Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - 82

• 58 433
  • 780
  •   1
Отговори
# 645
Отказах часа. Аз държах да се видя конкретно с д-р Ташков, защото му имам доверие, а и имах въпроси. Последните години толкова хора са ме бърникали, не искам да ходя при поредния лекар. Не съм бременна.

Последна редакция: чт, 03 юни 2021, 15:53 от BettyBoop

# 646
Някой има ли информация откъде мога да намеря прогестерон депо инжекции? Докторът ми препоръча сръбски, но не ги намирам никъде. Вариант са и турски, гръцки...

# 647
Някой има ли информация откъде мога да намеря прогестерон депо инжекции? Докторът ми препоръча сръбски, но не ги намирам никъде. Вариант са и турски, гръцки...

Проверете в групата за пазар в Одрин във фейсбук. Има хора които пазаруват лекарства от там и могат да ви помогнат. Боряна Николова мисля, че се казваше момичето.

# 648
Може и от аптека Промахон,Кулата..имат тел.за заявка и пращат

# 649
Момичета писах в другата тема, сега пиша и тук с надежда да събера повече информация. Вчера ми бе 1вия преглед видя се сак и жълто мехурче. Но на Доки не и хареса ембриона е застанал високо в матката. Сега ме вика след 2 сед, за да види дали се е наместил.не ми се мисли ако не се е. Има ли някой с сходна история. До сега никой не ми е казвам за двурога матка, предполагам че нямам такава.

# 650
Д-р Персенка ли ?
Момичета писах в другата тема, сега пиша и тук с надежда да събера повече информация. Вчера ми бе 1вия преглед видя се сак и жълто мехурче. Но на Доки не и хареса ембриона е застанал високо в матката. Сега ме вика след 2 сед, за да види дали се е наместил.не ми се мисли ако не се е. Има ли някой с сходна история. До сега никой не ми е казвам за двурога матка, предполагам че нямам такава.

# 651
Здравейте, нова съм в групата.
Бих искала да попитам, имате ли мнение за Д-р Цветков в МБАЛ Надежда? Имам запазен час за първичен преглед... И се чудя дали мога да му се доверя..

# 652
Аз съм доволна от него, бременна съм слез 3 опита при него. Не е много приказлив и обяснителен, освен ако не го питате нещо. Ако имате допълнителни въпроси, може да ми пишете.
Успех!
Здравейте, нова съм в групата.
Бих искала да попитам, имате ли мнение за Д-р Цветков в МБАЛ Надежда? Имам запазен час за първичен преглед... И се чудя дали мога да му се доверя..

# 653
Интересувам се дали е възможно в един и същи цикъл да се направи хистероскопия и пункция на естествен цикъл? Знам, че хистерото се прави в първите чисти дни след МЦ.

# 654
Здравейте ! Партньора  ми го няма за няколко месеца.Със заповедта мога ли да замразя неоплодени  яйцеклетки.

# 655
  • София
Интересувам се дали е възможно в един и същи цикъл да се направи хистероскопия и пункция на естествен цикъл? Знам, че хистерото се прави в първите чисти дни след МЦ.
може, ако ти понесат толкова упойки.

# 656

аз съм правила, но пункцията беше без упойка

# 657

А упойката при хистероскопия като тази при пункция ли е, т.е. дали е лека? Също така усеща ли се болка при пункция без упойка?

# 658
И на мен ми е интересно дали болката при пункция е търпима. Честно казано най-неприятното е да лежа два часа след пункцията само заради гадната упойка.

А упойката при хистероскопия като тази при пункция ли е, т.е. дали е лека? Също така усеща ли се болка при пункция без упойка?

# 659
На 1-2 фоликула си е абсолютно поносима. Доста повече ме боляха хистероскопията и биопсията. Дори не бих го нарекла болка, само ме беше страх да не проваля аз нещо.

Общи условия

Активация на акаунт