МАРТенската мама пак умува,какви зимни дрешки за бебо да купува;)

• 11 080
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
 Joy Сега видях, че се е сменил.

# 76
  Вoriva, ....Ти кога започна newsm78. Все ми се върти, че е преди 2-3 седмици.

Нели, точно така - започнах преди по-малко от 3 седмици. Обаче както писах, след първите 3-4 продукта започнах да въвеждам ударно на 3 дни ново нещо, понеже виждам, че нямаме проблеми (ох, да не чуе дявола и гръм да я тръшне оная доцентка, дето ни каза, че сме с АБКМ и сега щяхме да сме на зверска диета без никакъв смисъл....)  Даже ако става въпрос за зеленчук - вече давам и по 2 нови едновременно, когато са в комбинация, например вчера прекарах карфиол и грах едновременно, в комбинация с моркови и картоф в пюрето на Хип "нежни зеленчуци"...

# 77
Ние днес отпадаме от разходката. Нещо не се чувствам добре. Пожелавам ви приятна разходка и дано времето още не се разваля. Wink

# 78
  • София
Здравейте и от мен  Hug

Все се каня да пиша, ама откакто започнах работа имам време само в офиса да понадникна във форумчето Sad Като се прибера в къщи се започват игри и разходки с Емичка, а като заспи тя стандартните домашни занимания - гладене, пране и т.н. Вчера най-после успяхме да стигнем до педито за консултация - резултатът е 8100 гр, 72 см  Heart Eyes

За майчетата, на които бебчовците не ядат пюренца - и ние минахме през такъв период. Доста дълго Ема изяждаше по 3-4 лъжички от пюрето/ кашата и после стисваше устата  Simple Smile Даже проблемът при нас беше и че не искаше и АМ / нали наскоро спряхме с кърмата / Но явно това е период - от 1 седмица / да чукна на дърво / Ема прояде всичко и сега изяжда почти цялото бурканче което й предлагам, че и АМ си пие после Wink Така че майчета, спокойно, ще проядат децата, явно им трябва време  Heart Eyes

Ели, моля се всичко да се оправи бързо  Praynig Praynig и честит рожден ден на малката   bouquet да ти е жива и здрава и само да те радва

Кате, тикера е просто супер   hahaha

Мишел, оправяй се бързо, дано не е нещо сериозно  Peace

Ами това е, сори че стана толкова дълго  Hug
Хубав ден от мен  Hug Hug

# 79
  • София, център
Konstans да не ми се крие като и звъня по телефона, че като дойдааааааа...  newsm62

# 80
  • София
Привет,майчета! Hug
Ех,как ви завиждам за тези разходки в Южния,ама пусто много сме далеч! Close
Дани май е настинал,снощи постоянно се будеше от запушен нос и леко покашля.Дано не прерастне в нещо по-сериозно,аз му давам Панадол,вит.Ц и Стеримар и Виброцил в нослето.Надявам се бързо да се оправи.
Ели,дано оздравее татко ти Praynig и честита рожденничка,да ти е жива издрава!
Борива,браво на Преско,че си хапва така хубаво!Ние сме на моменти...,ту си изяжда всичко с апетит,ту се мръщи и плюе.Вчера не му хареса нито пуйката на обед,нито кашата от елда която му направих следобеда, смесена с плодово пюре.
Айде,приятни ви разходки,а на работещите лека работа! Heart Eyes

# 81
  Здравейте майчета и сладки бебчета  Hug
Ели да ти е жива и здрава, много усмихната и послушна  рожденичката и дано бащати да се оправи бързо, ние сме с теб .
Мони от няколко дни е толкова крив, постоянно се разнасяме на ръце , защото ако го оставя в кошарата следва рееев до захласване .Може ли това да се дължи на зъбоникнене или само се глези  newsm78?Иначе си хапва добре , няма температура.Иначе е такъв бяс пълзи доста добре , наложи се да свалим нивото на кошарата ,защото щеше да се преметне добре че бях в стаята за да му осуетя намеренията , сега се хваща за решетките и застава на коленца и прави опит да си намести крачетата за да се изправи и разбирасе доста често си удря главичката в решетката , но явно не го боли защото не плаче , а само гледа учудено .
Смятам скоро да въведа и попарата в менюто му , една педиатърка ми препоръча да я правя с чайче от шипки, което съдържа много вит.С
Весел и усмихнат ден на всички  
  Hug

# 82
  • София
Светле,напълно възможно е да плачка и да иска на ръце от зъбките,и Дани беше така.Сега като му избиха горните направо не мога да го позная,така се укроти и успокои.

Сега разглеждам сайта на Mothercare и си гриза ноктите от яд ,такива хубави нещица има на страхотни цени,ама магазина им в София е доста скъп.Ето например тази жилетчица само за 7 евро http://www.mothercare.com/invt/lb6761&bklist=icat,5,shop,sho … yclothes,babtops0 Могат да пращат дрешките от Англия,ама тогава вече излиза скъпо...

# 83
Сега като му избиха горните направо не мога да го позная,така се укроти и успокои.

Ох, и за с нетърпение чакам този момент, когато Маги ще се поуспокои и ще престане да капризничи Tired Но аз май няма да мога да се порадвам на този етап, защото, ако трябва да чакем и горните зъби, ще минат сигурно поне 4-5 седмици и аз вече ще съм на работа Tired

# 84
babyonboard, хайде и теб да те подканим да се включиш при нас! Wink

# 85
Сега разглеждам сайта на Mothercare и си гриза ноктите от яд ,такива хубави нещица има на страхотни цени,ама магазина им в София е доста скъп.Ето например тази жилетчица само за 7 евро http://www.mothercare.com/invt/lb6761&bklist=icat,5,shop,sho … yclothes,babtops0 Могат да пращат дрешките от Англия,ама тогава вече излиза скъпо...
Тася, това са 7 лири /£7.00/ доколкото виждам smile3503

Последна редакция: чт, 05 окт 2006, 14:18 от neli_iv

# 86
Здравейте Simple Smile От доста време ви чета, но все ми се разминава писането.
Ами ние утре правим 7 месеца. Бебо се казва Мартин. 8,800 кг и 70 см сме Simple Smile Растем добре засега. Нещо се мръщим на зел. пюрета, но чета че повечето майчета се борят с този проблем. Имаме и малко хрема. Кажете как се справяте със запушеното носле. Стеримар нищо не помага от гледна точка премахване на хремата.

# 87
babyonboard, има едно кремче Нисита. Опитай с него.

# 88
Привет  Hug   Hug   Hug

babyonboard добре дошла   bouquet

И ние сме със същата хрема вече няколко дена, и днес педито ми каза да взема капки Виброцил, и 3 пъти по 4 ml Панадол да му давам на ден, та ще видим дали ще има ефект .

Ели дано всичко да се оправи с баща ти  Praynig  Praynig  Praynig, и честита ти рожденичка, да ви е жива и здрава, да ви слушка и радва   bouquet

# 89
Хубав ден, мами и бебоци  wavey
нашата стачка в яденето мина за 2 дни и днес вече хапнахме малко пюре от тиквичка с картоф разредено с малко АМ  Party Събра ни се порцийка от около 40 гр., ама пак е нещо. Явно всички бебчета имат моменти, в които не им се занимава с хранене и т.н.
Сега съм заложила една от онези торбички за събиране на урина на Иван и чакам, ама той се прави на луд вече 30 мин., а след баня, защо не е така  Whistling. След това отиваме да ни взимат кръв и да се надяваме на добри резултати.
Екземата на бузката е почти завехнала, което ме прави страшно щастлива. Не го бях виждала с толкова чисто лице това дете от около 3 месеца вече  Sad. Не знам хомеопатията ли помогна, диетите ли, времето ли, но дано задържим нещата за по-дълго така.
Пазете бебчовците, че с тези застудявания всички пак ще се изпонатръшкат болни.
Аз също се подготвям за връщане на работа след около 20-тина дни. Мнооооого е гадно чувството, че няма да съм с Иван, но няма начин. Смятам да отида другата седмица да видя шефа какви ми ги е подготвил за новия сезон  bowuu

Бях питала как преградихте стълбите? Никой ли няма? Направих си проект за парапет с вратичка, но той е доста голям и поставянето му ми разкъртва пода завинаги. Искаше ми се нещо временно, ама ...

Общи условия

Активация на акаунт