Любители на кучета - 115

• 30 256
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Деспииии! Честита да си! И здрава, и устремена и всеотдайна. Много любов в теб и край теб, да прелиташ през предизвикателствата без да те докосват изобщо Heart
П.П. Моля ти се, дай малко торта и на ММ-то преди двамата хлапаци да са й видяли сметката - и той човек все пак, гледам букет ти е подарил Wink

# 556
Деспи, честита да си! В първия момент помислих, че показваш някаква занимавка за кучето(свещите обърках с пирони), с която го тренирате да не яде сладки неща.

# 557
  • Варна
Че Ре Де, много здраве и наздраве, Сладкиш 😘

# 558
  • София
Здравейте, за първи път имам куче и все още се ориентирам.
Нормално ли е сега да започне да се проскубва козината?

# 559
На каква възраст е кучето? Иначе да сега започва пролетния космопад, т.е. пада подкосъма, който зимата ги пази от измръзване.

# 560
  • София
На каква възраст е кучето? Иначе да сега започва пролетния космопад, т.е. пада подкосъма, който зимата ги пази от измръзване.

На 8 години.

# 561
  • о`майна лунна нощ е
Честита да си Деспи! Все така да ти е пълна къщата /само да кажа - и още място има, та помислете.../! Да си здрава и обичана, ти и цялото ти семейство!

За падането на козината - тази година пролетта сякаш за първи път определено виждам усилен космопад при Швепса. Мина с прахосмукачката и до часове пак се е нафандъчило по пода. Направо не смея да пусна робота, че ще му задръстя малкото казанче.

# 562
  • под тепетата
Зависи и от породата за козината.
Despi, и аз като mariat помислих, че показваш нов уред за редене на торта Satisfied
Здрава да си, щастлива и се надявам да впрегнеш потенциала, който ни демонстрираш в начинание, което те удовлетворява! 3 сладости  в 1 е твойта снимка !

# 563
  • София
Честит рожден ден, Деспииии!!! Flowers Rose
Да си жива и здрава, всички около теб да са здрави и да те радват! От здраве, късмет и сбъднати мечти да не се отървете! Birthday
Страхотна торта, нека си хапне и Ерко Joy

# 564
  • София
DespicableMe Здраве, хубави мигове с близките на сърцето хора и жУвотни Gift

# 565
  • София
Despi, слънчево момиче, Честита да си! Жива и здрава, да те слушат и много да те обичат и глезят всички около теб!
Много яка торта - реших, че свещите са пирони JoyJoyJoy Весел празник! Дай малко и на Ерос, не се скръндзи Heart

# 566
Деспи да си жива и здрава и много щастлива 🎂💐❤️

# 567
  • Bарна, морето, сините вълни
Много ви благодаря, мили момичета! 🥰 Бъдете здрави и щастливи!
Много ме разсмяхте с тия пирони, в кулинарната тема също ги оприличават на пирони, догодина ще внимавам какви свещи взимам. Joy

# 568
  • sofia
Честито и от нас с Леон, Деспи!
Здраве, щастие и все така слънчеви да сте!!!

# 569
Честита да си прекрасна Деспи! Много здраве и щастие ти желая,любовта я имаш по 3! Heart

Общи условия

Активация на акаунт