Любители на кучета - 115

• 30 251
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Много ви благодаря, мили момичета! 🥰 Бъдете здрави и щастливи!
Много ме разсмяхте с тия пирони, в кулинарната тема също ги оприличават на пирони, догодина ще внимавам какви свещи взимам. Joy
На мен ми заприличаха на патрони (и малко на моливи) Sweat Smile
Ерко хапна ли торта вече?

# 571
Здравейте от мен ,бях си забравила паролите ,и неможех да влизам
Смених храната на Чери с натурал селекшън  някой дава ли от нея?Дадоха ми лакомства за Чери и аз прекарих с даването днес и къркат червата и не и се яде ,ама а де.Иначе да се похваля ака вън само ,но се изпуска с пишкането,как да я науча да не пиша вкъщи ,изкарваме я по 4 пъти.Я кажете с какво къщите вашите кучета аз вземам някакви шампоани ама сякаш не миришат на нищо и кучето мирише на мокра кокошка като го изкъпем.
Някой ползвал ли е каишка форесто,доволни ли сте?
За външно обизпарозитяване от какво сте доволни?

# 572
  • На планетата земя
Здравейте!
Да се запиша и аз в тази темичка.От 5 дена съм собственик на померан на 2 месеца.Все още я уча къде да се изхожда вкъщи.Минахме втора ваксина,третата ще е след 3 седмици,и май началото на май ще можем да излизаме на разходка.Много ми е трудно приучването на пелена,все се изхожда навсякъде в хола,но вярвам,че с времето ще свикне.

# 573
denityty всяко куче като се намокри мирише на мокра кокошка 😂 Аз взимам различни видове, когато поръчвам храна и не клоня към някаква определена марка, но и моите кучета са късокосмести и не изискват специални грижи за козината.
Артемис напълно е нормално падането на козина два пъти в годината когато се сменят сезоните. За да улесниш процеса може да разресваш кучето с подходяща четка/гребен за да паднат по-бързо мъртвите косми. Аз преди съм давала и добавка, с която бързо преминаваше този период и почти не съм го усещала.
Buba добре сте дошли в темичката. С постоянство ще се научи, просто трябва време и много лакомства.

Хайде да покажа моите муцуни-маймуни.
Момъка, на който на галено му викаме толстолоб 😂

И момата, с галено име Икарус 🤣

# 574
Despicable, честит рожден ден и от нас!❤❤❤

Имаме си чисто нов тренировъчен повод 15 метра. Момичето ми е повече от щастливо.

Буба, ще покажеш ли бебето померанче? 😍
Denityty, аз научих Кио като я изкарвах веднага като се събудя. Плюс беше, че тя и до сега спи докато спя и аз. Не беше нужно да нагласям аларми за 6-7ч. Пишкане, наградка и се прибираме. По възможност й правех 1 дълга разходка за деня, а другите само за нужди, без да се мотаем, за да разбере за какво излиза. След 2 часа пак така и до края на деня. Преди лягане последно пишкане задължително. След няколко дни увеличих интервала на 3-4 часа. Кио вече е на почти 7 месеца и сутрин ме чака да пия кафе и тогава излизаме, но вечер последно излиза към 00ч, а и аз не спя до късно, да не кажете че я измъчвам. Simple Smile Научават се изведнъж. На 5 месеца вече беше с хигиенни навици. Лесно разбират, стига да им покажеш какво искаш от тях. Тегаво е в началото да тичаш като луда през 2 часа нагоре надолу, но няма начин. Не съм й се карала, ако се изпусне вътре... парцала беше като продължение на ръката ми известно време 🤣 При нас по-трудното беше да я отуча да пишка на пелените, че в началото стискаше и си чакаше да се прибере, за да пишка там. После оставихме пелената само за през нощта, но тя спеше като пор по цяла нощ от малка Simple Smile

# 575
Всички снимки са прекрасни. Ето още една снимка от Зара ❤️ И да попитам дали някой е давал калций на Галаш фарма? Днес вет ни ги изписа.

Последна редакция: вт, 23 мар 2021, 20:00 от kremenu6a

# 576
  • София
Ето я и моята кукла.

# 577
АРТЕМИС, куклата шиба ину ли е? 😍

# 578
  • София
Да. 8-годишна самурайка. Бонзайчето на Кио. Laughing

# 579
  • Bарна, морето, сините вълни
Много е красива, май досега не бях виждала черна.  ❤️

ТониШу, хапна торта, докато кажа НЕ, малките ръчички вече бяха отчупили парченце, а кучешкия език е бърз. Joy Обяснихме ѝ, че той не е хубаво да хапва сладичко, иначе и за нея го избягваме, то ще е добре и аз да се огранича. Grinning

Скрит текст:
След терзанията ни от миналата седмица, проявих симптоми и все пак направих тест и се оказах положителна. В петък бях доста зле, трудно поемах въздух и кашлях ужасно. Взеха ме в спешното за изследвания, всичко беше наред, изписаха ми по-силно лекарства, че личната само с хомеопатия се мъчеше да ме лекува и затова ми се влоши кашлицата. Та, под карантина сме. И дето по цял ден стои на топло нашия принц, а навън тия дни температурите са по-ниски, изнежил се е и се разкиха. Снощи нещо се тресеше насън и пръхтеше все едно не може да поеме въздух, не знам какво му стана. Но днес само един път се е изкихал.

# 580
Ама много е готина 😍 Обичам ги тези япончета. Как се казва? Чувала съм, че шибите са много луди, забавни и игриви. Тя какъв характер има?

# 581
  • София
Ксена. Госпожа с характер и установени навици. Вече е на години и не толкова палава, само да не види котки. Едвам  удържам.

# 582
"Какво ме гледаш и ми се смееш, като не ми даваш да свалям възглавници от дивана на земята, се облягам където мога.. Пуу, че ме и снима!" 😁

ПС:Много красиви госпожици (Кио и Ксена) 🥰
Зара-голяма сладка топчица 😍
Макс и Вива най-накрая с по-обстойна фотосесийка 😁
Големи сладури!
Деспи да се оправяш бързо! 🍀

# 583
  • Бургас
Деспи, честита да си, цялото щастие на света ти пожелавам!

denityty, рано е за каишка Форесто. Не ги разрешават за бебета, трябва да е поне на 6 месеца кучето.

Ксена е много интересна! И като име, и като визия.

# 584
Деспи, честит рожден ден, да си жива и здрава, много любов! И бързо оздравяване!

Ксена е много красива Heart Вие втори собственици ли сте и?

Общи условия

Активация на акаунт