несподелената любов

• 15 079
  • 402
  •   1
Отговори
# 210
Мда, лесно е да си прост 😄

# 211
Абе само не разбрах каква е разликата между неосъществената и несподелената любов. То тя несподелената винаги е и неосъществена. Пишеше в пост на първа страница от темата, че неосъществената любов била най най.

# 212
  • София
Несподелената е, когато другият не отвръща на чувствата. Неосъществената е, когато чувствата са взаимни, но има пречки. Примерно, съпругата Joy

# 213
Осъществяване - в смисъла на съжителство/брак, нали?
Ей, тая любов на спирачки и това имане, бре.

# 214
Бих те посъветвала да се концентрираш върху споделена такава. Не си заслужава да хабиш време и нерви! Насила хубост не става! На всеки се е случвало, предполагам,...в пубертета. След това поумняваш и се научаваш на повече самоуважение.

# 215
Бих те посъветвала да се концентрираш върху споделена такава. Не си заслужава да хабиш време и нерви! Насила хубост не става! На всеки се е случвало, предполагам,...в пубертета. След това поумняваш и се научаваш на повече самоуважение.
помислих си за всичко което се случи и за това което направих за този човек и за резултата(не съм споделила по горе,но интереса ми към този човек е от 2017) и реших,че ще бъде най-добре да спра всичко това отдавна мислех за това и мисля че вече е времето за нещо по-хубаво

# 216
Любов не се получава с даване на нещо и с правене на нещо за някой. Не е резултат от поведение. Каквото и да правиш за някого, не ти дължи любов в замяна. Каквото правиш, го правиш за себе си. Тук е пълно с такива теми - аз толкова направих за него, а той не го цени. Не работят така нещата със заслужаването на любовта... Това ако не го изчистиш пак ще се сблъскаш със същото.

# 217
Любов не се получава с даване на нещо и с правене на нещо за някой. Не е резултат от поведение. Каквото и да правиш за някого, не ти дължи любов в замяна. Каквото правиш, го правиш за себе си. Тук е пълно с такива теми - аз толкова направих за него, а той не го цени. Не работят така нещата със заслужаването на любовта... Това ако не го изчистиш пак ще се сблъскаш със същото.
знам го,аз го казах в смисъл да покажа че ми пука за него не става въпрос за заслужаване,но има хора които не ценят нищо и няма как това да се промени

# 218
Нали това повтаряме колко пъти вече. Никой не длъжен да цени чувства, които не споделя. Има и хора - ето, да му/ѝ покажа, че ми пука, пък то - гледай. Не, няма нужда да се показваш по какъвто и да е начин, зсщото почваш да пречиш и човекът отсреща се чуди как да реагира, а накрая пак той виновен.

# 219

помислих си за всичко което се случи и за това което направих за този човек и за резултата(не съм споделила по горе,но интереса ми към този човек е от 2017) и реших,че ще бъде най-добре да спра всичко това отдавна мислех за това и мисля че вече е времето за нещо по-хубаво

Най-добре ще направиш. В даден момент трябва да прецениш струва ли си и има ли шансове да се получи. Ако отговорите са не, просто прекратяваш колкото и да е трудно, иначе се съсипваш с времето.

# 220
Нали това повтаряме колко пъти вече. Никой не длъжен да цени чувства, които не споделя. Има и хора - ето, да му/ѝ покажа, че ми пука, пък то - гледай. Не, няма нужда да се показваш по какъвто и да е начин, зсщото почваш да пречиш и човекът отсреща се чуди как да реагира, а накрая пак той виновен.
леле...звучи като че ли съм го насилила да чувства нещо към мен
но не съм направила нещо подобно
имаше моменти когато той сам искаше да поговори с мен и споделяше доста неща за себе си и ставаше въпрос за неговите проблеми но кактоо и да е

# 221
Ако правилно съм разбрала  - той е от хората, който не ценят нищо, защото? А на теб ти пука за него, защото?
И ти е трудно да приемеш, че няма го имаш ти, а някоя друга, ако не бъркам човеците, щото не знам за колко души пишеш.

# 222
Ако правилно съм разбрала  - той е от хората, който не ценят нищо, защото? А на теб ти пука за него, защото?
И ти е трудно да приемеш, че няма го имаш ти, а някоя друга, ако не бъркам човеците, щото не знам за колко души пишеш.
вече няма и значение
просто исках да кажа ще се опитвам да оставя този който не ме обича в миналото и да се вгледам в настоящето

# 223
Обзалагам се, че е бил харизматичен, интелигентен, забавен мъж. Искала си го, защото си смятала, че с него би имала хубав, щастлив живот. Не си предвидила обаче, при евентуално семейно съжителство той как би се чувствал с жена, която не желае и не обича. Да смяташ, че е длъжен да бъде с теб, само защото ти го искаш, е егоистично и жестоко. Живот, подчинен на чужда воля и избор. Този човек с времето би се променил заради липса на хармония и баланс у него самия, и изобщо не би бил същия мъж като в началото. Ще следват разочарования, неоправдани очаквания, недоволство, взаимни упреци и обвинения... Докато се стигне до раздяла. Неприятна и грозна.

Където няма взаимност, няма и щастие.

Последна редакция: пн, 08 мар 2021, 22:23 от Emillia-m

# 224
То сила не ще моме, няма да се борите. Предложи му да излезете, ама така за цяла нощ. Те мъжете секс не отказват.
Голяма част от младите мъже са неуравновесени и страхливи, та може и да откажат. Или да се направят на неразбрали какво се иска от тях. Е, аз не бих отказал ако жената ми харесва, но аз съм си мръсник и секса ми е много важен.

Общи условия

Активация на акаунт