
    Деспи, честито на патерица и от мен! Много обичана и усмихната бъди!
    Бебе Лея е само за мачкане, малка топка любов!
    Абе всички лапички са чудни!
    Да ви покажа маймуната Маги - аз ще сменям чаршафи, а тя се набута да си направи гнездо и да положи морно тЕло 😂

Хубав снежен ден, момичета!

# 592
    Мила, Деспи!Нека бъдеш много обичана и щастлива!Честит рожден ден!Оздравявай и бързо да минават дните в карантина.Пиши как си.                      
      Djaky  също сподели,че  е болна.../ прекрасната спасителка на Кара/Дано е вече по- добре.
    Лея е наистина пухкаво топче- бебоче!Мъничка сладурка!   
      "Да вляза или да не вляза - това е въпросът"  и едно лека нощ, от Лори [/list]
      Днес трябва да постъпя в болница, ако ми намерят място. Стискайте палци и лапки, моля! Имам нужда от помощ.

# 593
      Еее Djaky, защо чак в болница? Стискаме силно и палци, и лапи - дано бързо се възстановиш!

# 594
      • Sofia
      Djaky, с теб сме! Дано всичко мине бързо и добре за теб! 🤗🤗🤗

# 595
      • sofia
      Djaky, стискаме палци да намерите място в болница и бързо да оздравееш!

И у дома тези дни не сме във форма...Леон е съпричастен и спи при който легне...

# 596
      Djaky стискам палци и аз и ти желая бързо да се оправяш 🤗
      Деспи и на теб леко и бързо оздравяване 🤗
      Пазете се момичета, че и времето е доста променливо.

# 597
      • София
      Оле, Джаки, какво се влоши така? Стискам палци всичко да мине бързо и по най-добрия начин.
      Моля те, пиши как си.

# 598
      • На планетата земя
      Момичета,можете ли да ми кажете откъде да си купя клетка за куче?Не,че искам да я затварям в клетка,но понякога може да се наложи.

# 599
      Джаки, стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт