Любители на кучета - 115

• 30 210
  • 741
  •   3
Отговори
# 195
Да е жив и здрав Нейо и още дълги години да ви радва 🎂🥳🥰

# 196
  • Пловдив
Ооо, честит рожден ден на Нейо! Нека е здрав, обичан, винаги готов за игри и гушкане! HeartChampagneChampagnePoultry LegTadaBalloon
Чакаме мокър нос на снимка!

# 197
Donsita, да ти е живо и здраво момчето!Разкажи как му избрахте името!Страхотно е!
    Хубав и спокоен ден на всички. 
[/list]

# 198
Честит да е Нейо! Много здраве и безгрижниии,дълги разходки! Heart

# 199
  • sofia
Честит Рожден Ден, Нейо!!! Да е здрав, игрив и все така обичан и глезен!
Как е Кари днес?

# 200
  • София
Да е честит Нейо, здраве и кЮфтетаа Simple Smile
* кЮфте - еманация на всичко вкусно в тоЯ жУвот Bowtie
Чакаме Кари Animal Paw Prints
Благодаря ви за мненията относно почивката - далеч е засега, то е ясно - ще видим лятото как ще е...
От известно време взех да се чудя на нашия куч - отвреме - навреме / засега рядко - 1-2 в месеца / маркира тук-там из апартамента. Разбирам обикновено, като отиде да си подуши белята. Днес сутринта пак така - почистих, измих с вода и оцет и леко се сопнах на животното. Какво да му се карам, животинка е. Надявам се, да не зачести това ...

# 201
Честит рожден ден на Нейо, здраве, лакомства и дълги разходки, още много години да ви радва Heart
Кари вчера пак два часа беше на системи, направиха пак кръвни, ехограф, освен възпален стомах и леко фиброзни участъци в  черен дроб ( това е от преди години) не се видя друго. Според вет е вирус, който вече е преминал и в инфекция, но в слаб вариант, от вчера започнахме и антибиотик. Но продължава да не яде, вече 5 ти ли 6 ти ден. След малко пак ще я водя на инжекции, доктора пита дали сме боледували скоро в нас. Дъщеря ми беше с хрема близо две седмици, аз с гнойна ангина, но не съм вярвала, че може и Кари да лепне от нас нещо Thinking Та доктора каза, че смята до 48 часа да има подобрение. Дано, защото се измъчи много горкото, отслабна доста.

# 202
Жив и здрав да е Нейо! Много игри, гушкане и обич да получава!

И на нас не ни е лесно с почивките. Децата, че и ние сме влюбени в едно място на морето, където не пускат кучета. Вече 5 години ходим там и запазваме още зимата. Миналата година оставихме Хари при нашите, но беше по-малка и нямаше проблеми. Сега вече се притеснява да не я изоставим и губи апетит като ходим някъде, дори с нея. Но.. ще ѝ се наложи бабин дом и това лято.

# 203
  • Варна
Сладък Нейо, да си здрав, палав, див, щастлив, много обичан, глезен, гушкан сладкиш. Една голяма целувка от мен да му пляснеш, Донси 😘

# 204
  • гр.Варна
Сладък Нейо, да си здрав, палав, див, щастлив, много обичан, глезен, гушкан сладкиш. Една голяма целувка от мен да му пляснеш, Донси 😘
И от мен , и от Ная и от Кара , и от Метър ... абе общо взето го нацелувай подобаващо.

# 205
  • тук-там
Да е жив и здрав Нейо! Да прави по малко бели и повече да слуша!
Пилито, на колко е куч? След една възраст не е ок да го прави вкъщи, да не говорим за маркиране. Нъки не е правил подобно нещо, но ще му се скарам, ако направи. Вече е голям и разбира добре забранителни команди. С правилата вкъщи не правим компромиси.!
В Бг почивката е трудна с кучета. Аз за това изобщо не я таксувам нито за лятна, нито за зимна дестинация. Бяхме на Пампорово за 4 дни, кучовците останаха с децата и не са страдали никак. Но нашите деца са големи и ни се получават разни комбинации.

# 206
  • София
mtzКучето ни е осиновено, както знаете, от около 3-4 месеца е с нас. На 5 години е. Не знаем като как е възпитавано, добре гледано животинче е, казаха докторите /което още повече ме учуди, защо са си го зарязали така, но както и да е - може и да е заради хъркането - хърка като прасенце, когато се вълнува /
Ако действително не би трябвало да маркира вкъщи, предполагам, че го прави от несигурност и стрес - последния път, от днес, е след като бяхме 5 дни на почивка, заедно с него. Да, ако го хвана в момента на правене на локвата ще се скарам, но в другият случай, как да го накарам да разбере, че не е ок. Сутринта викнах по него, сви се в неговото легло, после си действаше както обичайно ... на разходка, закуска ...

# 207
  • София
Ах, този сладък Нейо, честит да е! Здрав и палав и игрив! Birthday

Ние на Оскар точната дата не знаем, ама сме го нарочили и него да е днес! Довечера ще снимам рожденника. Кога минаха три години, просто не знам.
А, ето какъв беше

Последна редакция: ср, 10 мар 2021, 12:29 от Boriana33

# 208
Честити рожденици!Да са все така обичани!
   Тези животинки носят толкова любов в живота ни!
   При нас вали сняг като за Коледа.Айра на сутрешната разходка така яко се надивя в снега, че и на мен, дето хич не го обичам,ми се прищя да се овъргалям с нея.

# 209
mtzКучето ни е осиновено, както знаете, от около 3-4 месеца е с нас. На 5 години е. Не знаем като как е възпитавано, добре гледано животинче е, казаха докторите /което още повече ме учуди, защо са си го зарязали така, но както и да е - може и да е заради хъркането - хърка като прасенце, когато се вълнува /
Ако действително не би трябвало да маркира вкъщи, предполагам, че го прави от несигурност и стрес - последния път, от днес, е след като бяхме 5 дни на почивка, заедно с него. Да, ако го хвана в момента на правене на локвата ще се скарам, но в другият случай, как да го накарам да разбере, че не е ок. Сутринта викнах по него, сви се в неговото легло, после си действаше както обичайно ... на разходка, закуска ...
Моето прасенце - английски булдог също е осиновено/спасено, от декември 2020 е при мен. За хъркането разбирам прекрасно - англичанката вкъщи хърка като възрастен мъж, но аз съм свикнала - втори предтсавител на породата ми е тя. Да знаеш, че си е съвсем нормално да похъркват при сън, превъзбуда, умора. Не знам дали сте гледали булдог преди, но трябва да внимавате в топло време, ако започне да хърка при вдишване и издишване едновременно не е ок за тях, бързо прегряват.
За пишкането - моята маймуна също го прави инцидентно (вече 4 пъти), когато е сама само и единствено. Съответно според мен, както при нас, така и при вас е напълно възможно да е поведенчески проблем. На ново място е, с ново семейство... дано да отшуми! И да, когато не са хванати на местопрестъплението няма смисъл от каране за белята.. Както ми обясниха и тук момичетата те не правят причинно-следствената връзка.

ЧРД на Нейо! Много да е здрав и обичан!

Общи условия

Активация на акаунт