несподелената любов

• 15 019
  • 402
  •   1
Отговори
# 285
Някои изглеждат като да не са добре запознати със значението на думите в българския език.
Леко ( и добронамерено) иронични, да, цинични - никога !

# 286
Когато човекът, когото се опитваме да обсебим и подчиним на нашите желания и очаквания каже Не, когато животът каже на тези взаимоотношения Не, когато нашият вътрешен глас казва Не, колкото и да насилваме нещата, съдбата отдавна е решила - "Не, това няма да се случи. Това не е твоят човек, това не е твоето място."
Да вървиш против самия себе си и сам да рушиш щастието си, инатейки се да вървиш по чужд житейски път, след като някъде другаде твоят човек те чака за щастлив живот - показва много липси..., което отблъсква, много..

# 287
Когато човекът, когото се опитваме да обсебим и подчиним на нашите желания и очаквания каже Не, когато животът каже на тези взаимоотношения Не, когато нашият вътрешен глас казва Не, колкото и да насилваме нещата, съдбата отдавна е решила - "Не, това няма да се случи. Това не е твоят човек, това не е твоето място."
Да вървиш против самия себе си и сам да рушиш щастието си, инатейки се да вървиш по чужд житейски път, след като някъде другаде твоят човек те чака за щастлив живот - показва много липси..., което отблъсква, много..
Много, много съм съгласна с извода...

# 288
Не знам защо продължавате да слагате на едно несподелената любов и обсебването. Две напълно различни неща са, както не е задължително първото да води към второто. Иначе съм съгласен с извода, да продължаваш да се тъпчеш там, където не те искат си е определено признак за проблем.

# 289
Но нали знаеш, че никой не те пита колко време ще "тъпчеш" там, колко време ще имаш чувства, кога и как ще си отидат и колко време ще мине докато си готов/а за нови отношения?

За мен насилието е да се опитваш да забравиш чрез други хора, а не това, че имаш несподелени чувства.

# 290
  • София
За мен насилието е да се опитваш да забравиш чрез други хора, а не това, че имаш несподелени чувства.

Наистина съм имала случаи, в които съм чувствала излизането или други действия с други мъже като насилие над себе в момент, в който очевидно още не съм забравила някого. От друга страна, ако стоиш и чакаш да ти мине е възможно да си останеш инвестиран в едното нищо и да си страдаш безкрайно, което също си е издевателство сам над себе си. Та строго индивидуално е, но ако започнеш да бичиш на едно място прекалено дълго, май по-добре да се понасилиш.

# 291
Не знам защо продължавате да слагате на едно несподелената любов и обсебването. Две напълно различни неща са, както не е задължително първото да води към второто. Иначе съм съгласен с извода, да продължаваш да се тъпчеш там, където не те искат си е определено признак за проблем.

Защото не сме разбрали за несподелените любови, разбрали сме само за тези, които не желаем да споделяме.

# 292
...каквото и да означава това. Когато един човек изпитва чувства към теб, трябва да си изключително загубен, за да не го видиш в някакъв момент. Или просто такъв, който игнорира. Ама чак да си неразбрал... айде стига.

# 293
Много ми е удобно да съм загубена, да.

# 294
Това вече е друго. И в никакъв случай не означава, че всеки несподелено влюбен е обсебващ или какъвто там си представяш, че е.

# 295
Пак ли се налага да си обясняваме значението на думите?

# 296
Не, само стои зад своите.

# 297
Разбира се, специално за теб и всички неразбрали - не е добре, когато сам не искаш и не можеш да си определиш границите, та се налага друг да го прави. Обикновено излиза грубо/разочароващо.

# 298
  • София
Някой, който не може да поставя граници, няма какво да се сърди, че някой му ги е нарушил.

# 299
Какво поведение е правилно ако разбереш, че някой е влюбен в теб, но ти нямаш чувства към него?

Имам чувството, че каквото и да сториш, все излизаш психопат, безчувственик и манипулатор, подхранващ си Егото с въдички и т.н. Абе виновен си.

Общи условия

Активация на акаунт