МАРТенската мама пак умува,какви зимни дрешки за бебо да купува;)

• 11 080
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Седя и се чудя тези дни:  newsm78
---> Кога ли е време да му сложа зимното чувалче за спане?
---> Какво да правя, когато не хареся някое пюре? Да пробвам с друго или да си го донахраня с млямо само?
Вие какво правите...

И не ми говорете за събуждане, че направо не знам дали въобще спя вече.... с тия зъби на сина ми... ooooh!

# 166
Седя и се чудя тези дни:  newsm78
---> Кога ли е време да му сложа зимното чувалче за спане?
---> Какво да правя, когато не хареся някое пюре? Да пробвам с друго или да си го донахраня с млямо само?
Вие какво правите...

И не ми говорете за събуждане, че направо не знам дали въобще спя вече.... с тия зъби на сина ми... ooooh!

Аз вече я слагам в зимното чувалче (в спалнята ни е хладно, когато няма включена печка), от една страна, за да не ставам да я завивам постоянно, от друга - за да свиква, че до сега не сме ползвали чувалчета за спане.

Ако не хареса някоя пюре, я дохранвам само с мляко (в моя случай-кърма). Друг път знам какво й харесва и какво да й давам (докато не попаднем на друг "подводен камък")  Mr. Green Днес сутринта вместо дежурната попара се опитах да й дам кус-кус. Да ама нееее  Crazy И я дохраних с кърма. Иначе следобедните ми бъркочи ги оценява къде-къде по-добре  Heart Eyes

Айде лека нощ от нас! И дано утре поне да не вали  Praynig

# 167
И аз от 3 дни съм извадила спалното чувалче , защото ми писна да я завивам през 5 минути.А не внам вашите бебчета как са , но Ели изобщо не понася олекотената завивка - изритва я на мига Rolling Eyes
Мила , скорошно оздравяване , Бобчо  Hug
Честито равенство с Холандия bg
Лека нощ на всички

# 168
Тася Честит Рожден ден

bigdance2 newsm59  bigdance2

# 169
Тася, Честит Рожден ден и нека мечтите ти да станат реалност.
 bdbaloni

# 170
Здравейте!

Честит рожден ден, Тася! Само най-хубави емоции, здраве, любов! И да те слушат мъжете в къщи  Peace

Аз да се похваля (оф, дано не избързвам, ама ...) Вече 2-ра нощ не давам на Криси да суче. Вечерта й правя чай от липов цвят и й давам да пие от него, когато се събуди нощем. Изпива към 100мл за цялата нощ. Това май не е никак малко, но се надявам постепенно да свикне, че няма манджа нощем и да спре да се буди  Praynig Някак си стана изведнъж при нас. Нали преди време помните какви драми бяха с това даване на чай /или вода нощем  Twisted Evil Дано да продължаваме в същия дух  Praynig

# 171
  • София
Тася, честит рожден ден, бъди винаги щастлива и обичана Hug
Лия спи с едно поларено одеалце метнато пред кръста й, иначе ако усети нещо върху краката се, веднага го изритва.
Ако не хареса някое пюренце й отварям друго, веднъж и отворих четири за едно хранене и накрая се отказах и я накърмих.
ДессиМ, направо ти завиждам, Лия не иска нито чай, нито вода, нито залъгалка, единственото което признава, това е цица, и то пълна с мляко, само за залъгалка не става, трябва да й тече в млекце в устенцата. Joy

# 172
Здравейте момичета,

ТАСЯ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ВСИЧКО НАЙ-НАЙ-НАЙ-НАЙ ....     ura

Лора, беше хремава тези дни, но слава богу температурата ни се размина, надявам се вече да преминава настинката.  Praynig
Прасенце, скорошно оздравяване и на вас  Praynig

От както Лора се е родила съм се абонирала към един чужд сайт и всяка седмица получавам мейли с инфо за развитието на детето през идната седмица и някои полезни съвети. Реших, че тази информация може да ви заинтересува и затова я пускам:

Phthalates in Teethers and Toys

Hi Iliana,
Before 1998, children's plastic toys and teethers were often made with a chemical called diisononyl phthalate, used as a softening agent. Although there has not been a comprehensive study performed to determine how much of the chemical leeches out of a baby's toy when chewed, or how much of the chemical a baby must ingest to pose a health risk, the U.S. government asked manufacturers to voluntarily stop using phthalates in toys and teethers. The Consumer Product Safety Commission (CPSC) also recommends that parents not give their children toys or teethers made with this chemical. Laboratory studies indicate that in high doses, phthalates damage the liver, kidneys and other organs in mice and rats. Other studies indicate that high doses may cause liver tumors in mice and rats.

Manufacturers who stopped using phthalates in teethers in early 1999 include ArcoToys, Chicco, Disney, Evenflo, The First Years, Gerber, Hasbro (Playskool), Little Tikes, Mattel (Fisher-Price), Safety 1st, Sassy, Shelcore Toys and Tyco Preschool.

Look for labels on packaging stating that the toy or teether is phthalate-free, and discard any if you are unsure whether they contain phthalates. You may also choose teethers made from other materials, such as latex or silicone, which are durable, easy to clean, and will soothe baby's sore gums.

Note: None of the pacifiers or nipples currently sold are made with phthalates.

Съжалявам, че е на английски.
 Hug Hug Hug

# 173
Забравих, да кажа, че Лора спи в по-студените дни като днес със зимното чувалче, защото при нас в стаята температурите са като през зимата  cold

Борива, като Лора не хареса някое пюренце и додавам някое, което вече е яла, а на следващия ден пробвам с друго ново  Wink

# 174
 bdbaloniЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАШАТА ПОЕТЕСА!!! baloni  

Аз слагам Маги в чувалче от о/о 2 месеца. Първо я сложих, за да видя дали въобще ще седи вътре. Чевалчето не знам какво се води, защото ми го дадоха. Не е от най-тънките, има някаква вата, но не знам каква. Без ръкави е, но е за дете на о/о 2 год и на Маги й е доста голямо, така че си има и ръкави Grinning
Когато не иска да яде пюре й давам мляко. Така съм сигурна, че ще го яде. Не мога да гадая какво точно иска да яде в момента и какво точно не й харесва в това пюре, така че направо й давам мляко. Но по този начин установих примерно, че не обича много силния вкус на чушка. Като й сложа повече пюре от чушка /домашно/ и не го иска. Сега й слагам само по 2 лъжички за цялото количество и го яде без проблем.

Мами, а от какви билки може да даваме чай? Чудя се за попарата newsm78 Знам, че може от шипки и лайка, но нещо друго newsm78

Деси, дано се задържи положението така и скоро и двете да спите спокойно нощем  Grinning

# 175
Добро утро и от нас  Hug

Момичета незнам аз ли съм в грешка ,но нещо не ми изписва ,че Тася има рожден ден днес  newsm78

Последна редакция: нд, 08 окт 2006, 10:03 от miki3

# 176
 Laughing Laughing Laughing taisia, има рожден ден  Laughing Laughing Laughing не нашата Тася  Wink
Е след толкова пожелания, Тася, май все пак ще трябва да почерпиш   Joy Joy Joy

# 177
 smile3532 smile3532 smile3532

Леле, Тася, набързо ти прибавихме още една година Joy  Laughing Joy  Laughing Joy

Май наистина след толкова пожелания си заслужихме по една тортичка  party023

# 178
Laughing Laughing Laughing taisia, има рожден ден  Laughing Laughing Laughing не нашата Тася  Wink

да значи не съм в грешка ,че и аз това  гледах че пише   taisia ,нищо де пишете ме и мен в почерпките въпреки ,че от днес мислех да съм на диета  Tired Tiredно мога и да я отложа  Crazy

# 179

Joyох макар,че нямаш рожден ден Тасинка и аз ти честитя,защото ми стана мило Heart Eyes
мерси за пожеланията,дай Боже да оздравеем бързо,че се измъчи малкия а и аз като съм болна ми е по трудно да го гледкам
Иленце мерси за инфото Hugи аз мислех да ви питам за играчките-аз отначало му давах само безопасни,сигурни марки но му подариха разни всевъзможни и аз мислех да ги прибера отначало за като им дойде времето,особено едни плюшени дето пише ,че са за над 3 години но малкия им се радва и му ги оставих Embarassedосвен това на повечето опаковки няма много подробно описание Embarassedно поне тях му ги давам само в мое присъствие
на Бобчо сега най интересни са му вестниците и книгите -иска да ги къса,ще става критик явно Joy
Веси скъпа и според Бобчо чушката е най гадния зеленчук Joyведнъж му сварих с картофа и така се погнуси ,че и картофчето отказа и оттогава непробвам Joyа за попарата съм чела някъде ,че най добре е да е с шипка,защото чая бил много богат на вит С
маминки на Боби хемоглобина е 114 и според педи трябва да яде всеки ден месо ,а в една книга чета ,че максимум се давало 2 пъти седмично вие по колко често давате newsm78а с катетърчето така и не се справихме ,изпишка се директно в бурканче Joy
Боби спи също със спално чувалче но не е плътно,защото у нас сега е 24 градуса
Мики нямаш нужда от диета Hug

купихте ли космонавти-препоръчайте магазин Hugцунки безброй

Общи условия

Активация на акаунт