Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 82

• 58 442
  • 780
  •   1
Отговори
# 615
Отидете най-добре в Майчин дом. Д-р Начев преглежда там всеки предиобед. Ако отидете по-рано, има шанс изобщо да не чакате или поне по-малко.

# 616
Момичета, някоя от вас, която е правила стимулации с Кломифен, нека ми пише, защото това ми е последен опит по фонда и д-р Персенска иска да бъда на естествен цикъл. Имам три опита и винаги съм била я с Гонал, я с Пурегон и после пункция и трансфери но не съм събирала така и искам да знам ако може как протича. Ясно е, че имаш само пункция но колко пъти се ходи на прегледи? Тя ми каза, че 4 м отпуска фонда да те стимулират с Кломифен и замразяването поемат, пукциите и трансфера. Въобще има ли хубави Я като са само една две, оплождат ли се, оцеляват ли? Може ли да си платиш един трансфер и да не замразяваш примерно, ами да си ги върнеш и т.н?

# 617
Някой има ли наблюдения към Иво Манастирски и женската консултация при него?

Хей Alexandra,
Аз също търся мнение за ЖК при него, ходила съм на няколко прегледа - за момента съм доволна. Веднъж бях и в Надежда при него , следващата стъпка е да звънна да запиша час за ЖК и се чудя дали при него и ако запиша и остана недоволна мога ли да сменя след като се вземе пакет 🤷🏻♀

# 618
Момичета, някоя от вас, която е правила стимулации с Кломифен, нека ми пише, защото това ми е последен опит по фонда и д-р Персенска иска да бъда на естествен цикъл. Имам три опита и винаги съм била я с Гонал, я с Пурегон и после пункция и трансфери но не съм събирала така и искам да знам ако може как протича. Ясно е, че имаш само пункция но колко пъти се ходи на прегледи? Тя ми каза, че 4 м отпуска фонда да те стимулират с Кломифен и замразяването поемат, пукциите и трансфера. Въобще има ли хубави Я като са само една две, оплождат ли се, оцеляват ли? Може ли да си платиш един трансфер и да не замразяваш примерно, ами да си ги върнеш и т.н?

Отговорих ти подробно на лични Simple Smile

# 619
Здравейте, знаете ли кога ще излезе графикът за почивки на лекарите, по-специално на д-р Стаменов?

Последна редакция: пн, 31 май 2021, 11:39 от Z_P_2019

# 620
Здравейте, правена ли ви е ендометриална биопсия? Дали се слага упойка или се прави без? Ако покаже изменения колко дълго продължава лечението? Моята ще бъде микробиологична, имунологични и за имплантационен прозорец. Питам, за да знам дали ще мога да отида сама или ми трябва придружител

# 621
Без упойка се прави, като взимане на проба за цитонамазка е.

# 622
Биопсията се прави без упойка. Болката е неприятна, но се издържа и е за кратко време, а след това има леко кървене за известен период. Може да се изпие предварително някакво болкоуспокояващо. На мен не ми е бил нужен придружител, а пътувам с градския транспорт.

# 623
Благодаря Simple Smile
Ще си отида сама с колата, щом е без упойка.

# 624
  • София
Здравейте, имате ли днес достъп до онлайн услугите на болницата - часове, резултати... само при мен ли е проблемът?

# 625
Здравейте, имате ли днес достъп до онлайн услугите на болницата - часове, резултати... само при мен ли е проблемът?

И при  не работи нито приложението, нито от сайта. Обикновенно реагират бързо, така че скоро би трябвало да е ок.

# 626
  • София
Здравейте, знаете ли ако се падне трансфер в петък при д-р Стаменов дали той го прави, сякаш последно ми бяха казали, че в петък преглежда в мола?
И другия ми въпрос е вирусологията колко време важи и изисква ли се преди ЗЕТ?

# 627
  • София
Вирусологията взжи 3 мес. от дата до дата.

# 628
Здравейте, знаете ли ако се падне трансфер в петък при д-р Стаменов дали той го прави, сякаш последно ми бяха казали, че в петък преглежда в мола?
И другия ми въпрос е вирусологията колко време важи и изисква ли се преди ЗЕТ?

Здравей. Мисля че до обяд е в клиниката, след това в мола, но не зная дали всеки петък е така. Така беше след пункцията ми, когато ходих на преглед преди няколко седмици.

# 629
  • София
Благодаря момичета, май е всеки петък в мола.

Общи условия

Активация на акаунт