Любители на кучета - 115

• 30 327
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • тук-там
Мери, аз през какво ли не минах заради стомашните проблеми на Нъки. Той и не наддаваша, така че пробвах всичко - готвене посредством варене, готвене на пара, пасиране, мега супер висок клас гранули и т.н. Накрая минах на БАРФ и решихме проблема. Вече наддава, ака по-малко и по-рядко и с постоянна консистенция.
Деспи, ние две карантини сме карали, но имаме двор и сме в планината,
така че не мога да съм полезна с мнение.
Хапваме остатък от маскарпоне:

# 376
Вчера имах гостенче Айра за 1 час.Душичката златна,само се бута в мен да я милвам и да се гушим.

# 377
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте на всички, нямах много време да пиша и чета тези дни, че много задачи изкочиха, а имаме проблем с Макс.
Проблема е следния, знаете, че беше болен, после бълхи, разстройство и т. н.
И сега ново много се чеше, пада козина на места и го заведахме на ветер, прегледа Макс и каза алергия има не е краста както си мислехме. Сложи три инжекции и изписа сиропи. Не е от храната, така показаха изследванията.
Ветер каза, че е получил алергия от външни фактори, защото няма ваксина. Отказваше да му сложи ваксина защото беше болен. Сега тъкмо решихме, че е добре и хоп пак проблем. Каза, че ще дойде пак след седмица и ще го прегледа, ако е по добре на 10 ден след поставените инжекции ще има ваксина.
Направо ми се плаче, досега не съм имало толкова болно куче 🐶. От дете имам куче, но такова нещо досега не съм преживявала. Ох, оплаках се и на Вас. Сега се връщам да ви чета.

# 378
  • sofia
Здравейте, банда!
Болните да оздравяват, разстроените да се затягат!
С кучетата в днешно време, е като с децата. През цялото време изпитваш някаква вина, че не правиш нещо както трябва...С цялата налична информация и огромен избор...Човек наистина се обърква, ако иска най-доброто, за най-обичаните си същества. Мисля, на това се крепят продажбите на безчет компании за храна и услуги.
Аз така се люшках, давах беззърнена, от която пръцкаше яко кучето, готвех, от което дрискаше, накрая добре че харесах отзивите за една храна, а също и цената и. А и това, че не е бутикова, я прави и лесна за намиране. И така. Без газове, дрисък и пр. Пупу.

# 379
  • София
Момичета, аз от седмица съм в Ковид филма, затова и много не пиша и буквално не ми е до снимки на Бубата. Родителите ми в Сливен и двамата са позитивни и под карантина, татко тъкмо преди 2 месеца спря антибиотиците за поредната си не-Ковид пневмония, сега пак е с едностранна - не можаха да я предотвратят. От РЗИ ми казаха, че на всеки карантиниран се обяснявало, че има право да излиза до аптека и до лекар/изследвания. Просто първо звъни на РЗИ, за да не го глобят, ако някой го докладва. Предполагам, че в краен случай това може да се използва за кучешките разходки.
Да не ви казвам, че ако нямаш личен автомобил и не си в състояние да стигнеш до рентгена пеша, от РЗИ просто ти казват "маска+ръкавици и да идат с такси" Sad И на тях не им харесва, но нямали нищо спуснато от МЗ и само това можели да ме посъветват, "колкото и да е непрофесионално".

Angeli, само не се притеснявай при нужда да звъниш на вет и преди да е минала една седмица.

# 380
  • Bарна, морето, сините вълни
Тони, съжалявам, че преминавате през това. И всеки се тревожи най-много за по-възрастните си родители. Желая от сърце всичко да бъде наред! Прегръщам те.

# 381
  • София
Ох, Деспи... Тревогата ще я преживея, но тази липса на възможност да се подготвиш за следващата стъпка и следващата стъпка, особено като видиш как лекарите са оставени на произвола и без никаква помощ - не знам как да я преборя. И да искаш да се подготвяш за различние варианти, информация няма и просто не знаеш как Sad

# 382
  • София
Тони Дано се разминете с тежките последствия ... Стискаме палци и скоро добри новини. Само да кажа, че якенцето ви е пристигнало при приятелско куче - Джак ръселче е и ставало идеално - но за жалост собственика също бори грип и няма да има скоро снимки, дано премине ...
Скрит текст:
Цитат
От РЗИ ми казаха, че на всеки карантиниран се обяснявало, че има право да излиза до аптека и до лекар/изследвания.
Това не го разбирам - хем си болен и под карантина, хем може .. как тъй !?!??
Тъжното е, че и ние, които не сме с това заболяване, страдаме - от месеци се опитвам да стигна до читава диагноза, че да си взимам лекарствата и толкоз. Но пак греда с този локдаун ... Моето семейство го мина преди месеци ... Та за жалост няма да отмине никого, колкото и да се пазим ...

# 383
Тони, стискам палци да се справят родителите ти!
  Моите също са в друг град,свекърите са още по-далече и аз не спирам да мисля и едните и другите.А баща ми изобщо не слуша какво му говорим.Наши приятели и съседи са под карантина,положителни,всяка сутрин идва полицейска кола и следобед също.Говоря с тях през оградата,пазарувам им и слагам плика на една качка на портата.

# 384
  • София/Севлиево
Моите свекъри се ваксинираха преди 10 дни с Файзер.Добре са,дано имат и втора доза.Притеснявам се за баба ми-тя е на 78,все още активно работи,и не иска и да чуе за ваксина.И за мен малко ме хвана шубе заради бременността,но се надявам да се опазя.
И понеже сме в кучешката тема да кажа за поредната беля на Рекс-преди 2-3 дни успя да докопа и изяде почти половин козунак (добре че не беше много сладък).Ама като му е скучно все успява да измисли нещо.Диванът в кухнята е на около 30% с изгризана тапицерия и разпилян пълнеж...
Ето ни  да не ни забравите Simple Smile

# 385
  • о`майна лунна нощ е
Радваме се да ви видим!

# 386
  • София
Ели, Рекс-ът пази коремче, а? От сега ви се заформя двойна комбина май Wink
И понеже наистина все пак сме в кучешката тема, ето една поза "къде е котката".

pilito, имах аз подозрения, че ще да е добре за джак. Радвам се много.

Благодаря на всички за подкрепата, прегръдки и на вас!

# 387

Ветер каза, че е получил алергия от външни фактори, защото няма ваксина.

Дано се оправи бързо куч! Може ли да споделиш, според вета, как точно го пази ваксината от алергия? И коя ваксина има тези магически способности?

# 388
Тони,какъв звяр!Сладур!
  Айра много обича да гледа през прозореца на кухнята,който гледа към задния двор.Там има много котки и като й кажем Виж,виж! скача на дивана и върти щастливо опашка.Един път беше изкочила от прозореца след една котка, дъщеря ми я гони по покрива на навеса.Иначе котаранките са Феликс/от рекламата/ един Гарфилд има, и още един на който не помня името.Щерката ги е кръстила така.
   Вчера моя приятелка пред зоомагазин е намерил изоставено кученце.Толкова е садко!Прибрала го е,пусна го в монтаската група и май се намери желаещ да го вземе.Ама как може такова нещо - така захвърлено, заедно с майката и другите бебета.

# 389
  • София
Разгледай растенията в градината си, макар че алергична от тях е специфична и най вероятно ще има обрив по муцунката.
По-вероятно е да са паразити или храна, особено след факта, че е бил с разстройство.

Общи условия

Активация на акаунт