Кукър: рецепти и програми - Тема 3

  • 37 172
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
  • Мнения: 10 739
На мен разкошно ми се получават супи в херметика. Сега съм сложила телешко със спанак и зеленчуци и го оставям на топлене. около 30 мин. Преди консумация добавям Knödel или Maultaschen .

# 166
  • Terra incognita
  • Мнения: 12 661
3 месеца имам Нинджата, но сефте правя пълнени чушки. Станаха чудесни. Всички стъпки по приготвянето бяха в един съд, като си спестих хаос в кухнята. Първо на сотиране, после под налягане и накрая запичане.
Скрит текст:

# 167
  • Мнения: 4 163
Нинджата намира ли се някъде по-евтино?

# 168
  • Terra incognita
  • Мнения: 12 661
Ако имате приятели и роднини в чужбина, може да ги помолите да ви го закупят от местния Амазон.

# 169
  • Мнения: 4 163
Нямам Sad
Иначе бих ги ангажирала.
В английския ми изглежда да е евтин

# 170
  • Terra incognita
  • Мнения: 12 661
Навсякъде е по- евтин, отколкото в България. Идея нямам защо.

# 171
  • Мнения: 2 284
Аз скачам с въпрос:
Правили ли сте скумрия на пара? Иска ми се да я сложа във фолио и да пробвам, но не знам на колко минути..

# 172
  • Terra incognita
  • Мнения: 12 661
Правила съм сьомга.
Обаче те съвервам да не слагаш рибата във фолио, че ще се разкашка и ще бъде водниста.
Сложи я на решетка. За минути не знам, може би 15-20 са предостатъчни.

# 173
  • Мнения: 4 163
Правила съм сьомга.
Обаче те съвервам да не слагаш рибата във фолио, че ще се разкашка и ще бъде водниста.
Сложи я на решетка. За минути не знам, може би 15-20 са предостатъчни.
И аз така.

# 174
  • Мнения: 10 739
на пара не съм пробвала, но във сол става супер

Последна редакция: сб, 19 мар 2022, 06:29 от bella-ciao

# 175
  • Сф
  • Мнения: 11 833
И аз съм правила сьомга котлети 2 бр на пара. Не е херметик моя кукър. В кошницата. Така задушавам и зеленчуци. Имам книжка с рецепти и по нея се водя.
Дано се вижда. При мен на програма steam/soup 30 Мин. Отдолу вода до линията за 2 чаши.
Потърси и в нета клипчета и все ще сглобиш тая риба . То , ако не се пробва..

# 176
  • Мнения: 4 163
на пара не съм пробвала, но във сол става супер
Как в сол?

# 177
  • Мнения: 10 739
в кора от сол . вместо във фолио. така изглежда. https://www.essen-und-trinken.de/rezepte/38406-rzpt-lachs-der-salzkruste

# 178
  • Мнения: 2 284
Благодаря много за съветите. Мисля утре да я направя  на пара. Няма да слагам фолио на рибата 

Снощи правих свински пържоли с лук и морков във фолио. Станаха много крехки .
Марината беше зехтин, черен пипер и сол само. Наредих пържолите, лука, моркова и чесънче малко. Хубаво ги завих с фолиото. Налях вода И ги сложих на програма ,Супа/Яхния за 13 минути.

# 179
  • Мнения: 8 931
Рядко използвам думата уникален, но вчера направих уникален боб в кукъра. Накиснат от предишния ден, варих за кратко в тенджера, за да сменя по-лесно водата, после на 20 минути под налягане, добавих олио, сол, морков, лук, малко праз лук, домат пресен и пресен джоджен и под налягане за още 4 минути.

Общи условия

Активация на акаунт