Любители на кучета - 115

• 30 293
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Мама Мартина , много са ми любими тези кученца с този така жален поглед! До единият ни магазин има в една къща две такива,майка и дете.Като минавам от там просто ме приканват да спра и да си говорим, а малкото все едно ей сега ще заплаче.Даже има две тъмни ленти,все едно сълзи се стичат от очите.
Ей така,с този поглед му се разминават всички дивотии,които сътвори Joy А да не говорим колко храна е изпросил,даже от хора на улицата Joy

# 436
Ууу само красотии 😍
 Сиви ти си Човек с главно Ч и с голямо сърце❤️!
Мартинка ние имахме същото легло и същото одеало, одеалото е здраво и прибрано, а леглото след 20 напикавания (беше ми писнало всеки ден да го пера и суша) и накрая изкормено го изхвърлих 😁
Джаки бързо да се оправяш!
Аз ще се възползвам от локдауна, който започва от Понеделник и ще кастрирам Тайра, тъкмо 2 седмици ще сме вкъщи, да я наблюдавам.

# 437
  • София
Включваме се и ние в предизвикателството. Изпратиха ми наскоро бебешка снимка на осиновеното ни животинче. Умът ми не побира факта, че Капоне е бил добре гледано кученце, ама на, живота е непредвидим...

Джаки, Деспи, леко и бързо преминаване през грипа.

# 438
  • София
Влизам с питане за съвет. Имам джакче, съответно заради малките бели косъмчета, които са навсякъде и по много купихме прахосмукачка робот. За дивана обаче се налага да вадя старата прахосмукачка, с кабели накрайници и т.н чудесии. Та обмислям да си купя ръчна, без кабел от тези малките. Някой може ли да ми препоръча някоя достатъчно мощна, която да върши работа?

# 439
Влизам с питане за съвет. Имам джакче, съответно заради малките бели косъмчета, които са навсякъде и по много купихме прахосмукачка робот. За дивана обаче се налага да вадя старата прахосмукачка, с кабели накрайници и т.н чудесии. Та обмислям да си купя ръчна, без кабел от тези малките. Някой може ли да ми препоръча някоя достатъчно мощна, която да върши работа?
Има тема за прахосмукачки.

# 440
Хехе, pilito, много е сладък Капоне:) Има ли наднормени килограми или така ми се струва от снимката? С най-добри чувства питам, моята Кари е със свръхтегло от 5 килограма и не се повлиява от нищо - много разходки, намалени порции храна...същата дебеланка си стои.

# 441
  • о`майна лунна нощ е
Почти нямаш шанс, каквото и да вземеш. Джаковете са с къси, но сравнително остри косъмчета и като се забият в тапицерията или плата, няма махане.

Ето и моят данък преди и след:
Една от първите му снимки, докато пътувахме от София към Пловдив

Тук е откраднал и изял кило гранулат

А тук кърти във все още здравото легло

Към днешна дата си го знаете

# 442
  • София
Хехе, pilito, много е сладък Капоне:) Има ли наднормени килограми или така ми се струва от снимката? С най-добри чувства питам, моята Кари е със свръхтегло от 5 килограма и не се повлиява от нищо - много разходки, намалени порции храна...същата дебеланка си стои.
Vanillа Да, при изисквания за породата чихуахуа 3 -3.500гр. той е 4 кила. Ама същата работа сме - движение намалени порциони, и не слабее пущината. Но мога да снимам какво е положението отгоре - а именно - виждат се ребрата, има талия или каквото там, та мисля, че не е чак гоолям проблем, може би ако още 100-200 гр. отслабне, ще е перфектен, тъй или иначе като сравнявам с подобни събратя си върви едричък за чихи.

# 443
  • София
Страхотни кучаци 🥰😍🥰😍
Да оздравяват всички болни ❤. За съжаление и ние сме от тях, но не с ковид, а с бронхит и запушен нос (това човечетата). Чарли си е екстра и е най-щастлив, че сме у дома и има кой да го гали, и по кой да джафка 😂.
Ето го точно преди 2 години, на този ден 18.03.2019г, когато го взехме:

А ето го и от предните дни - вече на 2 години:

И огрян от залязващото слънце:

Лисица 😁😆🤭

# 444
Кио на 2м и половина и на 4м

Кио на 6м и половина Simple Smile

Расте страшно бързо и става все по-красива всеки ден. Обичам го това момиче ❤

А това е от деня, в който я взех:

И снимката от обявата, на която се влюбих в нея от пръв поглед

Последна редакция: чт, 18 мар 2021, 19:19 от khaleesi_x

# 445
Лелее тия бебешки снимки ме разтапят. 😍
Момичета, която е капала сребърна вода в очите на куч моля да сподели разрежда ли с вода? От доста време се снабдих, но още не смея да действам с нея, че да не объркам нещо.

# 446
  • Пловдив
Сиви, каква вода си взела? Колко ppm?

Djaky, сигурно не ти е до писане, но давай знак от време на време как си. Гадна е тази болест, но спокойствието е най-важното. Ще мине. Как е Кара? Има ли кой да я разхожда?
pilito, няколко години борим влачещ се по земята тумбак на дон Томазо.Знам колко е сложно да се свалят няколко грамчета. За котка като него трябва да е 4 кг, а той гонеше 7. Тайната е в ограничението на джънк-а и последователното хранене. Вече е 6,100 кг - направо манекен.

Като казах манекен... Къде е Арчи? Нещо липсва тези дни.
Stella, аз давам консерва на Wolf Of Wilderness 'The Taste Of Canada" https://www.allaboutdogfood.co.uk/dog-food-reviews/2249/wolf-of- … the-taste-of-tins
Два дни храних само с консервата и дори синковец №2 забеляза, че ака по-малко. Излиза доста по-скъпо. Саско трябва да изяжда 800 гр - 1000 гр на ден. Което означава над 8 лв/ден
Ние в този Саско се влюбихме.

пък то какво магаре стана...

# 447
Иланг направо качвам снимки, че хич не се ориентирам:

# 448
  • Пловдив
Сиви, тази е доста разредена 10 ppm. Мисля, че не следва да я разреждаш. Но не я клати преди употреба. Ако е паднало сребро като утайка може да влезе в очичките и да дразни механично.
https://echa.europa.eu/de/registration-dossier/-/registered-dossier/16155/7/4/3
Не следва да дразни очите или да направи проблем.
В нашата фирма купуваме като суровина 400 ppm колоидно сребро и аз от нея давах на дон Томазо да пие по 1 мл/ден - три курса по 21 дни. След това всеки месец му давам 2-3 поредни дни пак по 1 мл от нея. Все още не е станал син. Или поне не се вижда да е станал. А това е 40 пъти по голяма концентрация.
Ти защо искаш да слагаш в очите?

# 449
Благодаря 🤗
Макс има някакво сълзене от едното око от доста време. Знам, че сребърна вода се капе и в очите и обмислям дали въобще е добра идея. Ако ли не ще му правя промивки с преварена вода.

Общи условия

Активация на акаунт