несподелената любов

• 15 073
  • 402
  •   1
Отговори
# 225
То сила не ще моме, няма да се борите. Предложи му да излезете, ама така за цяла нощ. Те мъжете секс не отказват.
Голяма част от младите мъже са неуравновесени и страхливи, та може и да откажат. Или да се направят на неразбрали какво се иска от тях.
Може да е над 30. Пак е млад😉

# 226
То сила не ще моме, няма да се борите. Предложи му да излезете, ама така за цяла нощ. Те мъжете секс не отказват.
Голяма част от младите мъже са неуравновесени и страхливи, та може и да откажат. Или да се направят на неразбрали какво се иска от тях. Е, аз не бих отказал ако жената ми харесва, но аз съм си мръсник и секса ми е много важен.

И ако все пак стане, тя ще е още по-влюбена, той пък ще я мине като бройка и нищо повече. Много грешна стратегия.

# 227
Голяма част от младите мъже са неуравновесени и страхливи, та може и да откажат. Или да се направят на неразбрали какво се иска от тях. Е, аз не бих отказал ако жената ми харесва, но аз съм си мръсник и секса ми е много важен.

И ако все пак стане, тя ще е още по-влюбена, той пък ще я мине като бройка и нищо повече. Много грешна стратегия.
А не може ли жената да го мине като бройка? Нали всичко е взаимно, или не?

# 228
Скрит текст:
Голяма част от младите мъже са неуравновесени и страхливи, та може и да откажат. Или да се направят на неразбрали какво се иска от тях.
Може да е над 30. Пак е млад😉

Напротив отказват.. Било заради липса на физическо привличане или усетили  особеностите на характера на "влюбената жена".
Предпочитат да не си усложняват живота..
Ако се познават и разговарят, със сигурност знае за какво иде реч..

# 229

А не може ли жената да го мине като бройка? Нали всичко е взаимно, или не?
Как мислиш, влюбена е в него от години, ако си легнат дали ще е само бройка за нея? Още повече ще и е първия, до колкото разбрах. Давате и рецепта за сигурна катастрофа.

Напротив отказват.. Било заради липса на физическо привличане или усетили  особеностите на характера на "влюбената жена".
Предпочитат да не си усложняват живота..
Ако се познават и разговарят, със сигурност знае за какво иде реч..

По същата причина съм отказвал много пъти. Като не ме кефи, не си лягам с нея, щото не си падам по драмите, сълзите и сополите след това.

# 230
  • София
То катастрофата й е неизбежна според мен... поне да го пробва, че неосъщественият мерак съвсем не умира. После ще го преживее, млада е.

# 231
Развоя на нещата не е ясен, докато не пробват.
Ами ако тя остане разочарована дали ще повтори?

# 232
Развоя на нещата не е ясен, докато не пробват.
Ами ако тя остане разочарована дали ще повтори?
...наистина не знам вече,но както и да е

# 233
Той в крайна сметка знае ли, аз не разбрах?

# 234
Той в крайна сметка знае ли, аз не разбрах?
знае

# 235
  • София
Казала си му или подозира?

# 236
Казала си му или подозира?
казала съм му и даже мина доста време когато му казах беше преди 2 години и след това тази година той започна да говори с мен,но може би го направи,че защото вече мисли че не го обичам не знам
когато му казах че имам чувства към него каза,че можем да бъдем наистина добри приятели,но не нещо повече

# 237
  • София
Понастоящем нямате ли шанс? Не проявява ли интерес?

# 238
Понастоящем нямате ли шанс? Не проявява ли интерес?
понякога изглежда че се интересува от мен говорим си за доста неща,но преди няколко седмици го попитах да излезем някъде и той все казва,че е зает,че ще ми каже когато намери време или не знам
каза го същото преди няколко пъти когато го бях попитала през лятото
започвам да мисля,че ще бъде по-добре ако оставя всичко в миналото както казват на сила хубост не става

# 239
  • София
Ма, понапъни го малко ти за 2-3 седмици, ако не откликне се отказвай.
Покани го в събота някъде, хубаво ще е времето. Виж дали поддава.
Ако не става - не става, ама не стой в ъгъла безутешна.

Общи условия

Активация на акаунт