несподелената любов

• 14 978
  • 402
  •   1
Отговори
# 345
Прочетох вашите истории и да дощя ми се и на мен да споделя пък дано ми олекне. На 20 съм млад и зелен и преди не бях обичал, не го смятах за нещо съществено, имах други приоритети, уви по възможно най-случайния начин чрез приятели се запознах с едно момиче и я харесах, това преди 9 месеца, но от това запознанство до сега не бяхме общували. Така де в скоро време се събрахме пак група приятели на пътуване и да тя бе там. Аз от момента, в който я видях след тази 9-месечна пауза замръзнах, седях и я гледах и просто се разтопих, но поради причината, че мой познат се опитваше да я спечели аз отрязах тези си чувства, само да знаех, че тя го бе отрязала, уви когато разбрах беше късно, защо ли, защото веднага започнах да си пиша с нея и да беше прекрасно и стигнах до момента, в който и казах всичко… Тя каза, че се радва, че съм и споделил, но съжалява, защото се е хванала във връзка с колега една седмица по-рано… една седмица това просто е една мизерна долнопробна шега. Ааа да и също каза, че ако не беше с приятел най-вероятно би тръгнала с мен и това ме зарадва като го чух, но сега не съм радостен, защо ми бе пустата му надежда и само за това мисля. След това каза, че ще се радва да поддържаме връзка и да пишем си и се виждаме. Не съм сигурен, че това е добре за мен, но нямам сили да спра, да зарежа разговорите си с нея и да не прекарвам време с нея. Не разбирам тя знае какво чувствам и на всичкото отгоре не е тя да ме наранява, а аз себе си та аз сам се навирам в тръните, но не искам да спра. Искам да е щастлива и съм сигурен, че ако трябва да сме заедно, то това ще стане в бъдеще но не знам кое е по-добре за момента да запазя контактите ни и да се стремя ли към тях или да зарежа всичко и макар и да боли ще мине, поне след време ще съм свободен. Ах как я обичам, но си нямам и на представа какво си мисли и каво иска.
Благодаря, че ме изслушахте, отворен съм даже моля за съвети и още споделен опит

# 346
Е, добре де, тази като е заета, що не пробваш с друга, която е свободна ?

# 347
Щото още обича тази. То да не е като на пазара...

# 348
Тя каза, че се радва, че съм и споделил, но съжалява, защото се е хванала във връзка с колега една седмица по-рано… една седмица това просто е една мизерна долнопробна шега. Ааа да и също каза, че ако не беше с приятел най-вероятно би тръгнала с мен -----------

Ах как я обичам, но си нямам и на представа какво си мисли и каво иска.
Ти си я обичай, това е прекрасно изживяване! Hug Обаче тя щом избира с кого да излезе само и единствено според това кой дошъл пръв определено значи че не обича никой поне за момента, така че имаш надежда да се доредиш някой ден, ако тогава още си на тоя акъл, де. Контактувайте си из социалните медии, поне донякъде да ти мине мерака за нея, току-виж ти омръзнало да я гледаш, колкото и да е хубава. Пък се случва и колкото повече говориш с един човек толкова по-малко да ги обичаш, и в този смисъл социалните медии много помагат за това да си изясниш чувствата. Междувременно си хвани друга приятелка, може да не ти харесва особено, но така поне ще покажеш на това момиче, че и ти си желан и търсен мъж, може пък тя да ти обърне внимание по тоя повод. Иначе ако седиш сам ще изглеждаш съвсем като тотално губеш, а да знаеш, че жените си падат по печеливши момчета Wink

# 349
Не обичам друга... ако се появи някоя, която да обикна по същия начин и е споделено ще е идеално, но на този етап не мога да си го представя това. Пък и не смятам, че съм влюбчив или нещо такова, излиза, че само времето ще покаже.

До Ефибуш - Мерси за съвета

# 350
Абе хора, вие нормални ли сте? Да си хванел друга, че да покажел на тая... А това друго момиче, ако се хваща с него, защото има чувства? На теб приятно ли ще ти е да те разхождат само като панаирджийска мечка, за да ревнувала евентуално някоя си там. Не знам как ги измисляте тия "съвети".

# 351
Абе хора, вие нормални ли сте? Да си хванел друга, че да покажел на тая... А това друго момиче, ако се хваща с него, защото има чувства? На теб приятно ли ще ти е да те разхождат само като панаирджийска мечка, за да ревнувала евентуално някоя си там. Не знам как ги измисляте тия "съвети".

Аз нямам намерението да си търся друга, то и нея не съм търсил, ами "падна" Simple Smile, та смятам, че това което чувствам е истинско, просто ще продължа напред и ще видя какво ще стане, ако тя търси моята компания добре, ако ли не ще трябва да го приема.

# 352
  • София
Пиши си, спечели я, вземи я.
Така се случват все още нещата Wink
Хубаво е, че не те е отрязала за достъп до нея.

Като пораснеш - сам ще разбереш кое си струва и кое не.

# 353
Чакай малко ? Ти още не си излизал с нея, а вече я обичаш ?
Настъхвам....

# 354
Чакай малко ? Ти още не си излизал с нея, а вече я обичаш ?
Настъхвам....

За настръхване си е, но да не вадим скелети от гардеробите.

# 355
Момчето е на 20, много знае още какво е любов, така че не пишете глупости. На тези години и аз съм се влюбвал здраво в момиче, което почти не познавам, но пак си е съвсем реално.

Пич, след като имаш контакт с нея, пиши и, говорете си, без да имаш някакви големи очаквания.  Принципно е грешка така да споделиш чувствата си и рядко това води до успех по подобен начин, за това повече не подхващай темата. Бъди интересен, доближавай се малко по малко и може да стане работата. И да си има приятел, не се е омъжила за него, така че шанс винаги има. Ако не стане пък, каквото такова, минавай на следващата.

# 356
Скрит текст:
Прочетох вашите истории и да дощя ми се и на мен да споделя пък дано ми олекне. На 20 съм млад и зелен и преди не бях обичал, не го смятах за нещо съществено, имах други приоритети, уви по възможно най-случайния начин чрез приятели се запознах с едно момиче и я харесах, това преди 9 месеца, но от това запознанство до сега не бяхме общували. Така де в скоро време се събрахме пак група приятели на пътуване и да тя бе там. Аз от момента, в който я видях след тази 9-месечна пауза замръзнах, седях и я гледах и просто се разтопих, но поради причината, че мой познат се опитваше да я спечели аз отрязах тези си чувства, само да знаех, че тя го бе отрязала, уви когато разбрах беше късно, защо ли, защото веднага започнах да си пиша с нея и да беше прекрасно и стигнах до момента, в който и казах всичко… Тя каза, че се радва, че съм и споделил, но съжалява, защото се е хванала във връзка с колега една седмица по-рано… една седмица това просто е една мизерна долнопробна шега. Ааа да и също каза, че ако не беше с приятел най-вероятно би тръгнала с мен и това ме зарадва като го чух, но сега не съм радостен, защо ми бе пустата му надежда и само за това мисля. След това каза, че ще се радва да поддържаме връзка и да пишем си и се виждаме. Не съм сигурен, че това е добре за мен, но нямам сили да спра, да зарежа разговорите си с нея и да не прекарвам време с нея. Не разбирам тя знае какво чувствам и на всичкото отгоре не е тя да ме наранява, а аз себе си та аз сам се навирам в тръните, но не искам да спра. Искам да е щастлива и съм сигурен, че ако трябва да сме заедно, то това ще стане в бъдеще но не знам кое е по-добре за момента да запазя контактите ни и да се стремя ли към тях или да зарежа всичко и макар и да боли ще мине, поне след време ще съм свободен. Ах как я обичам, но си нямам и на представа какво си мисли и каво иска.
Благодаря, че ме изслушахте, отворен съм даже моля за съвети и още споделен опит
Девойчето те е отпратило културно - казала е, че има вече човек до себе си.
Не знам другите защо ти дават такива съвети, или е редактиран постът, или толкоз и са чели... Аз лично те съветвам да не контактуваш с нея, от разказаното не ми изглежда много щастлива, че има обожател в твое лице, по-скоро иска да шкартира опити за свалка.

Последна редакция: пт, 05 ное 2021, 20:44 от -Narcissa-

# 357
Влюбен е човекът, то пък все едно никой не се е влюбвал зяпайки някой филм, въобще не е задължително да са излизали заедно за да се усети силно чувство. Няма нищо панаирджийско да си тропне няколко срещи и с други момичета, жени и въобще каквото му е по вкуса, на тия 20г е ще е още по-зле да седи сам и да се ограничава. Не е казано че ще им обещава каквото и да било още от началото, пък нататък каквото стане. Няма да се бракуват още на 20, я. Може и да преоткрие любовта на друго място. Но най-вече не е нужно да изпада в крайности, това "сигурен съм че трябва да сме заедно" и "да зарежа ли всичко" са безумни мисли, подходящи за роман, в живота е по-разумно да ги укроти малко. Вместо да си сигурен, че трябва да сте заедно, пък вземете се опознайте първо. И вместо да зарязваш на момента, изчакай и виж как ще се развият нещата. Животът е пред теб, не е нужно да бързаш, че бързата работа нали знаеш поговорката 👈(゚ヮ゚👈)

# 358
Ти изобщо не казваш това в предния си пост. Казваш да си хване момиче, което дори можел да не харесва много, за да покаже на другата колко е желан... Има ли една добра причина хората, да се хващат с такива "които не харесват много", освен да ги използват за нещо? И как това е добър съвет и за него, и за горкото нехаресвано достатъчно момиче?

# 359
Несподелената любов - напълно истинска е.Разликата е,че отсреща не получаваш нищо. Много малко хора могат да си наложат да не слушат сърцето, а разума.Именно затова боли.Също като влюбването-не пита кога в кой- просто се случва и често прераства в любов

Общи условия

Активация на акаунт