МАРТенската мама пак умува,какви зимни дрешки за бебо да купува;)

• 11 080
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
  • София, център
При заспали бебета, нашето време ДОЙДЕЕЕЕЕ ! Laughing

# 61
  Добър вечер милички!!! Simple Smile

Ели, дано всичко да е наред с татко ти, стискам палци!  Praynig

Цеци моята операция не ме боли от третия месец някъде. Сега се понапипах... нищо не чувствам, все едно никога не са ме оперирали.

И аз да се похваля, че сме вече в отбора на зъбчовците. Mr. Green На Дани му изби миналата вечер долно дясно зъбче, а днес вече се сдобихме и с второ. newsm44 Дано тази вечер спим спокойно.  smile3524

И Данчо произнася срички и то наведнъж за един ден започна да бърбори. Не, че знае какво казва ... първото беше ба-ба после ...ля-ля, не-не, ма-ма, га-га, да-да, най, май. С батко му умираме, да се смеем. lalalala
     Иначе вече сме добре със захранването, ядем и каши с охота.  feeding Само чистите зелевчукови още не ядем. Но ... това да ни е проблема.
     Спортуваме усърдно имаме две падания от леглото със силен, но кратък рев, но днес за малко да си разбие устата, това детенце. Голямо люшкане, голямо клатене, че си заби чак лицето в перилата на дивана. Помислип, че си разби носа. Много плака, дъх едва си вземаше, но си е наранил само мястото над устничката и има леки подкожни кръвоизливчета. Ще се оправи, но докато му дойде чувството за самосъхранение, може и да се прибие....  Шегувам се! Няма да го допусна, ще го пазя! Heart Eyes

Лека нощ от нас и приятни сънища!!!  sleepuu

# 62
  • София, център
Violanta  честити зъбчета, ей така ако все по 2 ви изкачат... бързо ще свърши зора Grinning!

# 63
При заспали бебета, нашето време ДОЙДЕЕЕЕЕ ! Laughing
Ахъм  smile3521
Ели, ще се моля всичко да се оправи и то бързо  newsm17
Терина, и ние сме така Sad Това дете освен мен вече пробваха да го хранят баща му, баба му, Илиана веднъж и вчера и Мишел в парка (щот не и се вярваше, че не иска каша Simple Smile ) ми дося никой не е постигнал успех... Ще взема с банан да пробвам  newsm78 или ако се сещате нещо за което вашите бебоци умират? казвайте да пробвам, горкото дете Simple Smile
Ади, как се справя майка ти? Оцеляват ли

# 64
Ние днес станахме на 7месеца и съответно сме :
Мария 7.700кг. 67см.
София 7.750кг. 67см.
Пълзим и се мъчим да се изправяме,искаме да бъркаме в контактите и хладилника на баба.Все още нямаме зъби Mr. Green
Въпреки,че са доста буйни,не мога да се оплача от тях нищо,че са две Heart Eyes
На последък се замислям какво ли е да имаш само едно бебе къщи newsm78 аз не мога да си представя едната да я няма newsm78ще е много скучно,като че ли нещо ще липсва.

# 65
  • София, център
ОООО да СЛАВА НА БОГА се оправят...вчера бях като муха без глава от напрежение...хем първи ден в университета, хем майка ми - шубето..НО тя се справя добре...харесват се...надушвам, че веднъж като се отпусне мама и няма да имам проблеми да и я оставям за разни други излизания... по интересни!

Ех тези две ангелчета, всеки път като ги гледам и ми става едно хубаво...
Честити 7 месеца, да са ти живи и здрави... а освен това сте ни и адашки ... bdbaloni

# 66
Забравих:

~Галка~ и Цеци, добре завърнали се!

Зоуи, как е бебо? Оправя ли се?

Жане, ми те с много еднакви мерки - да не са близначки?  hahaha

# 67
  • Варна
Добро утро!
След като извърших някои модификации в моята попара, Преслав днес я оцени по достойнство.  Simple Smile Първо му натроших сухарите почти на прах, да не се дави като вчера. После му сложих 1 лъжица АМ и я направих по-гъста, като каша. Изяде си я без да се замисли. feeding
Ние вчера ходихме до Морската градина с Ели и Лора от юнските мами (тези, които са идвали на срещичките я знаят) и снощи бях гроги. Заспала съм преди 10.00. Много ми е изморено в последно време, постоянно ми се спи. Tired Хайде, лек ден на всички! Hug

# 68
 Violanta, честито за зъбчетата tooth

Вoriva, радвам се, че при вас захранването и съответно храненето feeding е безпроблемно. Ти кога започна newsm78. Все ми се върти, че е преди 2-3 седмици.

# 69
Доро утро момичета!
Благодаря на всички за подкрепата!
Искам да ви почерпя   party023голямата ми дъщеря Галина днес става мна 5 годинки.

# 70
Имам въпрос към майките родили секцио - МАМЧЕТА  , КАК СТЕ С ОПЕРАЦИИТЕ????Моята все още леко ме понаболява и все още имам изтръпнал участък (макар и доста по-малко от преди)Каня се да отида на преглед , но преди това искам да си сверя часовника.

Иди на лекар. Аз не си я усещам. Не е избледняла обаче. Ама аз с нищо не я мажа...  Embarassed

# 71
Добро утро или вече ден,

Мики точно така стана- аз дойдох към 14 и малко може би точно си беше тръгнала и те чакахме да се върнеш...Ако можем да се организираме с Мишел може и по-рано да дойдем днеска
Ади, никакво разсейване, чакаме те в парка....

На Мария и София честити 7 месеца, а на Галинка Честити Рожден Ден

Виоланта, а на вас честити зъбчета

Константин днеска нещо е много нервен, но ще се справим някакси и се надявам да стигнем до парка все пак

# 72
  • Варна
Честит рожден ден на Галито! Да е жива, здрава и все така гордостта на мама!  bouquet
Ей, най-накрая Преслав успя да се изправи в кошарата, след като му свалихме нивото. Сега подскача доволен, но как си удря главата като се изтърве... ooooh!

# 73
Честит рожден ден на Галя bdbaloni

Имам въпрос към майките родили секцио - МАМЧЕТА  , КАК СТЕ С ОПЕРАЦИИТЕ????Моята все още леко ме понаболява и все още имам изтръпнал участък (макар и доста по-малко от преди)Каня се да отида на преглед , но преди това искам да си сверя часовника.

Цеци, и мен операцията не ме боли. Само ми е, като изтръпнало около шева, но ми казаха, че е нормално. Белега почти не се вижда на места, при положение, че го мазах само о/о месец след операцията.

Виоланта, честито ви зъбче  tooth

Маги напоследък не иска да яде и започвам да разбирам майчетата, които се борят със захранването. Много ми е странно, че така изведнъж нещо не ще да яде. Но ми казаха, че може да е от зъбите, защото следващия почти се е подал Thinking
Аз вече се настройвам за тръгване на работа и още от сега си мисля с какво ще се захвана първо. Понеже ходих до офиса често и горе-долу знам какво е положението. Колегите от другия отдел ме успокоиха, че ще ме чака работа за една година напред Laughing Сега ми е смешно, но ще видим след някоя и друга седмица. Доколкото разбрах колегите, които ни заместваха с колежката доста да скапали положението и не ми е ясно как ще го оправя до края на годината. Абе ще се оправим

В събота и аз ще съм в Южния най-вероятно, така, че може да се засечем  Grinning

# 74
Кате, ще ме разбиеш с тия тикери....

Общи условия

Активация на акаунт