Пролет се задава, ДЕСЕТОКЛАСНИК на училище с приятели се надява

• 42 840
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Добре, аз знам от вас,че няма такова животно като класиране, ама е факт. Ще го приложат. Как мога да действам?

# 181
Любезно попитай на какво основание ще е това класиране  и намекни леко, че ще подадеш запитване в РУО и МОН по въпроса, тъй като би искала да си го изясниш. Ако не помогне, наистина пиши до тези две институции.

# 182
  • София
Мерси за съвета.

# 183
  • В светлината на слънцето
Хм, може и тя да не е разбрала за БЕЛ. Но каза, че класната ги посъветвала да не пишат бел, защото няма смисъл, тъй като така или иначе го изучават. Сега си мисля, че е баш както го казвате. Което не променя нещата де - още по-зле, сега ще трябва да мисли не един, а два предмета. Утре ще я ошашкам. Joy

# 184
  • София
Лулу, и аз мисля ,че не е разбрала. Те уж големи, а не  чуват както трябва, после пък не питат. Така е моят поне. Все нещо не е доразбрал. Спаси ме родителската.

# 185
  • София
Те възрастните масово не са наясно с въпроса, а, както каза Дидева, често и училищата не са наясно с детайлите, ново им е още, та не можем да очакваме чудеса от децата. Лулу, аз съм голям привърженик на идеята децата да бъдат оставени да се справят максимално сами, но в случая бих проучила лично нещата.

# 186
  • София
При нас също двата профила са ясни - немски и английски. Плюс задължителния бел. Та един има да мисли, ама идеята става все по-мъглява. Категорично няма да са: история, физика, химия, биология, философия, география. И то какво остана - нищо и половина. Класната им е по бел и ги е предупредила, че няма смисъл да пишат още веднъж бел. Та и това отпада.
Според мен, нещо не са се разбрали. Болднатите изречения са оксиморон. Няма как да имат задължителен профил БЕЛ и да им го предлагат / да имат възможност още веднъж да го избират. Няма как.

# 187
  • В светлината на слънцето
Надявам се да имаме родителска среща, на която да ни обяснят всичко. То е ясно, че на тях им е от едното ухо през другото и навън.

# 188
Добре, аз знам от вас,че няма такова животно като класиране, ама е факт. Ще го приложат. Как мога да действам?
Това класиране въз основа на какво ще бъде? И за избор на профил ли се отнася? Класната на род. среща не спомена за това. Изясни, че може да избират от всички предмети, без значение. Не съм чула за класиране.За същото училище се отнася.

# 189
  • София
Това класиране въз основа на какво ще бъде? И за избор на профил ли се отнася? Класната на род. среща не спомена за това. Изясни, че може да избират от всички предмети, без значение. Не съм чула за класиране.За същото училище се отнася.
За избор на профилите. Ами не знам защо при вас едно са казали, при нас друго. По назад в темата бях писала какви са изискванията за класирането.

# 190
Утре мисля да звънна  и да запитам.А къде е поста с изискванията? Не съм го прочела. В  тази тема?

# 191
  • София
Утре мисля да звънна  и да запитам.А къде е поста с изискванията? Не съм го прочела. В  тази тема?
Ще се взимат средно арт. оценките от желаните предмети от 9 и 10 клас плюс оценките от 10 клас. Интересно какво ще Ви отговорят, надявам се да го споделите тук.

# 192
Благодаря, да разбира се. Стига да ми вдигнат. И аз ще се присъединя към питането ви към МОН.

# 193
  • София
Благодаря, да разбира се. Стига да ми вдигнат. И аз ще се присъединя към питането ви към МОН.
Ако погледнете заявлението от миналата година, има опция за три двойки желания плюс колонка за успех. Значи все пак може да има разминаване между желанията и реалното класиране.
А относно питане , всеки е свободен да пише до МОН.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 18:25 от masissa

# 194
   това са ми е едното борче,което е доста високо,но от тежеста на снега е почти прилегнало.Под него са листенцата на лаленцата,които ще са герои ако не измръзнат.

Докато си бистрите профилите, аз шси карам ските.
   ПИСНА МИ от този сняг и това лошо време!С извинение към скиорите, нямам против снега да е по пистите.
    Тъй , за профили говорите,а?! При нас все още е мълчание по темата от страна на училищните власти.Какво чакат, не знам!

Общи условия

Активация на акаунт