несподелената любов

• 15 007
  • 402
  •   1
Отговори
# 330

Всъщност ... сега разбирам. Повечето, които пишете, че в един момент си сменяте мнението или, че игнорирате, или заявявате и т.н. - не сте били добри приятели с тези хора, иначе щеше да ви пука как се чувстват.

Понеже съм бил и от другата страна, на сила хубост не става. Опитвал съм да давам шанс, щото нали добро момиче, може да ми хареса с времето, еми не става. Колкото до цитата- намесят ли се любовни отношения с приятелски става мазало, независимо от коя страна са. Подобни заключения са напълно неадекватни, явно не си попадала в такъв филм.

# 331
Попадала съм.

# 332
Аз също не мисля, че има значение колко дълго познаваш някого, за да се влюбиш в него.
Виж, за приятелството е важно да, но за любовта не.

# 333
# 334
Аз също не мисля, че има значение колко дълго познаваш някого, за да се влюбиш в него.
Виж, за приятелството е важно да, но за любовта не.
съгласна съм

# 335
На мен ми прави впечатление justahumn как лесно и бързо се съгласява Simple Smile Simple Smile
(с мненията Wink )
Чудя се как така ѝ е несподелена любовта ?

# 336
На мен ми прави впечатление justahumn как лесно и бързо се съгласява Simple Smile Simple Smile
(с мненията Wink )
в смисъл?

# 337
Никакъв шанс не давам на някого, към когото не изпитвам чувства. Попадала съм в такава ситуация веднъж, когато бях тинейджър. На мен не ми беше даден шанс и аз поради добро възпитание се отдръпнах и го преживях. Да, ама това ме направи студена кучка. Така че на любов не си играя повече с никого. Ако харесвам някого то той има някакъв шанс да продължим заедно. Не съм ли харесала едно единствено дребно нещо (недай си боже пък и да ме е и издразнил) няма никакъв шанс да си променя мнението, па ако ще и небето да ми срути в краката!

# 338
Какво значи да ти се даде шанс/да дадеш шанс? Не става, опитвал съм да давам шанс, не се получава. Или я има тръпката и желанието, или не. С времето става по-зле, на сила просто не става. Няма виновни, няма потърпевши. По тази причина по-късно не съм имал изисквания и очаквания от приятелката ми да ми пристане само щото я искам. Каквото съм изпитвал към нея си е било само и единствено мой проблем, вече нейната реакция към случващото си е съвсем друга тема.
Не знам защо едни обвиняват изпитващия несподелена любов/желания, други пък обвиняват тези, които не са им откликнали. Пак казвам, на сила хубост не става, в даден момент просто трябва да продължиш напред както направих аз навремето.

# 339
Хората постоянно се разминават и от това не следват някакви големи катаклизми.

# 340
Какво значи да ти се даде шанс/да дадеш шанс? Не става, опитвал съм да давам шанс, не се получава. Или я има тръпката и желанието, или не. С времето става по-зле, на сила просто не става. Няма виновни, няма потърпевши. По тази причина по-късно не съм имал изисквания и очаквания от приятелката ми да ми пристане само щото я искам. Каквото съм изпитвал към нея си е било само и единствено мой проблем, вече нейната реакция към случващото си е съвсем друга тема.
Не знам защо едни обвиняват изпитващия несподелена любов/желания, други пък обвиняват тези, които не са им откликнали. Пак казвам, на сила хубост не става, в даден момент просто трябва да продължиш напред както направих аз навремето.
Е, това е много зряло. Обаче, както виждаш малко са като теб. Някои така и не са съумяли да го преглътнат и на практика да се адаптират по-нататък към връзките. Явно мама и тати нищо не са отказвали и тя се е пречупила още при първият реален отказ. Не е имала ресурса да го понесе. И още не го е преживяла. Оттам е и неумението да прощава недостатъците на другите, защото смята, че ако е била безупречна е нямало да я отхвърлят. Дефакто цял живот космоса й е крив. Кофти. Това трябва да се възпитава още в ранна детска възраст. Да приемаме отхвърлянето и да се справяме с него. Аз затова посъветвах момичето да пробва, защото и най-гадното отхвърляне е по-здравословно от сигурността на фантазиите.

# 341
не мисля че е гей
ако беше друг на негово място сигурно би реагирал по различен начин то зависи и от човека но въпреки
аз спрях да общувам с него преди седмица или две без туй аз бях винаги тази която започваше разговора напоследък
Всичко е за добро. Любовта си е любов, макар и несподелена. Все нещо е останало в душата ти. Дано следващият път да е споделена. Толкова си млада!

# 342
Любовта си е любов, ама много я бъркат(е) с притежанието.

# 343
(с мненията Wink )

Джеймс ти на колко си години?
Ако 42 има нещо общо, авторката на години може да ти е дъщеря Wink
Та тя тепърва тръгва там и ще трупа опита, който споделяме..

# 344
не мисля че е гей
ако беше друг на негово място сигурно би реагирал по различен начин то зависи и от човека но въпреки
аз спрях да общувам с него преди седмица или две без туй аз бях винаги тази която започваше разговора напоследък
Всичко е за добро. Любовта си е любов, макар и несподелена. Все нещо е останало в душата ти. Дано следващият път да е споделена. Толкова си млада!
искрено ви благодаря...надявам се за нещо хубаво

Общи условия

Активация на акаунт