Любители на кучета - 115

• 30 233
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Момичета,можете ли да ми кажете откъде да си купя клетка за куче?Не,че искам да я затварям в клетка,но понякога може да се наложи.

Ето тук:

# 601
Джаки, бързо въстановяване и дано не е толкова сериозно! 🍀💐

# 602
  • о`майна лунна нощ е
Джаки, пожелавам ти бързо освобождаване на място и прием. Явно положението е сериозно, за да искат да те приемат. Късмет и много кураж, момиче!

Деспи - нека останеш само с леките симптоми и скоро да си върнеш доброто разположение на духа и тялото.

Аз вчера направих опит да се ваксинирам, но ударих греда. То всъщност сама съм си виновна за нея, защото не съм здрава на 100% и имах драскане в гърлото. Лекарят отказа да постави ваксината и е прав. Поговорихме, каза да изчакам, да се възстановя и едва тогава да отида. Чипове има за всички Wink Сега съм на схема с имуностимуланти и противовирусни, защото покрай мен болните заплашително се увеличиха. Дано устискам и ми боднат мойта кожа скоро. Не ме е страх и нямам нищо против Астрата, с която толкова много паникьосаха хората.

В Пловдив почти натрупа. Но снегът е тежък, мокър ... по земята почти не остава и всичко е киша и кал. Иде ми да се прибера, да си нагъна Швепса на кравай до мен на леглото и да заспя зимен сън. Ама не мога.

# 603
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Деспи, ЧРД 🎂 на патерица от нас, бъди здрава и обичана.
Джаки, бързо оздравяване и дано по леко изкараш каквото те е лепнало.
При нас няма нищо ново, Макс вече не се чеше, но нямам търпение да му поникне козина където е оплешивял.
Лек ден, момичета.

# 604
Днес не стана, в последния момент приели жена в по-тежко състояние, оставам за утре.
Събуждам се една нощ, Маца спи в краката ми, обаче си донесла и играчка-мишка. Ще й изям ушаците калпави 😃

# 605
  • о`майна лунна нощ е
....
Събуждам се една нощ, Маца спи в краката ми, обаче си донесла и играчка-мишка. Ще й изям ушаците калпави 😃

Което звучи направо невинно на фона донесеното от Швепса в нашето легло. От години влачи в неговото и си ляга да спи върху отвлечен мой чорап. Да си го мъкне в неговото леговище съм съгласна, ама да ми се тръшне върху завивката на спалнята и наред това да си е донесъл пак мой чорап, няма да стане. Или аз, или чорапът. Точка.

Последна редакция: ср, 24 мар 2021, 12:31 от `ТуиГ

# 606
  • София
Айде, бе, Туиг, ти за един чорап ли си - ние почти всяка сутрин изравяме в леглото някой пропуснат от вечерта. Буба без чорапи не заспива, от всеки чака по 2 броя и просто след като ги нахапе и налигави, някой от двама ни обира всичко и мята на пода. Обаче ако се зарови под завивката с чорап, и като не я видим или пък не го намерим из гънките някъде... ми спим си с него, к'во да се прави Sad Нали си е наш, нали не стъпвам с тях на пода и не съм слагал/а днес обувки за дълго, важното е да не е до главите ни... успокояваме се както можем Grinning А сутрин като ми чуе алармата, изпълзява изпод завивката, слиза и взима чифт чорапи от чистите (с открит гардероб сме в момента и седят в едни лесно достъпни кутии), та го качва на леглото и ни го вре в лицата Grinning Опитвала е да ни завира и мръсен чорап в устите, но това е друга тема. Най-яко е когато си хигиенизира дупето и след това дойде да ни целува и гледа супер възмутено като й откажем Sweat Smile

Ето един език, праща на Djaky и Деспи най-много целувки (чисти!)

# 607
  • о`майна лунна нощ е
ToniShu Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 608
Като заговорихте за чорапи

# 609
  • Bарна, морето, сините вълни
Аз съм пропуснала, че Джаки е болна. Желая ти от все сърце всичко да минава бързо! И щом се налага болница, дано по-скоро се освободи място за теб. Свекърва ми беше 6 дни в болница, но вече се лекува у дома.

Сиви, какво сте му причинили на милото животинче, прилича на балерина. Grinning

Тони, най обичам такива целувки! Kissing Heart Ерос много обича да ми целува ръцете и краката.

# 610
  • под тепетата
Макс - баРелин Satisfied
Голями цалуфки от Бубата, има за всички!
Джаки, дано бързо се възстановиш и тази гадост си отиде!
Деспи, дръж фронта!

# 611
  • София
Sivi, нямаше ли мъжки чорапи в магазина, та му сложихте женски на момчето Joy

# 612
  • Sofia
Милият Макс - колко е търпелив само!
Сиви, ще го объркате момчето с тез тантелки...

# 613
Здравейте, дали нкой от вас е използвал компресиращи чорапки(без пръсти) за куче? Ветеринарният лекар ги препоръча (не каза къде има обаче) , че проблем със ставите има при нас, но ми се иска да пропусна Амазон. Ако някой е виждал или използвал, ще съм благодарна да сподели мнение. За нещо подобно става дума
https://www.walkaboutharnesses.com/products/compression-sleeves

# 614
Джаки бързо възстановяване.
Чери днес е с разтройство за сега веднъж,мноооого рядко,вчера почти пе е яла къркаше корема.
Ония ден вечерта дадох много лакомства а преди седмица дмених и храната.Яэкажете сега как да я храня дали е от храната или лакомствата.Дайте съвет сега с какво да я храня?Аз ще се обадя и на ветеринар,но ще съм благодарна да споделите опит.

Общи условия

Активация на акаунт