Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - Тема 14

• 42 035
  • 773
  •   1
Отговори
# 465
с какъв то решите фолат Simple Smile да нее фолиева киселина

# 466
Alaskata за един месец прием се качва супер. Продължавай все така. Според последните проучвания, за да имаш
минимален риск от усложнения при Ковид, трябва стойността ти да е над 50. А за да си в оптимално здраве - около 80. Имай предвид, че накрая бебето ще започне да смуче от твоят витамин Д и твоята стойност ще падне рязко и много. Моята падна с 20 единици за последните месец и половина. И това без да съм спирала прием.

Аз приемах цинк, Алеракт, Б12, Д и фолат.

# 467
Здравейте, днес ще изследвам Аnti-Xa, но сутринта по навик си пих магнерота. Според вас им ли някакво значение за резултатите?

# 468
не , анти ха изследва дозата на хепарин . Магнетора няма хепарин

# 469
Alaskata за един месец прием се качва супер. Продължавай все така. Според последните проучвания, за да имаш
минимален риск от усложнения при Ковид, трябва стойността ти да е над 50. А за да си в оптимално здраве - около 80. Имай предвид, че накрая бебето ще започне да смуче от твоят витамин Д и твоята стойност ще падне рязко и много. Моята падна с 20 единици за последните месец и половина. И това без да съм спирала прием.

Аз приемах цинк, Алеракт, Б12, Д и фолат.

Благодаря!
А DHA? Чета че е хубаво и това също

# 470
А DHA? Чета че е хубаво и това също

Нямам идея. Не съм приемала. И без това се бях побъркала от другите таблетки. Че даже кутийка за лекарства като бабите си купих.

# 471
Добре е при опити за бебе ДХА: ЕПА да е 1:1,а след забременяване ДХА>ЕПА. Примерно от 1500мг Омега 3 ДХА да е около 1000.

# 472
Здравейте,

Чета, че Алеракт е хранитена добавка - само при препоръка от лекар ли се пие?  При какви оплаквания го взимате - контракции? Не бях чувала за него - тук, където съм го няма освен, ако не е под друго име.

# 473
аз пия алеракт , това е магнезий и Б6 с алфалипоева киселина ( може и да не гопиша много правилно ) тази киселина много добре действа на развитието на ембриона .

# 474
Здравей, на мен ми го изписаха, но глобули за 2 седмици прием , заради леко скъсена шийка. Но имах доста голямо затруднение с намирането на глобулите в аптеките.

Здравейте,

Чета, че Алеракт е хранитена добавка - само при препоръка от лекар ли се пие?  При какви оплаквания го взимате - контракции? Не бях чувала за него - тук, където съм го няма освен, ако не е под друго име.

# 475
Аз пиех Алеракт заради хематом в матката. Принципно това му е основното приложение. Сама си го изписах и ми го пращаха по пощата от България.

# 476
е чак основното приложение за хематом Simple Smile. това е магнезий и б6 витамини полезни за ембриона и маточната среда . Нее някакво лекарство с основна цел

# 477
Bochinka хубаво е преди да говорим, да прочетем. Една от основните съставки на Алеракт е и алфа-липоевата киселина. Не съм си измислила аз това приложение. Имат рекламни листовки, в които всичко подробно е обяснено. Не знам дали ги има в интернет, но аз разбрах за Алеракт от такава листовка, след като приятелка беше питала за моят хематом в Шейново и акушерката я беше насочила към рекламен щендер на Алеракт в коридора.
Факт е че огромният ми хематом се стопи за 2 седмици след започване на приема на Алеракт. Разбира се и НМХ, и прогестерона помогнаха, но с Алеракт нещата се развиха в пъти по-бързо, което е от ключово значение за вътрематочните хематоми.

# 478
а аз някъде да съм. казала че не съм челе при положение че самата аз написах какво сьдьржа и точно за киселината написах ама няма кой да чете ! Но това нее основна функция да разсмуква хематоми ! Защото се изразяваш доста крайно . Пия Алеракт и основната му функция е магнезий и вит Б6 , в комплекс с алфа липоева киселина предотвратяват контракции , В6 действа добре на нервната система а магнезия за електролитите в организма . Така че преди да си така крайна и ти малко мисли Simple Smile Полезна хранителна добавка , действаща добре не бебето и матката , това е основната и цел а не вече оьращуван хематом . Може да помага за хора с хематом но не и като основна цел и не се назначава само в тоя случай . Ако ме схващаш какво казвам.

# 479
А аз някъде да съм казала, че се назначава само за това? Няма смисъл да ми скачаш
на мен. Можеш да си говориш с производителите на Алеракт, които са направили рекламната листовка. Те със сигурност знаят по-добре от мен и теб. И това е безценна информация за всички жени с хематом по време на бременност, които не обикалят по коридорите на Шейново и други болнични заведения. Аз просто имах късмет, че приятелка тогава беше бременна и ходеше на тонове там.

Общи условия

Активация на акаунт