несподелената любов

• 15 062
  • 402
  •   1
Отговори
# 240
Ма, понапъни го малко ти за 2-3 седмици, ако не откликне се отказвай.
Покани го в събота някъде, хубаво ще е времето. Виж дали поддава.
Ако не става - не става, ама не стой в ъгъла безутешна.
аз го питам,но изглежда няма желание казах му според мен ти не искаш да идваш с мен затова говориш така и не каза нищо и  така

# 241
  • София
Ама, излез с предложение - в събота съм еди къде си, ще ме вземеш ли в толкова часа?
Не имагинерно - искаш ли да ходим някъде си.

Виж какво, моето мото е - око обичаш нещо - изяж го, да не ти го изяде някой друг.
Надявам се ме разбра.

# 242
Ама, излез с предложение - в събота съм еди къде си, ще ме вземеш ли в толкова часа?
Не имагинерно - искаш ли да ходим някъде си.

Виж какво, моето мото е - око обичаш нещо - изяж го, да не ти го изяде някой друг.
Надявам се ме разбра.
разбирам...благодаря ви

# 243
Напъвала си достатъчно, време е да се отдалечиш физически и емоционално.

# 244
Скрит текст:
Понастоящем нямате ли шанс? Не проявява ли интерес?
понякога изглежда че се интересува от мен говорим си за доста неща,но преди няколко седмици го попитах да излезем някъде и той все казва,че е зает,че ще ми каже когато намери време или не знам
каза го същото преди няколко пъти когато го бях попитала през лятото
започвам да мисля,че ще бъде по-добре ако оставя всичко в миналото както казват на сила хубост не става

Според мен няма интерес към теб като жена. Просто е тактичен и не иска да те реже грубо.

# 245
  • София
Има си една хубава думичка, която трябва да почнеш да ползваш.
Малко по окумуш жена бъди, заяви се с всички позитиви - звънлива, треплива, ведра ...

# 246
Скрит текст:
Понастоящем нямате ли шанс? Не проявява ли интерес?
понякога изглежда че се интересува от мен говорим си за доста неща,но преди няколко седмици го попитах да излезем някъде и той все казва,че е зает,че ще ми каже когато намери време или не знам
каза го същото преди няколко пъти когато го бях попитала през лятото
започвам да мисля,че ще бъде по-добре ако оставя всичко в миналото както казват на сила хубост не става

Според мен няма интерес към теб като жена. Просто е тактичен и не иска да те реже грубо.
ами така е той знае как да отвърне на всичко по най-подходящия начин
опитвам се,мисля че ще успея скоро

# 247
казала съм му и даже мина доста време когато му казах беше преди 2 години и след това тази година той започна да говори с мен,но може би го направи,че защото вече мисли че не го обичам не знам
Вероятно връзката му с неговата приятелка е била в някаква криза и е търсил начин да не изпадне в отчаяние, депресия и пр. Мъжете често използват бивши приятелки или познати с тази цел.

# 248
Върви с нея, то акъл отстрани всеки може да налива. Аз на поведение подобно на това, към което я насърчаваш му викам тепегьозлък, ама може да даде резултат. Следи я.

# 249
казала съм му и даже мина доста време когато му казах беше преди 2 години и след това тази година той започна да говори с мен,но може би го направи,че защото вече мисли че не го обичам не знам
Вероятно връзката му с неговата приятелка е била в някаква криза и е търсил начин да не изпадне в отчаяние, депресия и пр. Мъжете често използват бивши приятелки или познати с тази цел.
нямаше приятелка имаше една която обичаше поне така ми е казал

# 250
...
Не опитвай. Направи го. После може и да видиш чудеса.

# 251
...
Не опитвай. Направи го. После може и да видиш чудеса.
искрено се надявам да бъде така

# 252
И аз това казвам. Обичали са се... Но нещо се е случило между тях. И ти виждаш шанс за себе си.
Сега вече знаеш - не винаги целта оправдава средствата.

# 253
  • София
аз го питам,но изглежда няма желание казах му според мен ти не искаш да идваш с мен затова говориш така и не каза нищо и  така

На много мъже им е трудно да казват неприятни неща в очите, затова често мълчат в такива ситуации. Мълчанието си е равно на отрязване. Ако искаше, той щеше да търси начин.

Едно ми е чудно, като знае колко го харесваш, защо не те е минал веднъж? Да не е гей? Или грам не му допадаш... Така или иначе, определено смятам, че всякакви нови опити единствено биха били унизителни и биха му подействали отблъскващо.

На твое място, рязко бих прекъснала контакт. Друг вариант е да му предложиш секс, тъкмо ще свериш положението. Но си малка, не си го правила, имаш чувства... вероятно не е добра идея. Махай го от живота си и продължавай напред.

# 254

На много мъже им е трудно да казват неприятни неща в очите, затова често мълчат в такива ситуации. Мълчанието си е равно на отрязване. Ако искаше, той щеше да търси начин.

Едно ми е чудно, като знае колко го харесваш, защо не те е минал веднъж? Да не е гей? Или грам не му допадаш... Така или иначе, определено смятам, че всякакви нови опити единствено биха били унизителни и биха му подействали отблъскващо.

На твое място, рязко бих прекъснала контакт. Друг вариант е да му предложиш секс, тъкмо ще свериш положението. Но си малка, не си го правила, имаш чувства... вероятно не е добра идея. Махай го от живота си и продължавай напред.
нямам идея защо,не мисля че е гей
мисля си че ако беше друг нямаше да ме мине толкова пъти не знам
спрях да говоря с него не стана много,но все пак и не мисля да го каня някъде просто защото вече нямам това желание и то отговора е все и същ

И аз това казвам. Обичали са се... Но нещо се е случило между тях. И ти виждаш шанс за себе си.
Сега вече знаеш - не винаги целта оправдава средствата.
така е

Общи условия

Активация на акаунт