Предначертано ли е с кого ще споделиш живота си?

• 9 270
  • 93
  •   1
Отговори
# 60
според мен при някои хора наистина има такова нещо като,че ли им е писано да бъдат заедно
в смисъл пасват си идеално,приличат си по характер и по външния вид също
С риск малко да отклоня темата се сетих, че това наистина е много странно и ми се е случвало неведнъж да го видя - как дадена двойка толкова си пасва, че дори откриваш чисто физически прилики в тях.

# 61
Има такива двойки, категорично да. Според мен това са много специални връзки, благословени...

# 62
според мен при някои хора наистина има такова нещо като,че ли им е писано да бъдат заедно
С риск малко да отклоня темата се сетих, че това наистина е много странно и ми се е случвало неведнъж да го видя - как дадена двойка толкова си пасва, че дори откриваш чисто физически прилики в тях.

Аз работейки с хора често откривам прилика в семейни двойки.. Но такава се наблюдава и при единаци от мъжки и женски пол с кучетата им:)

# 63
Свободната ви воля се движи в граници, които не сте в състояние да обхванете. Но въпреки тях, пак само вие ще носите отговорността за действията си. Т.е. дали вярвате или не в съдбовната предопределеност е без никакво значение. Отговорността е лична.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 19:45 от Vasudevaya

# 64
А какво ще кажете за закона на привличането? Според него, би трябвало всички хора в живота ни да сме ги привлекли съзнателно или несъзнателно. Аз вярвам в него и според мен, това е причината хора, които си пасват, да се срещнат в даден момент. Много от нещата, които наричаме случайности, всъщност ние сме си ги поискали и привлекли. Дори късметът ни не е случайност, а резултат от нашите мисли и действия.

Последна редакция: сб, 20 мар 2021, 20:47 от Анонимен

# 65
същото...и аз познавам няколко двойки които си приличат много

# 66
може да са братовчеди без да знаят ..

# 67
може да са братовчеди без да знаят ..
не са

# 68
Вчера бяхме отворили хачбака на моята кола и бяхме седнали направо в багажника отзад пред един ресторант да ядем (в салона на ресторанта е забранено да се яде заради Kовида).
Една жена мина гледайки ни. А ние се разправяхме, защото аз все още не мога да се примиря с избора си (толкова е лош, погледнато отстрани).
После тя внезапно се върна и каза: ''Само исках да ви кажа, че изглеждате прекрасно.''
Дявол да я вземе пустата съдба! Не знам дали ще имам сили и търпение да направя верния избор, защото между нас казано не съм сигурна, ама хич! Neutral Face
Забелязах нещо друго обаче. Когато виждам проектирани като в огледало у него всички мои лоши черти това ми помага да се контролирам по-добре. И в края на краищата положителната енергия взима превес. Не мога да свикна с идеята, че излъчвам положителна енергия. Толкова много отрицателни емоции ми се бяха натрупали последните 3 години. Sad

# 69
  • София
Равенче, ще вземеш да повярваш в любовта ми се струва!

# 70
  • София
Гледа как да го чупира, ама съдбата я спира...

# 71
По-скоро се боря срещу идеята сексуална връзка да прерастне в любовна такава. Слаб ми е ангелът явно. Гоня го да го утрепам (ангела, не милото), ама все не мога да го стигна. Хвърчи пущината и е бърз отгоре на това! Joy

# 72
  • По света и у нас
Изобщо не смятам, че за мен има само една сродна душа с която да си споделям живота. Има много и даже вселената ти ги подбира, така че да можеш да се погледнеш отстрани ( да продължиш да работиш по себе си). Така аз ги виждам нещата, така се получават при мен.
Аз знаех как ще изглеждат децата ми много преди да се запозная с мъжът ми - като го видях, знаех че той е човека, той изобщо не беше перфектен, но това изобщо не ме уплаши. Никой не се дърпа за нищо, нещата станаха без никакви условности. Сега той е в миналото. Предначертан ли е бил - явно, но и аз съм получавала сигнали да го търся/чакам.

Последна редакция: пн, 29 мар 2021, 08:03 от PrimaDonna

# 73
Аз, като информатик, съм доста скептичен по тази тема. Обаче един ден си разглеждахме с жена ми някакви снимки на харддиска и се оказа, че и двамата сме били с родителите си в едно и също село на Халкидики, на една и съща дата, около 10 години преди да се запознаем. Или поне по датата на снимките така излиза де, ние точните дати не ги помнехме. Ама селото беше едно и също със сигурност.

# 74
Да , вярвам
На всеки е предначертано с кого да сподели живота си .

Общи условия

Активация на акаунт