несподелената любов

• 15 037
  • 402
  •   1
Отговори
# 255
Жена ловец..Защо?  Веднъж му признала и я отблъснал. Сега съм сигурна, че този мъж пак усеща за какво става въпрос. И показва, че няма интерес.
Justahumn, откъсни се емоционално. Не искаш ли да си ухажвана, да усещаш как някой те гледа с любов?
Две години са това. Как очакваш да се промени нещо?!

# 256
  • София
Защото са млади и защото две години е ужасно динамично време за тях - мислил, па размислил. Иначе нямаше да я търси.
Есин последен, но явно заявен напън и после квото стане.

# 257
Защото са млади и защото две години е ужасно динамично време за тях - мислил, па размислил. Иначе нямаше да я търси.
Есин последен, но явно заявен напън и после квото стане.
благодаря ви,че ме разбрахте

Жена ловец..Защо?  Веднъж му признала и я отблъснал. Сега съм сигурна, че този мъж пак усеща за какво става въпрос. И показва, че няма интерес.
Justahumn, откъсни се емоционално. Не искаш ли да си ухажвана, да усещаш как някой те гледа с любов?
Две години са това. Как очакваш да се промени нещо?!

знам осъзнавам че беше грешка но го осъзнах късно все пак имам време но бих предпочела да не бях изгубила тези години въпреки че не са много
Ма, понапъни го малко ти за 2-3 седмици, ако не откликне се отказвай.
Покани го в събота някъде, хубаво ще е времето. Виж дали поддава.
Ако не става - не става, ама не стой в ъгъла безутешна.
аз го питам,но изглежда няма желание казах му според мен ти не искаш да идваш с мен затова говориш така и не каза нищо и  така

На много мъже им е трудно да казват неприятни неща в очите, затова често мълчат в такива ситуации. Мълчанието си е равно на отрязване. Ако искаше, той щеше да търси начин.

Едно ми е чудно, като знае колко го харесваш, защо не те е минал веднъж? Да не е гей? Или грам не му допадаш... Така или иначе, определено смятам, че всякакви нови опити единствено биха били унизителни и биха му подействали отблъскващо.

На твое място, рязко бих прекъснала контакт. Друг вариант е да му предложиш секс, тъкмо ще свериш положението. Но си малка, не си го правила, имаш чувства... вероятно не е добра идея. Махай го от живота си и продължавай напред.
не мисля че е гей
ако беше друг на негово място сигурно би реагирал по различен начин то зависи и от човека но въпреки
аз спрях да общувам с него преди седмица или две без туй аз бях винаги тази която започваше разговора напоследък

# 258
В тази ситуация..Канила да излизат, внимание обръщала и кой знае още какво..
Може, но ако промени коренно поведението си. Но тя е влюбена и едва ли..

# 259
Напразни надежди да й се дават е мечешка услуга.
След още няколко напъна и ще заприлича на просякиня. Какво самоуважение ще й остане?! Тя и без това  го няма, след още опити да получи нещо, което не е нейно и не може да бъде, и след още n на брой отхвърляния от негова страна, тази жена съвсем ще се срине емоционално.

# 260
  • София
Е, не милион - един последен с обаждане, колко па толкоз просякиня.
Ако иска - иска, ако не иска - здраве му.

# 261
Той вече и е отговорил. Пък едва ли иска мъж,който не е влюбен в нея. Евала, че не иска да се възползва от нея.
Явно я уважава като човек.

# 262
Е, не милион - един последен с обаждане, колко па толкоз просякиня.
Ако иска - иска, ако не иска - здраве му.
Подценяваш го този мъж.
Две години й е обяснявал, че обича друга и не може да й бъде нищо друго освен приятел, обаче сега ей така за един ден и ще си промени и чувствата и намеренията. Nerd Никакъв шанс. 🙂

# 263
  • София
Кое подценявам? Че преди две години не е проявил интерес, но две години не секва отношения?
Две години са много време за бурните тийнове Wink

# 264
Много е важно в такава ситуация ясно да заявиш какво очакваш от тези отношения. Ако за теб "приятелството" не е възможно и е болезнено, вероятно е най-добре да се откъснеш... може би завинаги.

Също, лично за мен, няма нищо лошо една жена да заяви интереса си, то е ясно, че хубост насила не става, но понякога нещата имат нужда малко да се бутнат. Не знаеш какво се върти в главата на човека и дали изобщо той е готов и има смелост да действа сам, ей така от нищото и без повод.

Но когато правиш такива опити (това се отнася и за двата пола), е много важно да знаеш кога да спреш. Идва един момент, в който вече знаеш, че ако направиш още една крачка, още един опит, то тогава вече сам няма да се харесваш и ще се чувстваш зле за себе си. Не игнорирай това чувство. Спри на "направих достатъчно, каквото можах, топката вече е в неговото поле".

# 265
Много е важно в такава ситуация ясно да заявиш какво очакваш от тези отношения. Ако за теб "приятелството" не е възможно и е болезнено, вероятно е най-добре да се откъснеш... може би завинаги.

Също, лично за мен, няма нищо лошо една жена да заяви интереса си, то е ясно, че хубост насила не става, но понякога нещата имат нужда малко да се бутнат. Не знаеш какво се върти в главата на човека и дали изобщо той е готов и има смелост да действа сам, ей така от нищото и без повод.

Но когато правиш такива опити (това се отнася и за двата пола), е много важно да знаеш кога да спреш. Идва един момент, в който вече знаеш, че ако направиш още една крачка, още един опит, то тогава вече сам няма да се харесваш и ще се чувстваш зле за себе си. Не игнорирай това чувство. Спри на "направих достатъчно, каквото можах, топката вече е в неговото поле".
знам го чувството бих казала че почуствах това...
ако нещо трябваше да има меджу нас мисля,че досега трябваше да стане но ето че не стана сигурно защото така е по-добре за двама ни

# 266
С оглед даваните на авторката съвети се замислих наистина кое е по-добре в тази ситуация- да получиш макар и еднократно обекта на желанията си или да се опиташ да забравиш без да е имало физически контакт. В първия случай да речем има някакъв минимален шанс да се обърнат нещата и да стане всичко взаимно, но цената за което е да се вкараш още по-дълбоко във филма и съответно да страдаш още повече. При втория случай обаче си остава едно неосъществено желание, което понякога се забравя много трудно или е невъзможно.

В конкретния случай на авторката, също съм на мнение, че дори да му се предложи директно, най-вероятно ще и откаже. След като е наясно с мераците и, липсата на действие от негова страна е съвсем ясен отговор. По тази причина най-доброто е да затвори страницата, и до колкото е възможно да се опита да забрави. За друго не си просто не си заслужава.

# 267
rf22
По принцип подкрепям, но в случая аз смятам, че на Авторката и липсва реален контакт с мъже, струва ми се склонна към фантазии (в съседната тема е споделила, че никога не се е целувала, ако не бъркам !) Всяка реалност е по-добър вариант за нея пред фантазии в главата. По-добре да опита и да се разочарова, отколкото тази стерилност в отношенията с мъжете. Така рискува да си остане сама, ако ги гледа все от дистанция. Пък мъжете, сладко -горчиво, но необходимо. Ако искаш да си нормална жена, правиш нормални неща- с мъже. Такъв е живота. Иначе, вкъщи си стоиш и чакаш принца да звънне на вратата. Може и да звънне, де...

# 268
  • София
Тука съм съгласна с Бътъркейк... Главата все ще я счупи, по-добре от рано, вече си й трябва опит.... Лошото е, че наистина има шанс пичът и за секс да не се навие.

# 269
rf22
По принцип подкрепям, но в случая аз смятам, че на Авторката и липсва реален контакт с мъже, струва ми се склонна към фантазии (в съседната тема е споделила, че никога не се е целувала, ако не бъркам !) Всяка реалност е по-добър вариант за нея пред фантазии в главата. По-добре да опита и да се разочарова, отколкото тази стерилност в отношенията с мъжете. Така рискува да си остане сама, ако ги гледа все от дистанция. Пък мъжете, сладко -горчиво, но необходимо. Ако искаш да си нормална жена, правиш нормални неща- с мъже. Такъв е живота. Иначе, вкъщи си стоиш и чакаш принца да звънне на вратата. Може и да звънне, де...
да не съм се целувала...за което честно ме е срам понякога
не знам на скоро имаше един-двама не съм сигурна с каква цел се интересуваха от мен но и с двамата съм общувала и единия от тях просто не е човек с който бих излизала в смисъл не си падах по него и така иначе си е добър

Общи условия

Активация на акаунт